פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים בעיקרון אם המחשב שלך ומערכת הפעלה שלך תקינה אז אין כי הפינג קשור יותר לספק האינטרנט שלך.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים מחבר מה צריך לעשות בשביל קבל פינגים של 80- ? לעבור למשהו יותר מהיר? אני עכשיו בחבילת החצי מגה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים כמו שכבר אמרתי לך זה לא ממש קשור לחבילה .משמע זה כן קשור כמובן אם אתה מתחבר עם מודם 56K זה יהיה ממש לא טוב למרות ש לפעמים ניתן לקבל פינג של 80 לארץ עם חברת אינטרנט טובה אפילו עם מודם 56K.בכל אופן כמו שאמרתי כבר זה גודל של החבילה אלה של מי החבילה הכוונה הספקית אינטרנט שלך אינטרנט זהב 012 בזקבנלאומי וכו'.למשל ל 012 יש פינגים טובים לארץ אבל לא משהו לחו"ל ל בזקבנלאומי לרוב ההפך.לפי מה שאני יודע זהב הכי טובים בעניין הזה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים ל 012 יש את הפינגים הכי נמוכים לאירופה לפחות...(בדוק) אבל כשהייתי אצלם היו להם בעיות לא מעט... כדאי שתבדוק אותם לפני שאתה מתחבר אליהם...
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים גם אני בבזק בנלאומי ולי אין בעיה עם הפינגים בעיקרון כמובן שלפעמים יש נפילות כמו לכל חברה אחרת.לארץ אני מקבל 20-80 ולחו"ל זה תלוי איפה בדיוק ארה"ב אז לא משהו אירופה דיי בסדר בסביבות ה 100שמע אתה גם לא יכול להגיד להם כלום מפני שהם לא מתייחסים לפינגים בתמיכה אלה רק לקצב ההורדה ואפילו כשיש להם קצב גרוע אז הם מגמגמים ואןמרים שיש בטח עומס.התמיכה שלהם ממש גרוע אנשים לא יודעים כלום ברשתות שם.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים תבצע שתי דברים:1) תתקשר לתמיכה טכנית אולי הם יוכלו לעזור לך ובכל אופן תבצע tracert לIP לקובץ ותשלח להם ותבקש לנסות לשפר את הפינגיםואז תבדוק כמה milisec אובדים בדרך לספק, אם הרבה:2) תתקשר לWOW של בזק ותגיד להם על הבעיה.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים אם תתקשר לתמיכה שלהם אפילו עם תוצאות ה TRACERT יגידו לך שלא איכפת להם מה הפינג שלך יגידו לך תיכנס ל DOWNLOAD.COM ותוריד תוכנה אם אתה מקבל פלוס מינוס את הקצב שלך תלך לחפש...זה מה שאמרו לי לפחות פעמיים ואני הבאתי להם הוכחות.לגבי בעיות בבזק זה שווה לך לבדוק.
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים לעבור ספק לא תמיד עוזר , כי לפעמים יש מקרים שיש בעיה במרכזיה שאתה מחובר עליה ויש פינג גבוה ...מה שאני ממליץ לך זה להוריד את חייגן ה WOW ולהיתחבר ישירות למרכז של בזק , ולראות איך החיבור שלך שם (כלומר לבדוק פינג)אתה אמור לקבל פינג מהמרכזיה שלהם בסביבות ה 15-20ms ...עם זה עובר את ה 50ms זה כבר לא טוב ...
פורסם 2003 בפברואר 1022 שנים לא צריך להוריד את החייגן האיום שלהם בשביל זה.פשוט צריך לרשום - obezeq@בשורת הuser nameבלי סיסמא , כדי להתחבר אליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.