עבור לתוכן

למביני הרכב שביניכם ! עזרתכם נדרשת בבחירת מיול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לאן אתה ממהר... קח בינתיים אוטובוסים. ;)

אבא לא מרשה אופנוע... אז הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו הוא קורקינט עם BackFire ב5700 סל"ד, מעוניין?

מיול באמת שלא שווה את זה, דרעק של דבר.

אם כבר הזכרת אוטובוסים, אני מוציא משהו כמו 200 שקל על אוטוביסם בחודש (כרטיסיות- הרוב הולך לבי"ס) ואני עוד משתדל לקצץ.

אם נעשה חישוב מהיר נראה שבשנתיים האחרונות הוצאתי 4800 שקל, ובשנתיים הבאות עוד סכום דומה (בד"כ זה יוצא יותר מ-200 שקל).

נוסיף מוניות, עוד 20 שקל בשבוע (יום שישי וכו'..) בחישוב מהיר בשנה זה יוצא משהו כמו עוד 1000 שקל...

אז גם הדברים האלו לא זולים.

בכל אופן יהיה לו שימוש גם לאח שלי. תנו המלצות על דגמים ושנות ייצור במחיר שהזכרתי.

• תגובות 116
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבא לא מרשה אופנוע... אז הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו הוא קורקינט עם BackFire ב5700 סל"ד, מעוניין?

אם כבר הזכרת אוטובוסים, אני מוציא משהו כמו 200 שקל על אוטוביסם בחודש (כרטיסיות- הרוב הולך לבי"ס) ואני עוד משתדל לקצץ.

אם נעשה חישוב מהיר נראה שבשנתיים האחרונות הוצאתי 4800 שקל, ובשנתיים הבאות עוד סכום דומה (בד"כ זה יוצא יותר מ-200 שקל).

נוסיף מוניות, עוד 20 שקל בשבוע (יום שישי וכו'..) בחישוב מהיר בשנה זה יוצא משהו כמו עוד 1000 שקל...

בכל אופן יהיה לו שימוש גם לאח שלי. תנו המלצות על דגמים ושנות ייצור במחיר שהזכרתי.

אם זאת האפשרות היחידה

אז לא מיול

קח טרקטורון נחמד וזהו...

פולריס או משו בסגנון...

פורסם
  • מחבר

אם זאת האפשרות היחידה

אז לא מיול

קח טרקטורון נחמד וזהו...

פולריס או משו בסגנון...

טרקטורטן בעיר ? לא נראה לי... :P

כבר 2 עמ' והדבר היחיד שקיבלתי זה רק קטילות ! אולי תמליצו כבר על איזה משהו ?

פורסם

אממ למה אתה חושב שלא ממליצים?

כי זה לא מומלץ...

פורסם
  • מחבר

אממ למה אתה חושב שלא ממליצים?

כי זה לא מומלץ...

אבל גם ככה יש לאבא שלי יהיה שימוש בו, אין לי כח להכנס לפרטים...

אני יודע מה השיקולים שלי

פורסם

מיולים משומשים תמצא בכל הלוחות הרגילים.

דבר אחד-

המיול מגיע ל40קמ"ש וזאת הגבלה מכנית שאפשר לפרוץ.

ברגע שפורצים את ההגבלה, יש סיכון אמיתי של התהפכות בסיבובים, והביטוח מתבטל- תזהר מאוד לא לקנות מיול "fixed".

פורסם
  • מחבר

סוף סוף לעניין, אתה מתמצא בדגמים ? מחירים ? לתקציב שלי כמובן.

פורסם

הידע שלי דל עד דל מאוד, ועד כמה שאני זוכר הדגם הנפוץ זה המיול של קוואסקי.

אם אני לא טועה גם פעם נסעתי באחד. פעם אחרונה שראיתי במקרה, יד שנייה כזה עלה 25 אלף, כנראה שהיום זה יעלה פחות.

פורסם
  • מחבר

תודה, יש לך אולי קישורים ללוחות שניתן ליצור בהם קשר עם מישהו שמוכן למכור ?

ב-5 לוחות שחיפשתי לא מצאתי אף מיול (או תומקר)

פורסם

why the fuck to you want to buy an arsmobile?!

פורסם
  • מחבר

why the fuck to you want to buy an arsmobile?!

אני כולה ישתמש בזה שנה. אחרי זה אח שלי הקטן

ואח"כ לאבא שלי יש שימוש לעשות בזה (לא בשבילו... ;D)

פורסם

אם אין לכם מה להגיד על תגידו! למרות שהיה פה כמה קטעים נחמדים :P,

אני רציתי לקנות ריינג'ר, אבל יקר מידי :'(, ANYWAY לך ל 2SALE.CO.IL יש שם דברים נחמדים.

חבר שלי מהשיכבה קנה ריננג'ר אחד 24 אלף, טיפה יותר אבל ריינגר הרבה יותר טוב מהמיול.

אם יש לך עוד שאלות תשאל.

MOOMOO

נ.ב

תאמין לי תן קצת הרבה לחץ על ההורים ויתנו לך אופנוע, אני לא מדבר איתך על הקטנועים המסריחים, אני מדבר איתך על 50

סמ"ק דמוי אופנוע כבד, הם ממש מהירים יחסית וההרגשה שלינסוע ב90 קמ"ש ביום שישי בערב בטיילת ת"א פשוט נפלאה!

נ.ב מס' 2, אני קונה APRILIA RS 50!! I ROCK

פורסם

אני רציתי לקנות ריינג'ר, אבל יקר מידי :'(, ANYWAY לך ל 2SALE.CO.IL יש שם דברים נחמדים.

חבר שלי מהשיכבה קנה ריננג'ר אחד 24 אלף, טיפה יותר אבל ריינגר הרבה יותר טוב מהמיול.

אם יש לך עוד שאלות תשאל.

MOOMOO

נ.ב

תאמין לי תן קצת הרבה לחץ על ההורים ויתנו לך אופנוע, אני לא מדבר איתך על הקטנועים המסריחים, אני מדבר איתך על 50

סמ"ק דמוי אופנוע כבד, הם ממש מהירים יחסית וההרגשה שלינסוע ב90 קמ"ש ביום שישי בערב בטיילת ת"א פשוט נפלאה!

משהו משהו 50 סעמק!

50 סמק זה אופנוערס צעיר

אופנוע מתחיל מ 500 ואין לך מושג מה ההרגשה לחצות את קוו ה 200 על virago 750...

פורסם
  • מחבר

אם יש לך עוד שאלות תשאל.

MOOMOO

נ.ב

משהו משהו 50 סעמק!

50 סמק זה אופנוערס צעיר

אופנוע מתחיל מ 500 ואין לך מושג מה ההרגשה לחצות את קוו ה 200 על virago 750...

כנראה שאין לך מושג מזה להשאר משותק לכל החיים ולאכול מקשית או במקרה הטוב למות.

פורסם

למה לצטט את אבא?... ::)

קטנוע זה אחלה פתרון בעיר, בייחוד בת"א... לא צריך לעשות 213908321930812930281 סיבובים כשחוזרים מהאקסטרני בצהרי שישי שמתקיים בו מצעד האהבה/גאווה ולהתחיל לחפש אחרי חניה בליאדית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים