עבור לתוכן

UTORRENT ו-FIREFOX בעיות אחרי פורמט.

Featured Replies

פורסם

דאגתי לפני פורמט לשמור על תיקיות UTORRENT ו-FIREFOX מהפרופיל..

אחרי הפורמט העתקתי את התקיות לפרופיל, בעיות:

UTORRENT:

משום מה הוא נותן לי X אדומים על כל ההורדות אולי בגלל שתיקיית ההורדות השתנתה? מה אני יכול לעשות?

FIREFOX:

עובד טוב רק במצב בטוח, מראה לי מועדפים והכל.

במצב רגיל לא עובד טוב.. איך אפשר להגדיר שיעבוד במצב רגיל כמו

במצב בטוח?

תודה.

פורסם

בקשר ל FF, בתוך תיקיית הפרופילים שלו צריכה להימצא תיקייה שהשם שלה מסתיים ב .default , תעתיק את תוכן התיקייה שכיבית לתוכה. (אם כבר עשית את זה אני מתנצל, פשוט לא הבנתי מהכתוב עם עשית את מה שאמרתי או שפשוט העתקת את התיקייה שכיבית לתוך תיקיית הפרופיל).

במידה ועשית את זה וזה עדיין לא עובד לך ל start>Run ושם כתוב firefox.exe -ProfileManager

,מהחלון שנפתח צור פרופיל חדש ותכווין אותו לתיקייה בה מגובים הקבצים.

בקשר ל utorrent, אם מופיעים לך איקסים אודמים זהאומר שהוא לא מוצא את הטורנט. תבדוק אם שאר ההגדרות כן שוחזרו, אם כן סימן שהשחזור הצליח ופשוט חסרים הטורנטים ו/או התיקיות זאת בה נשמרים הטורנטים וזאת בה נשמרים הקבצים השתנו. סמקרכ כזה תגדיר מחדש את התיקיות בהתאם, לאחר מכן אם אתה מוצא את הטורנטים בהארד דיסק פשוט תוסיף אותם מחדש אם לא תצטרך למצוא בדיוק את אותו טורנט בשביל להתחיל את ההורדה. כל זאת כמובן בהנחה שהקבצים שכבר התחילו לרדת קיימים בהארד דיסק ושהגדרת את התקיות כמו שצריך. בהנחה שהתוכנה עולה כאילו הפעלת אותה בפעם הראשונה סימן ששחזור ההגדרות שלך לא הצליח.

פורסם
  • מחבר

ה-UTORRENT הסתדר לי, בסוף עשיתי הורדה של אותם טוררנטים וזה המשיך מהכין שהפסיק.

ה-FIRE FOX בעת כתיבה ב-RUN את firefox.exe -ProfileManager הוא מפעיל לי בעצם את פיירפוקס ולא עושה דבר.

בכל מקרה תודה רבה על העזרה.

פורסם

תנסה לכתוב את הפקודה firefox -ProfileManager אולי זה יפתח לך את מנהל הפרופילים.

פורסם
  • מחבר

לא צריך לכתוב "firefox.exe -ProfileManager" כמו שאמרת בתחילה, רק חייב ש-FF יהיה סגור לגמרי,

אחרת הוא פותח חלון נוסף... בכל מקרה סידרת הכל המון בזכותך, תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים