פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר יש פלזמות בגדלים כאלה?... (29"), נראה לי קצת קטן... אולי LCD.לפחות נראית טוב?אחת הילדות הכי כוסיות שראיתי בחיים שלי !
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים גרמניה, מרצדס... יש תאימות. בטח גאה לנהוג בה.המרצדס עם גג פתוח? יכול להיות שזו ה SL
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים מחבר לא זוכר...מה שכן הרבה מזל יש לה בחיים ! כוסית, מפוצצת בכמות של כסף שאתה לא מסוגל בכלל לתאר לעצמך !פשוט חלום.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים הרבה כוח, אושר אני לא יודע אם יש לה.טוב, אנחנו מדברים על ילדה, היא תשאל את עצמה את השאלה הזאת מתישו... יהיה בסדר.
פורסם 2003 בפברואר 1422 שנים רוצה להכיר לי אותה? תעמוד בתור צוציק אני אנ י אני תכיר לי אותה! ןאיך היא מתמודדת עם כל כך הרבה כוח ארי בדוושה?
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים מחבר תאמין לי שלא היית מתנגד לגרמנייה טחונה וכוסית שלא מהעולם הזה !!!! (ואני לא סתם זיין מוח) מה שכן ההורים שלה נאצים שלא מהעולם הזה. וחכו כולכם בתור ! לי יש עדיפות
פורסם 2003 בפברואר 1622 שנים תאמין לי שלא היית מתנגד לגרמנייה טחונה וכוסית שלא מהעולם הזה !!!! (ואני לא סתם זיין מוח) מה שכן ההורים שלה נאצים שלא מהעולם הזה. וחכו כולכם בתור ! לי יש עדיפות 5 דקות איתי והם בונים בתי כנסת :evillaugh: :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.