עבור לתוכן

מתלבט בבחירת רמקולים לרסיבר NAD T750

Featured Replies

פורסם

רמקולים בסגנון הפולק האודיו זה לא רמקול שהולך עם כל סגנונות המוזיקה, הגבוהים שלו צורחים והרמקול עצמו לא מאוזן. לא כל אחד אוהב את זה.

זה רמקול יותר לסרטים "in your face", בשביל מוזיקה לא הייתי לוקח אותו אבל להקשיב לא עולה כסף.

עכשיו כשאני חושב על זה רמקול של פולק האודיו יכול להיות מעניין עם השילוב של נאד, שווה לבדוק.

במקומך הייתי חוסך עוד קצת וקונה רמקול מדפי מיד שניה. התמורה תיהיה גדולה בהרבה בתקציב הזה.

אני גם המלצתי על יד שניה שאכן התמורה תהיה גבוהה יותר מן הסתם.

בקשר לפולק אודיו אני לא יודע לא מכיר אותם(הדגם הספציפי לא החברה כמובן!) סתם המלצתי ממה שראיתי והמלצתי לשמוע עוד דגמים.

פורסם

אני מצטרף לניצן וממליץ לך שלא לקנות סט ב 800 ש"ח.

זה פשוט חוסר התאמה משווע לחבר סט צעצוע למגבר עם יכולות כאלה.

תצטרך להתפשר על השלמת רמקולים מיד שניה או לדחות קניית רמקולים למועד מאוחר יותר.

פורסם
  • מחבר

אני יגיד לכם תאמת, באמת בכנות, הרמקולים שיש לי כיום:

5 רמקולים ממערכות סטריאו (2 זהים של aiwa לקדמיים, 2 זהים של מותג לא מוכר לאחוריים ורמקול סנטר- כולם רמקוליים מדפיים כאלה שאני תולה על הקיר),

ממש מספקים בשבילי את הסחורה.

הבעייה שנוצרה לי היא שפשוט הם תופסים לי יותר מידי מקום בחדר קטן, ולכן אני מחפש רמקולים לווינים שאפילו לפחות ייספקו את אותה איכות צליל.

פורסם

טוב תראה בתקציב הזה יש הרבה דברים אבל שום דבר לא איכותי :kopfpatsch:

אני מציע שתחסוך לפחות עוד קצת לרמקולים של JBL SCS140 שיהיו בכמה רמות יותר טובים :xyxthumbs:

ואני לא רוצה ללכלך את שמי על זה שתקנה זבל של רמקולים בהמלצתי ;D

בקיצור תחסוך ל1100 וקנה את הJBL :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

OK

אז ככה:

1. הרמקולים האלה (JBL SCS140 ) לא יהיו פחות טובים מהרמקולים שיש לי כיום, נכון? (כי שמעתי שרמקולים לווינים פחות טובים בד"כ מרמקולים מדפיים גדולים. למשל, אני לא כ"כ מבין ברמקולים, אבל רשום שהם בעלי הספק של 50W ואני יודע שהרמקולים שלי של aiwa הם בהספק יותר גבוה)?

2. ראיתי בזאפ עוד כמה דגמים של רמקולים בטווח הזה, האם הם משתווים לסט שהצעת לי ומה אתה חושב עליהם/על חלקם:

Morel MOVIESTAR

YAMAHA NSP100

Tonberg HHS-560

Peerless 70-100

3. האם יש מצב למצוא את הסט שדיברת עליו JBL SCS140 ביד שנייה?

תודה רבה. :)

פורסם

1) בקשר להספק זה כמעט תמיד לא אמין. ונראה לי שהם יהיו יותר איכותיים.

2) אותם אני לא מכיר אבל שמעתי עליהם.

חשוב שלפני שאתה קונה תלך לשמוע את כל הרמקולים בתקציב!

3) תמיד יש מצב!

אבל אם כבר יד שניה אז משהו יותר טוב בתקציב הזה!

תחפש בלוחות יד שנייה...

אני גם יחפש וישתדל בשבילך :xyxthumbs:

פורסם

הספקים ווואטים למיניהם לא משנים, אל תסתכל על זה כנתון שמציג יתרון או חיסרון כלשהו.

בנוגע לרמקולים, את ה morel לא שמעתי, אבל אני יודע שזאת הסידרה הכי נמוכה שלהם. שמעתי את סדרת ה nova (גבוהה יותר) וממש לא אהבתי.

יאמהה שמעתי אותם בזמנו שאבא שלי חיפש רמקולים לוויניים לסלון, הם נשמעים כמו קופסאת פח מזמרת..

tonberg? מה זאת החברה הזאת? לא הייתי מתקרב, כנ"ל לגבי פירלס.

אתה יכול למצוא את הסט הזה ביד שניה, אבל כדאי לך ללכת לשקם אלקטריק ולשמוע את הסט לפני. בלי לזלזל ברמקול, אבל הוא מתאים לרמה שלהם.

כמובן שאתה יכול ללכת לחנויות האודיו מקצועיות ואני מניח שתוכל למצוא אותו גם שם.

על סט אחד אני כן יכול להמליץ, tannoy efx 5.1. זה הסט שאבא שלי קנה והוא הסט הכי טוב ששמעתי בטווח המחיר הזה.

השוואנו את הטאנוי לסטים של morel, jbl, canton, yamaha, jamo.

משום מה בזאפ כתוב שהוא עולה בסביבות ה 4 k, אבל קנינו אותו בסביבות ה 2400.

סט רמקולים לוויניים שאני באמת יכול להשוואת אותו למספר רמקולים מדפיים זה הסט של polk audio rm6000. רק חבל שאחרי שאבא שלי שמע שהסט עולה 4.5 k הוא צחק למוכר בפרצוף, הוא לא מטורף על הדברים האלה כנראה :(

פורסם

את מה שציינת אני לא מכיר.

אבל הJBL הנ"ל מד מאוד נפוצים ותוכל למצוא אותם בכל מקום :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים