עבור לתוכן

Xeno Tactic - מה שעושים המהנדסים באינטל במקום לעבוד...

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שעדיף מבחינה כלכלית לעשות DCA אדום, אלא אחד לפני..

זה עולה 300+ וזה מביא רק 160 יותר, כאשר יש לך כבר 320, אני חושב עדיף לעשות איזה 8-9 רמה אחת לפני אחרונה ואז לעלות את השאר...

לא?

• תגובות 371
  • צפיות 33.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כא.. היה לי 7 או 8 כאלה על אדום.. בכל זאת זה לא הספיק..=/

הבעיה שאין מספיק כסף לבנות מספיק אדומים..

פיספסתי את 3 המסוקים ה"בוסים" מתוך 4.. והם היו אמורים מן הסתם להביא כל אחד 140 180 דולר..

ככה שהכסף הזה היה מקנה לי עוד אחד על אדום.. אבל גם אז לא היה מספיק נגד אוויר..!

ואני לא יכול להשקיע בשאר הדברים פחות.. כי השקעתי כבר את המינימום.. זה קשה לאללה=/

אבל תמיד כשאני מגיע לשלב 79 יש לי בערך 10 חיים.. ואז זה יורד בשלב הזה ל1 2 3.. לדעתי אפשרי להגיע ל79 וגם לעבור אותו בלי שירד לך חיים..

ואז המסוקים שיצליחו לעבור בשלב 86 לא יפסלו לך את כל המשחק.. אבל לעבור את שלב 93 :screwy: ניסתי את כל האפשרויות לעשו תהרבה פלאזמות ולשפר אותם.. לעשות הרבה תותחים ולשפר רק אותם וגם בדברים הפשוטים(שעולים 5 דולר) וגם בזה שיורה מהר..

הכי טוב זה זה שיורה מהר.. ואז התותחים.. שאר האפשרויות לא ממש טובות.. אני בד"כ מכין 1 או 2.. משפר לרמה הכי גבוה.. ואז ממשיך ועושה עוד..

אם אתה לוקח אחד עד הסוף, אז לפחות שהוא יהיה במקום שבו הוא ימשיך לירות - מה שאומר, הרבה אויבים מסביבו כל הזמן, במקומות כאלה משתלם לשים כאלה שמשודרגים עד הסוף, מה עוד רציתי לומר? אם אתם לא מוצאים פיתרון לבעיה, אני ממליץ (מניסיון עם משברי כתיבה כואבים) לעזוב את זה, לשמוע מוזיקה, לראות משהו בינתיים, ואז לנסות לשחק עוד פעם - תראו שיותר קל אחרי איזה הפסקה קטנה שעשיתם משהו אחר :)

פורסם

אין.. עכשיו שוב הגעתי לשלב 86.. לפני שהגעתי.. מכרתי איזה 2 התותחים שיורים מהר.. כדי שיהיה לי כסף ובניתי 11 נגד טילים אדומים!

עדיין זה לא הספיק... עברו אותי איזה 12 מסוקים.. והיה לי רק 9 חיים..

ולאיודע לא ניראה לי שיש טעם משלב 79 לקנות תותחים או להשתמש בזה.. לכל מפלצת רגילה יש 30 אלך חיים ולבוס 250 אלף.. ובאים 6 בוסים ביחד..

פשוט צריך לחסום אותם לכל דרך שהם הולכים.. כבר בשלבים האלה אי אפשר להשיג כסף.. כי עד שמשהו מת יוצא הנשמה..

לא נראה לי שעדיף מבחינה כלכלית לעשות DCA אדום, אלא אחד לפני..

זה עולה 300+ וזה מביא רק 160 יותר, כאשר יש לך כבר 320, אני חושב עדיף לעשות איזה 8-9 רמה אחת לפני אחרונה ואז לעלות את השאר...

לא?

אבל היתרון של ה5.. זה שהוא גם יורה לטטוח הרבה יותר רחוק..ומתחיל לירות מוקדם יותר וגורם לירות מאוחר יותר.. ולכן נותן הפצצות של יותר ב3-4 פעמים..ממשהו ברמה4.. אבל אני ינסה את זה פעם הבאה.. יכול להיות שעם כל הכסף הזה אני יוכל לשים בכל אזור קטן מפציץ.. ואז הטווח לא ישנה..

אם אתה לוקח אחד עד הסוף, אז לפחות שהוא יהיה במקום שבו הוא ימשיך לירות - מה שאומר, הרבה אויבים מסביבו כל הזמן, במקומות כאלה משתלם לשים כאלה שמשודרגים עד הסוף

כא אחי זה מה שאני עושה.. את הנגד מטוסים אני שם בדיוק באמצע של המפה.. יוצר מין בונקר באמצע..

ואת התותחים באמצע של המסוך איפה שכל הזמן עוברים..

פורסם

מה אתם אומרים להמשיך ל4 אדומים או לבנות עוד נגד מטוסים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסתי עם כחולים.. האדומים נגד מטוסים הרבה יותר טובים.. שמתי יותר נגד מטוסים מתמיד אבל כחולים.. ואיזה 6 מסוקים ברמה 72 עברו אותי.. ובדרך כלל אני הורס את כולם ברמה הזאת.. ניסתי גם עכשיו לשים פלאזמות.. (זה שמאיר מסביב ופוגע בכל מה שמסביב.. בהתחלה זה די גרוע.. כ יזה משתרע על קטע קטן אחרי זה עשיתי 3 אדומים ועוד 2 ככה צהובים.. אז הם הורגים כבר מהר וטובים.. הבעיה שהם גומרים לך את כל הכסף.. ובמשך המשחק אין לך מספיק כסף לשדרג את הנגד מטוסים.. אז די הרבה פעמים מסוקים מסתננים אליך..

ככה שלא כדאי לשים פלאזמות=/ השידרוג החמישי עולה 350 דולר=/ וה4 185.. זה גומר את כל הכסף=/

אא ואגב.. הרמה ה5 של הנגד מטוסים.. זה לא משפר רק damge ומרחק פגיעה קצת יותר גדול.. זה משפר גם splash? מזאת אומרת? שזה שולח יותר טילים? או יותר מהר?

פורסם

ספלאש זה נזק למי שקרוב

כלומר פגעת באיזה יצור, והרסיסים וההדף (כביכול) פוגעים קצת גם ביצורים שקרובים אליו.

פורסם

תחשוב על SHUTGUN (רובה צייד בעברית), כשאתה יורה איתו, הקליע לא עף ישר, אלא מתפרק באוויר לרסיסים, ככה שגם אם לא כיוונת באופן מדויק, עדיין זה שכיוונת אליו יפגע.

פורסם

ניסתי עם כחולים.. האדומים נגד מטוסים הרבה יותר טובים.. שמתי יותר נגד מטוסים מתמיד אבל כחולים.. ואיזה 6 מסוקים ברמה 72 עברו אותי.. ובדרך כלל אני הורס את כולם ברמה הזאת.. ניסתי גם עכשיו לשים פלאזמות.. (זה שמאיר מסביב ופוגע בכל מה שמסביב.. בהתחלה זה די גרוע.. כ יזה משתרע על קטע קטן אחרי זה עשיתי 3 אדומים ועוד 2 ככה צהובים.. אז הם הורגים כבר מהר וטובים.. הבעיה שהם גומרים לך את כל הכסף.. ובמשך המשחק אין לך מספיק כסף לשדרג את הנגד מטוסים.. אז די הרבה פעמים מסוקים מסתננים אליך..

ככה שלא כדאי לשים פלאזמות=/ השידרוג החמישי עולה 350 דולר=/ וה4 185.. זה גומר את כל הכסף=/

אא ואגב.. הרמה ה5 של הנגד מטוסים.. זה לא משפר רק damge ומרחק פגיעה קצת יותר גדול.. זה משפר גם splash? מזאת אומרת? שזה שולח יותר טילים? או יותר מהר?

הם אולי יותר טובים, אבל הם פחות משתלמים. במקום לשדרג 1 עד הסוף אתה יכול לשדרג 2 עד לאחד לפני הסוף ולקבל עוצמת אש גדולה יותר.

פורסם

חחח אהבתי אבל אני לא מצליח לעבור את העולם השני!!! :pissed:

פורסם

עשית לי חשק לעשות אותו שוב - הרי לך :smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם

GENSIS אתה לא מבין איך עזרת לי עם התמונות האלה!! הייתי תקוע בשלב הזה הרבה זמן...

אתה יכול להביא גם לשלבים האחרים? :D

סיימתי גם את 3 :)

אני יעשה את 4 כבר מחר

פורסם

GENESIS- המבוך שלך לא יעיל , איפה שהחור השמאלי, אתה יכול להמשיך להריץ אותם איזה 2 שורות נוספות לרוחב.

כל אלה שקוראים לכסף דולרים. תפסיקו! כתוב GOLD ככה שאם כבר אז אפשר לקרוא לזה זהב.

נפלתי בשלב 45. אני לא מצליח למצוא את השילוב המתאים להשקעה בין DCA לכלים קרקעיים.

אתם חושבים שזה אפשרי בתיאוריה לסיים את המשחק? לא ראיתי שום מידע ברשת על מישהו שהגיע לשלב 100 או סיים את המשחק....

פורסם

אין.. עכשיו שוב הגעתי לשלב 86.. לפני שהגעתי.. מכרתי איזה 2 התותחים שיורים מהר.. כדי שיהיה לי כסף ובניתי 11 נגד טילים אדומים!

עדיין זה לא הספיק... עברו אותי איזה 12 מסוקים.. והיה לי רק 9 חיים..

ולאיודע לא ניראה לי שיש טעם משלב 79 לקנות תותחים או להשתמש בזה.. לכל מפלצת רגילה יש 30 אלך חיים ולבוס 250 אלף.. ובאים 6 בוסים ביחד..

פשוט צריך לחסום אותם לכל דרך שהם הולכים.. כבר בשלבים האלה אי אפשר להשיג כסף.. כי עד שמשהו מת יוצא הנשמה..אבל היתרון של ה5.. זה שהוא גם יורה לטטוח הרבה יותר רחוק..ומתחיל לירות מוקדם יותר וגורם לירות מאוחר יותר.. ולכן נותן הפצצות של יותר ב3-4 פעמים..ממשהו ברמה4.. אבל אני ינסה את זה פעם הבאה.. יכול להיות שעם כל הכסף הזה אני יוכל לשים בכל אזור קטן מפציץ.. ואז הטווח לא ישנה..כא אחי זה מה שאני עושה.. את הנגד מטוסים אני שם בדיוק באמצע של המפה.. יוצר מין בונקר באמצע..

ואת התותחים באמצע של המסוך איפה שכל הזמן עוברים..

נשמע מרשים העסק עם ה12 DCA אבל תדע שהמיקום שלהם משפיע בעשרות אחוזים על היעילות שלהם.

כשאני אשחק עוד משחק (אני צריך שיעברו כמה ימים בין משחק למשחק, שאני אשכח את בזבוז הזמן המאסיבי שזה יוצר) אני שומר את כל 9 משבצות האמצע לDCAים

פורסם

splash זה שהנזק הוא לא רק ליצור אחד, אלה גם לאלה שלידו

פורסם

GENESIS- המבוך שלך לא יעיל , איפה שהחור השמאלי, אתה יכול להמשיך להריץ אותם איזה 2 שורות נוספות לרוחב.

כל אלה שקוראים לכסף דולרים. תפסיקו! כתוב GOLD ככה שאם כבר אז אפשר לקרוא לזה זהב.

נפלתי בשלב 45. אני לא מצליח למצוא את השילוב המתאים להשקעה בין DCA לכלים קרקעיים.

אתם חושבים שזה אפשרי בתיאוריה לסיים את המשחק? לא ראיתי שום מידע ברשת על מישהו שהגיע לשלב 100 או סיים את המשחק....

לא יעיל - אבל בשורה התחתונה, זה עבד :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים