עבור לתוכן

למביני הרכב שביניכם ! עזרתכם נדרשת בבחירת מיול

Featured Replies

פורסם

נהג טוב מוריד מהירות בחורף

לנהוג זה לא רק לשלוט על הרכב זה גם לתכן את הנסיעה לחשב מה לעשות ולהתכונן לזה

נכון שלנהוג טוב זה גם לתכנן את הנסיעה...אבל!! כבנאדם אתה יכול לעשות טעויות!

ואתה צריך להשאיר לעצמך מרווח ביטחון שגם את תטעה תוכל לתקן! וכשאתה נוהג במהירות מופרזת אתה פשוט מקטין את מרווח הבטחון!

אני אומר זאת לא כאחד שנוסע כצב....אני נוסע יחסית מהר ומתכנן את הנסיעה שלי ולפעמים אני רואה שהגבלת המעירות היא פשוט מגוחכת

ויש אנשים שעוד מגדילים לעשות ונוסעים עוד פחות מהמהירות המותרת (למרות שתנאי הדרך מאפשרים נסיעה מעל המהירות המותרת בצורה בטוחה)

ובכל זאת אני עומד מאחורי דברי שאדם יכול לטעות

אני לא יודע בן כמה אתה וכמה זמן יש לך רישיון...

לי יש 6 שנים רישיון (לא יותר מידי) ובגלל טעות בשיפוט נכנסתי ברכב

זה היה בגשם והרכב שלפני עצר בירוק מהבהב (בכביש בין עירוני) ואני היתי בטוח שהוא ממשיך ...הסטתי את הראש לשניה שמאלה וכשחזרתי להסתכל ישר ראיתי שהוא עצר...

מההפתעה (שבצעם תיכנון שנסיעה שלי היה שגוי) בלמתי והחלקתי עליו עד שנכנסתי בו.

זה היה לפני 3 שנים בערך, אני לא אומר שלא יכולתי לבלום יכולתי בתנאים רגילים או אם היתי לוקח בחשבון שהוא יעצור בירוק מהבהב.

אבל הנה דוגמא שטעות בשיפוט יכולה לגרום לתאונה!!!

חוץ מהמקרה הזה לא עשיתי תאונות נוספות אפילו לא מכות קטנות לא כלום (לא אני בכל אופן, אחותי חשבה שדלת ישרה זו המלצה ודאגה לקער (קערה) אותה ;D)

• תגובות 116
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נהג טוב מוריד מהירות בחורף

לנהוג זה לא רק לשלוט על הרכב זה גם לתכן את הנסיעה לחשב מה לעשות ולהתכונן לזה

נכון שלנהוג טוב זה גם לתכנן את הנסיעה...אבל!! כבנאדם אתה יכול לעשות טעויות!

ואתה צריך להשאיר לעצמך מרווח ביטחון שגם את תטעה תוכל לתקן! וכשאתה נוהג במהירות מופרזת אתה פשוט מקטין את מרווח הבטחון!

אני אומר זאת לא כאחד שנוסע כצב....אני נוסע יחסית מהר ומתכנן את הנסיעה שלי ולפעמים אני רואה שהגבלת המעירות היא פשוט מגוחכת

ויש אנשים שעוד מגדילים לעשות ונוסעים עוד פחות מהמהירות המותרת (למרות שתנאי הדרך מאפשרים נסיעה מעל המהירות המותרת בצורה בטוחה)

ובכל זאת אני עומד מאחורי דברי שאדם יכול לטעות

אני לא יודע בן כמה אתה וכמה זמן יש לך רישיון...

לי יש 6 שנים רישיון (לא יותר מידי) ובגלל טעות בשיפוט נכנסתי ברכב

זה היה בגשם והרכב שלפני עצר בירוק מהבהב (בכביש בין עירוני) ואני היתי בטוח שהוא ממשיך ...הסטתי את הראש לשניה שמאלה וכשחזרתי להסתכל ישר ראיתי שהוא עצר...

מההפתעה (שבצעם תיכנון שנסיעה שלי היה שגוי) בלמתי והחלקתי עליו עד שנכנסתי בו.

זה היה לפני 3 שנים בערך, אני לא אומר שלא יכולתי לבלום יכולתי בתנאים רגילים או אם היתי לוקח בחשבון שהוא יעצור בירוק מהבהב.

אבל הנה דוגמא שטעות בשיפוט יכולה לגרום לתאונה!!!

חוץ מהמקרה הזה לא עשיתי תאונות נוספות אפילו לא מכות קטנות לא כלום (לא אני בכל אופן, אחותי חשבה שדלת ישרה זו המלצה ודאגה לקער (קערה) אותה ;D)

נהג טוב משאיר לעצמו מרווח בטחון

פורסם

איגור, בשביל רוב נהגי ישראל לנהוג מהר זה כן "פעלול" לפחות הרוב חושב ככה. אחרת איך תסביר יותר מ-506 מיליון שקל אשר נאספו בשנת 2002 מקנסות?!

עידו גם לי קרה מקרה דומה, הייתי עם חברה ברכב וגם הכביש היה לח ומלפני לא היה אף אחד, הסטתי הרבה לפני הרזמזור את הראש שניה לחברה ואחרי כמה שניות כבר גלשתי לתוך הונדה חדשה... המרחק בינינו היה גדול מאוד, אבל תנאי המזג לא אפשרו בלימה נורמאלית, מה שגרם לתאונה, אמנם הלא ממש חזקה אבל עדיין הייתה תאונה.

איגור כמו שאומרים, SSFU N00B, ברור שאינך יכול לדבר הרבה כאשר אין לך רשיון, קודם תקבל אותו ואחר כך תגיד לנו מה זה לנהוג. גם רוב הילדים בגיל 5 חושבים שלהטיס מטוס זה קל... ::)

פורסם

איזה רכב יש'ך רונן?

פורסם

רייסר רגיל, שנת 94', שעבר התעללות אכזרית ביותר, אבל עדיין במצב שמור ומעולה... :D

פורסם

רונן אני מוכן לשים איתך כסף שאני יודע קצת יותר ממך על רכב ונהיגה

וחוץ מזה... עם רכב כמו שלך גם עם היו נותנים לך 1000000 מטר של מסלול מכוסה בדבק אפוקסי לא היית עוצר

ו?

אני גם מבין הרבה במטוסים והטסת מטוס, זה עושה אותי טייס? אתה פתאטי!

ותסמוך עלי הרכב הזה עבר ושרד הרבה יותר ממה שאתה תעבור כל החיים שלך, אז אני מבקש ממך STFU N00B (כבר כתבתי זאת, לא?).

תגיד אתה יודע לקרוא?

וחוץ מזה... עם רכב כמו שלך גם עם היו נותנים לך 100 מטר של מסלול מכוסה בדבק אפוקסי לא היית עוצר

SSFU N00B?

לך לך והייה מאושר בדרכך ואם אני מגיע למפגש הבא אני דורס אותך ומי אמר שאין לי רישיון rnugay???

יש הבדל עצום בין חשיבה וכשרון מוטורי בדו מימד (נהיגה) לתלת מימד(טיסה)

פורסם

וחוץ מזה... עם רכב כמו שלך גם עם היו נותנים לך 1000000 מטר של מסלול מכוסה בדבק אפוקסי לא היית עוצר

ו?

אני גם מבין הרבה במטוסים והטסת מטוס, זה עושה אותי טייס? אתה פתאטי!

ותסמוך עלי הרכב הזה עבר ושרד הרבה יותר ממה שאתה תעבור כל החיים שלך, אז אני מבקש ממך STFU N00B (כבר כתבתי זאת, לא?).

פורסם

איגור איגור, בלי מכות.

הוא יבוא עם הרייסר שלו, אתה עם הפיאט שלך אחרי שנתקין בה את המגדש שהעיפו ממנה, ונראה מי לוקח.

פורסם

איגור ושגיא, מה התזמון שלכם ל-100?

פורסם

עזוב אותי עכשיו, אני עם ה RX - לא ליגה בכלל.

בסביבות ה12 שניות, עם אוטומאט נאצי.

לפני שמכרנו את ה ESI המושלמת, 8.8 שניות.

פורסם

גם אני עם אוטומאט, אבל אני עושה זאת בפחות מ-10 שניות (לא הרבה פחות כמובן)...

פורסם

בחלומות רונן, מה נפח מנוע?

פורסם

בדוק מתוזמן ובארכיון 8)! זה היה 9 ומשהו שניות, מתקרב ל-10. הנפח הוא 1500סמק, לא זוכר כמה כוחות סוס.

אתה לא צריך להתפלא, הדגם שלי מצויד במנוע של אופל קדט, למען האמת הוא העתק מדויק (אם תרצה אני אספר לך את הסיפור של האוטו שלי)!

פורסם

גם אני עם אוטומאט, אבל אני עושה זאת בפחות מ-10 שניות (לא הרבה פחות כמובן)...

LMAOOOOOOOO

האוטומאטית העממית היחידה שיורדת בישראל מ 10 שניות היא קליאוB 1.6 16V

רייסר עושה ל 100 משהו כמו 14 שניות

התיזמון שלי לפני הסירוס היה בערך בין 7 ל 8 שניות

כרגע זה 11

פורסם

איגור.....

בקיצור אף אחד לא מושלם!! ולא תמיד שומרים על כל כללי הבטיחות וזו הבעיה!!!

זה נכון שאם אתה נוהג מהר ושומר על כללי הבטיחות אתה מקטין את הסיכוי לתאונה!!

אבל אני חוזר ואומר שוב!!! לא היה ולא היה בנאדם מושלם שהוא חף מטעויות!!!!

וחוץ מזה כל החיים שלך לפניך......וזה שאף אחד מהחברים שלך לא עשה תאונה (וחס ושלום שגם לא יעשה)......

יש עוד המשך לחיים....ותחשוב על זה

עידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים