פורסם 2007 ביוני 2618 שנים השיא שלי זה משימה 5. אבל גם אותה אני אעבור. ומישהו בעולם סיים את המשחק הזה?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים 79 =/700 GOLD למה לא קניתה FREEZE TURRET שצריך להאט את המסוקים וככה יותר סיכוי לשרוד
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים הגעתי לשלב 72.המקפיא מאט גם יותר עם השידרוגים...ואגב, יש תיאור של השידרוג כשבוחרים את המגדל...
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים אם מישהו מכיר עוד משחקים כאלו אני אשמח להכיר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240937.0
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים שאלת נוב : איך משדרגים תותחים? הגעתי למצב שבו אני עושה להם מבוך מאוד מסובך, אבל מצב כזה שאני לא יכול להניח עוד תותח כי אני כבר חוסם אותם, איך משדרגים בקיצור?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מסמנים את התותח ואז איפהשהו ימינה למטה יש UPGRADE.כמה עולה כל שידרוג של הפלסמה?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים שאלתי כמה עולה *כל* שדרוג, לא רק הראשונה.עד עכשיו תמיד השתמשתי באסטרטגיה סוניק-צנטרית (אוי הפלצנות) ואני יכול להגיד שהשדרוגים של הסוניק הם 25-50-100-180-355אין פה פטרן שאני יכול להבין ע"י ידיעת השדרוג הראשוני, זה למה אני שואל מראש כמה עולה פלזמה כי אף פעם לא קניתי.הגעתי לשלב 70
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים בשביל להאיט את המסוקים עם פריז באופן אופטימלי איך ממקמים את הפריזים ואיך לשדרג?כמה נזק עושה הפלזמה האחרון?
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים להציב פריז אחד בין כל 2-3 מבני התקפה משודרגים(לא התותחים הרגילים).לשדרג כמה שאתה רוצה, יחס העלות/ביצועים שלו הוא קבוע.
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים רמה 84 ;D תקשיבו.. עכשיו רציני זה לא אפשרי.. ברמה 83 בערך.. באים לך 6 בוסים במקום 2.. והם כל אחד עם 200 אלף חיים!!! אני חייב להגיע לרמה 100
פורסם 2007 ביוני 2718 שנים למה לעזאזל אתה לא חוסם?יחידות הקרקע הם לעולם לא בעיה...עושים מבוך ארוך ומתמרנים אותם שיהיו כמה שיותר צמודים אחד לשני ואז משיגים עם נשקים של ספלאש יעילות שמימית. כאילו אתה מנסה להרוג אחד של מאתיים אלף בזמן שאתה יורה על כמה מאות של מאתיים אלף. זה מפנה לך משאבים לפתח הגנת אוויר מטורפת.במשחק שלי למטה נשארו לי 8 חיים ובדיוק עברו 8 מטוסיםהפריזרים לא כיוונו על המסוקים כי יחידות הקרקע היו בכיוון אחרושפכתי המון כסף על דברים משודרגים שמכרתי בטעותכל מה שיש לי פה זה 7 samים, והגנת אוויר (פריזרים וDCA).הsamים ממש זולים ויעילים בטירוף... לא הייתי צריך לעשות לחייזרים "שינוי כיוון" עד שלב 50 ערך (חוץ מפעם אחת לבוסים)אפשר להגיע עם הגנה כמו בתמונה הרבה יותר רחוק... אבל אני לא הולך לשחק בזמן הקרוב (משחק אחד אוכל שישית יממה) אבל מישהו אחר יכול להרים את הכפפה ולהגן כמו בתמונה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.