עבור לתוכן

למביני הרכב שביניכם ! עזרתכם נדרשת בבחירת מיול

Featured Replies

פורסם

איגור העממית שלי מיוחדת :bigglasses: :auto:

• תגובות 116
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדוק מתוזמן ובארכיון 8)! זה היה 9 ומשהו שניות, מתקרב ל-10. הנפח הוא 1500סמק, לא זוכר כמה כוחות סוס.

אתה לא צריך להתפלא, הדגם שלי מצויד במנוע של אופל קדט, למען האמת הוא העתק מדויק (אם תרצה אני אספר לך את הסיפור של האוטו שלי)!

נכון... קאדט שנת 80!

גיר מועתק מסובארו DL 80 3 הילוכים

האוטו שלך עושה 14-15 במאמץ

פורסם

מצחיק שאתם רבים על 'כמה זמן אני עושה 0-100', רק שתדעו לכם, המבחן הכי מעניין זה 0-100-0 נדיר. (אגב, את הראשון עשיתי פעם במגרש החלקה בפחות מ8 שניות). הרי אתם מדברים כאן, בלי מושג. לבלום בלי ABS כשאתה מחליק עם האוטו? הABS תוכנן לדבר אחר לגמרי לגמרי. כשאתה מחליק - אם תבלום - לא יקרה כלום. כי החלקה נובעת מאבוד אחיזה, ונעילה של הגלגלים לא תעזור לכם בכלל ובכלל. צריך ללחוץ על הגז עוד קצת, כדי ליצור תיקון - בהילוך 2. אבל כמה פעמים בארץ יש כזה כביש מחליק? זה נדיר עד מאד. איפה? בהרי ירושלים? בדרך לחרמון?

פורסם

איגור העממית שלי מיוחדת :bigglasses: :auto:

גם עם תשים לה אגזוז וצנרת8" פילטר צ'יפ תחליף את ההזרקה ל2 קרבורטוירים כפולים אתה לא תרד מ 10!

אוטו לא אווירודינאמי

כבד ותיבת הילוכים דפוקה!

פורסם

שטו? האוטו שלי כבד? ממתי? מוזר אני מייד הולך לבדוק אותו, השנתיים שנהגתי בו כנראה לא מספיקות לי, הרי ברור שאתה מכיר את האוטו שלי יותר טוב.. ::)

(STFU?)

איגור מוזר שאתה אומר לי כמה עשיתי... נו טוף כנראה אתה מכיר יותר טוב את האוטו שלי ולמה הוא מסוגל... ::)

אין לי כח להמשיך את הדיון הזה, לא בצורה שהוא מתנהל.

פורסם

איגור מוזר שאתה אומר לי כמה עשיתי... נו טוף כנראה אתה מכיר יותר טוב את האוטו שלי ולמה הוא מסוגל... ::)

כן אני אגיד לך

כמו הפלצנים פה בשכונה יש לי אימפרזה לוקחת כל אוטו בפתיחות 0-100 ב5 שניות ואז זיינו להם תפנים בעשן על הכביש

אז תפסיק

פורסם

שטו? האוטו שלי כבד? ממתי? מוזר אני מייד הולך לבדוק אותו, השנתיים שנהגתי בו כנראה לא מספיקות לי, הרי ברור שאתה מכיר את האוטו שלי יותר טוב.. ::)

(STFU?)

כן זה אוטו של טון עם 84~ סוסים ותיבת הילוכים מפגרת

לייש 73 על אוטו ש 700 קילו ותיבה ידנית

מי לוקח.....

אוי רונן עוד שניה תגיד שאתה כל יום לוקח וונקיושים וויפרים בדרך למכולת

אין אין הרגת אותי עשיתי פיפי מרוב צחוק

פורסם

רונן, בשתי מילים , לפני שהכל יסתיים בהשפלה ענקית שלך על האספלט, אין מצב !

פורסם

מצחיק שאתם רבים על 'כמה זמן אני עושה 0-100', רק שתדעו לכם, המבחן הכי מעניין זה 0-100-0 נדיר. (אגב, את הראשון עשיתי פעם במגרש החלקה בפחות מ8 שניות). הרי אתם מדברים כאן, בלי מושג. לבלום בלי ABS כשאתה מחליק עם האוטו? הABS תוכנן לדבר אחר לגמרי לגמרי. כשאתה מחליק - אם תבלום - לא יקרה כלום. כי החלקה נובעת מאבוד אחיזה, ונעילה של הגלגלים לא תעזור לכם בכלל ובכלל. צריך ללחוץ על הגז עוד קצת, כדי ליצור תיקון - בהילוך 2. אבל כמה פעמים בארץ יש כזה כביש מחליק? זה נדיר עד מאד. איפה? בהרי ירושלים? בדרך לחרמון?

הכל טוב ויפה מאקרוט, רק זה ברור לך שאין מה לנסות את המבחן הזה עם העגלות שלנו וגם כפי שציינת, אין כאן (בארץ) ממש את התנאים לביצוע מבחן מסוג שכזה.

פורסם

תסמוך עלי, קרעתי את האוטו אבל סגרתי 100 בפחות מ-10 שניות!

פורסם

תסמוך עלי, קרעתי את האוטו אבל סגרתי 100 בפחות מ-10 שניות!

גם עם קיק לריצפה כל הדרך אתה לא מצליח לעשות את זה

בוא נתערב אפילו הRX לוקחת אותך...

רעבק סיטרואן AX1000 סמק לוקחת אותך

פורסם

גם עם קיק לריצפה כל הדרך אתה לא מצליח לעשות את זה

ניסית שאתה אומר זאת?

פורסם

כן

ולא סתם אלא על "סופר" רייסר

ד"א

מה שמת בנרגילה שגרם לך להגיש כל 2 שניות כמו אחת?

פורסם

מה אתה רוצה?!

פורסם

שתפסיק לזיין בשכל!

לך תשים ג'ל או משהו ואל תדחוף תאף לדברים שאתה לא מבין בהם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים