עבור לתוכן

מחפש שדרוג ל-M2N-E ASUS וגם שאלה על זכרונות

Featured Replies

פורסם

השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200.

לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח.

האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט.

בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי?

האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?

פורסם

לגבי הלוח - אם אתה רוצה אותו לצרכים ביתיים - אז הלוח הוא אפילו אוברקיל בשבילך. הוא לוח מצויין ונותן תמורה מעולה למחיר. אין טעם לקחת משהו יותר יקר.

אם אתה מתכוון לקחת כרטיס מסך נפרד למחשב הזה אז הלוח הוא בחירה מצויינת.

אם אתה רוצה כרטיס מסך אונבורד (כמו שציינת, שימושיך הם רק סרטים ותמונות) אז אולי כדאי לך לשקול האם כדאי לקחת "Asus M2A-VM HDMI" שזול יותר, נותן תמורה אפילו יותר טובה לכסף לשימושים ביתיים וכולל כרטיס מסך אונבורד מצויין (יחסית) - X1250.

לגבי הזכרון: 2GB זכרון ראם זה מיינסטרים היום. אם תרצה לדוגמא לשדרג לויסטה זה חובה, מעבר לזה שזה נותן בוסט משמעותי לביצועים הכלליים של המחשב. אל תלך על פחות היום.

לי יש Kreton 256x2 DDR400 מזה כ3 שנים. אני מבסוט מהם מאוד ולא עשו לי צרות מעולם. צריך לקחת בחשבון אבל שלי יש זכרונות מסדרת הVT שלהם שבזמנו נחשבו לסדרה הטובה ביותר של Kreton.

סה"כ זו חברה פחות מוכרת אך למיטב ידיעתי לאחריות שלהם יש כיסוי והזכרונות שלהם טובים.

פורסם
  • מחבר

מגניב, עזרת לי.

יש לך מושג האם דנים כאן על מקומות מומלצים לקניה? אני תוהה היכן לקנות (מעדיף קרוב להרצליה)? והבעיה לא לכולם יש את כל המפרט שבניתי.

אגב חבר שלי מתלבט בין P5B של ASUS ל- 965DS של GIGABYTE? מה להמליץ לו? תודה ושיהיה אחלה שבוע.

פורסם

מגניב, עזרת לי.

יש לך מושג האם דנים כאן על מקומות מומלצים לקניה? אני תוהה היכן לקנות (מעדיף קרוב להרצליה)? והבעיה לא לכולם יש את כל המפרט שבניתי.

אגב חבר שלי מתלבט בין P5B של ASUS ל- 965DS של GIGABYTE? מה להמליץ לו? תודה ושיהיה אחלה שבוע.

לא כל כך הבנתי את מה שרשמת באופציה השנייה. התכוונת אולי ל P965-DS3?
פורסם
  • מחבר

קיבלתי כבר תשובה תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים