פורסם 2003 בפברואר 822 שנים שלום לכולם!לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE)אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאווירהבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכןהזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשראז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך!יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים ליין 6 זה לא אפקטים רגילים, עד כמה שאני זוכר, הם עושים אפקטים להקלטה או משהו כזה.שווה לך לנסות להזמין מmusic123.com או musiciansfriend.com במקרה שיש לך מישהו שמבקר/עובר באמריקה.בקשר לאפקטים- זה כל אחד לפי מה שהוא אוהב (אני שונא את האפקט Metal Zone, נקודה.) ולמזלנו החנויות בארץ נחמדות ונותנות לך לנגן על כל אפקט בחנות. לך לכלי זמר/מרום ומצא לך אחד.עוד דבר, זה לקנות יד שניה- אני מכיר לפחות 2 אתרים ישראליים של ציוד מוזיקה יד שניה.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר אחי לליין 6 יש אפקטים רגילים לגמרי אבל יקרים נראה לילא נראה לי יד שניה האפקטים האלה גם ככה די זוליםולמה אתה לא אוהב MZ? זה אפקט קטלני ואמריקה זה בעיה גדולה אין מצב שמישהו יביא לי משם משהוכי לא נראה לי אני ימצא אף אחד שנוסע
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים למה שלא תקנה כבר את הפולסר ותשמיע איזה אפקט שאתה רוצה בלייב ללא לייטנסי , כמובן דרךVsti מתאים .
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים שלום לכולם!לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE)אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאווירהבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכןהזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשראז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך!יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?אתה מתעקש על חדש?
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים פה לא המקום לשאול שאלות כאלה.כנס לwww.act.co.ilותירשם לפורום.אני מבטיח לך שתיהיה מרוצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.