עבור לתוכן

למביני הרכב שביניכם ! עזרתכם נדרשת בבחירת מיול

Featured Replies

פורסם

קטנוע זה אחלה פתרון בעיר, בייחוד בת"א... לא צריך לעשות 213908321930812930281 סיבובים כשחוזרים מהאקסטרני בצהרי שישי שמתקיים בו מצעד האהבה/גאווה ולהתחיל לחפש אחרי חניה בליאדית.

בעע קטנוע, מה אנחנו שליחים? ;D

אם כבר 50 סמ"ק, אז רק אופנוע "שטח"...כמו הdt50r של יאמאהה, גם חזק יחסית, גם קל, גם יפה...(וגם מושך כוסיות... ;D)

• תגובות 116
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם עגלה פוזתית ומרעישה...

פורסם

אם אין לכם מה להגיד על תגידו! למרות שהיה פה כמה קטעים נחמדים :P,

אני רציתי לקנות ריינג'ר, אבל יקר מידי :'(, ANYWAY לך ל 2SALE.CO.IL יש שם דברים נחמדים.

חבר שלי מהשיכבה קנה ריננג'ר אחד 24 אלף, טיפה יותר אבל ריינגר הרבה יותר טוב מהמיול.

אם יש לך עוד שאלות תשאל.

MOOMOO

נ.ב

תאמין לי תן קצת הרבה לחץ על ההורים ויתנו לך אופנוע, אני לא מדבר איתך על הקטנועים המסריחים, אני מדבר איתך על 50

סמ"ק דמוי אופנוע כבד, הם ממש מהירים יחסית וההרגשה שלינסוע ב90 קמ"ש ביום שישי בערב בטיילת ת"א פשוט נפלאה!

נ.ב מס' 2, אני קונה APRILIA RS 50!! I ROCK

משהו משהו 50 סעמק!

50 סמק זה אופנוערס צעיר

אופנוע מתחיל מ 500 ואין לך מושג מה ההרגשה לחצות את קוו ה 200 על virago 750...

כנראה שאין לך מושג מזה להשאר משותק לכל החיים ולאכול מקשית או במקרה הטוב למות.

א. ויראגו זה לא ספורט זה קאסטום

ב. תלוי מי הרוכב

ג. למה לעשות את זה ב 5 בערב כאשר כל הכביש מפוצץ

ד. למה נברא כביש 6?

פורסם

ונאמר אמן! :dance:

כביש ממש איכותי, "מינימום" 120 קמ"ש (תמיד אפשר לטעון שלא רואים את העיגול האדום בדפנות התמרור), פשוט באסט!

פורסם

בונא שגיא אתה זיין שכל מקצועי אה?

אין לך אפילו אוטו ואתה חיי באיזה דימיון שאני לא יודע מאיפה הוא בא...

בלבל את המוח פחות וקנה מכונית...

פורסם

לא יודע אם לתת ל RX את התואר "אוטו"... יש עוד כמה מבחנים שהוא צריך לעבור.

פורסם

אתם מדברים הרבה ועושים מעט, בתור אחד שעבר הרבה תאונות אני אומר לכם תנהגו לאט! אצלנו בארץ אחוז התאונות הוא ממש גבוה, יותר מדי גבוה ואם באמת לא רוצים לאכול מקשית לשארית החיים או במקרה הטוב למות באמת כדאי לבני הנוער להרגע בכבישים (מצטט את OR007).

מכונית זה לא משחק ילדים, טעות אחת ומשלמים מחיר כל כך גבוה לשארית החיים, ובמקרה הטוב רק בחיים שלך... לא רוצה לדבר על מה שקורה כאשר משפחה שלמה נמחקת על ידי טעות אחת...

ואיגור, אל תבלבל תב*צ*ם. אתה מדבר כאילו עשית את מה שדיברת עליו למרות שאפילו אין לך עדיין רישיון לאוטו... אני מבקש, בלי יותר מדי בבל"ת ::)

פורסם

אתם מדברים הרבה ועושים מעט, בתור אחד שעבר הרבה תאונות אני אומר לכם תנהגו לאט! אצלנו בארץ אחוז התאונות הוא ממש גבוה, יותר מדי גבוה ואם באמת לא רוצים לאכול מקשית לשארית החיים או במקרה הטוב למות באמת כדאי לבני הנוער להרגע בכבישים (מצטט את OR007).

מכונית זה לא משחק ילדים, טעות אחת ומשלמים מחיר כל כך גבוה לשארית החיים, ובמקרה הטוב רק בחיים שלך... לא רוצה לדבר על מה שקורה כאשר משפחה שלמה נמחקת על ידי טעות אחת...

ואיגור, אל תבלבל תב*צ*ם. אתה מדבר כאילו עשית את מה שדיברת עליו למרות שאפילו אין לך עדיין רישיון לאוטו... אני מבקש, בלי יותר מדי בבל"ת ::)

כן עשיתי

הייתי מאחורה אבל עדיין עשיתי

אם היית בכלכך הרבה תטונות סימן שאתה לא נהג ממש טוב נה?

פורסם

לא, זה סימן שאני והחברים שלי עדיין לא הבנו מה זה באמת מכונית ומה יכולות להיות ההשלכות למעשים שלנו... :-X

פורסם

לא, זה סימן שאני והחברים שלי עדיין לא הבנו מה זה באמת מכונית ומה יכולות להיות ההשלכות למעשים שלנו... :-X

אז מה אני אגיד לך חברים שלך סתומים

אני מכיר מספיק אנשים שנוסעים במהירויות שהם כפליים מהחוק אבל הם נהגים טובים לכן לא קורא להם כלום

אין קשר בין לנהוג טוב ללנהוג מהר אפשר לנהוג טוב ומהר או גרוע ולאט וזאת עובדה!

תאונות לא נגרמות ממהירות הן נגרמות מטפשות ולצערי במדינתנו יש עודף ממנה.

פורסם

אז זהו שכולם ואנוכי נהגים טובים, הבעיה זה כאשר הנהיגה הטובה עולה לראש... :-\

עושים הרבה דברים מטופשים (כמובן שהכל שייך לעבר הדיי רחוק), ואם אני חושב על זה היום היינו בהרבה מאוד מצבים אשר יכלו לגרום למוות של הנהג ושל כל יושבי הרכב.

התאונות שאני עברתי הן מזעריות, ניפוץ גלגל פה, שריטה שם וזה הכל בגלל "פעלולים", כביכול... צלחות ו"טיסות נמוך מדי" היו עניין שבשגרה... אחחח... היינו טיפשים.

ושלא תבין אותי לא נכון, החברה שלי עוד היו מתונים, אתה לא יודע מה ארסים מעוללים, וחלק מזה אתה שומע בחדשות ("תאונה קטלנית: בן 18 נהרג כאשר התנגש במכונית משפחתית... האם ואב הרוגים, הילדים פצועים קל" - סצנה אקראית אבל נכונה).

רק ביום שני הייתה תוכנית בערוץ 2 על תאונות דרכים, הזוועה... :-X אוסר לתת לצעירים רשיון כל כך בקלות! זה רשיון להרוג! (פשוט כמשמעו)

פורסם

לנהוג טוב פירושו לנהג טוב לא לעשות פעלולים טיפשיים

פורסם

אהמ... וזה יוצא מפי מישהו שעבר 200 קמ"ש על אופנוע... ::) אהמ...

פורסם

אני מכיר מספיק אנשים שנוסעים במהירויות שהם כפליים מהחוק אבל הם נהגים טובים לכן לא קורא להם כלום

אתה מבלבל את המוח!!!!!

בנאדם (גם נהג מעולה) שמתרגל לנהוג מהר...מגיע החורף ואופס..הוא ממשיך לנהוג מהר.....ואופס......הוא רוצה לבלום....אוי ואבוי אין לו ABS

והאוטו ממשיך ישר למרות שבירת ההגה הצידה.....וגם לא בולם...אופס מהלחץ הוא לא מפמפם על הברקס (כי זה נגד האינסטינקט הראשוני) והנה לך תאונה שמבוצעת ע"י נהג מיומן שבקייץ התאונה בחיים לא היתה קורת לו!!!!!

אני מכיר מספר אנשים...נהגים מעולים...אבל אין לך הרבה מה לעשות כשאתה נוהג במהירות מופרזת וילד קופץ לך לכביש....רק להכנס ברכב חונה כדי לא להרוג תילד!!!!.....אז תבין לבד!!!!!

תבין!!! יש דברים שהם מחוץ לשליטת הנהג!! כמו נהגים אחרים וחוקי הפיזיקה!!!!!

אז אל תרדת על אנשים אחרים - כי אתה יודע...כל הפוסל במומו פוסל!!!!

פורסם

אהמ... וזה יוצא מפי מישהו שעבר 200 קמ"ש על אופנוע... ::) אהמ...

לנסוע מהר זה לא פעלול

אתה מבלבל את המוח!!!!!

בנאדם (גם נהג מעולה) שמתרגל לנהוג מהר...מגיע החורף ואופס..הוא ממשיך לנהוג מהר.....ואופס......הוא רוצה לבלום....אוי ואבוי אין לו ABS

והאוטו ממשיך ישר למרות שבירת ההגה הצידה.....וגם לא בולם...אופס מהלחץ הוא לא מפמפם על הברקס (כי זה נגד האינסטינקט הראשוני) והנה לך תאונה שמבוצעת ע"י נהג מיומן שבקייץ התאונה בחיים לא היתה קורת לו!!!!!

אני מכיר מספר אנשים...נהגים מעולים...אבל אין לך הרבה מה לעשות כשאתה נוהג במהירות מופרזת וילד קופץ לך לכביש....רק להכנס ברכב חונה כדי לא להרוג תילד!!!!.....אז תבין לבד!!!!!

תבין!!! יש דברים שהם מחוץ לשליטת הנהג!! כמו נהגים אחרים וחוקי הפיזיקה!!!!!

אז אל תרדת על אנשים אחרים - כי אתה יודע...כל הפוסל במומו פוסל!!!!

נהג טוב מוריד מהירות בחורף

לנהוג זה לא רק לשלוט על הרכב זה גם לתכן את הנסיעה לחשב מה לעשות ולהתכונן לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים