פורסם 2003 בפברואר 822 שנים יש לי בעיה ואני כבר נואש: יש לי GEFORCE 4 MX 440 SE של INNO3D. השתמשתי בקובץ שנמצא בתיקיה של RIVATUNER שהופך ג'יפורס 4 ל- quadro 4 אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליח :-[ כבר מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים אבל זה לא עזר. חיפשתי ב- FAQ של התוכנה אבל לא מצאתי דרך לבטל את זה תעזרו לי בקשה!!!!!!!!!!!!!!!! (יש לי WINDOWS XP אם זה עוזר במשהו...) תודה מראש על העזרה עריכת המודר: אצלנו לא נוהגים לנסח כותרות עם 'דחוף' וסימני קריאה מוגזמים.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים הQUADRO מבוסס על הTI לא בטוח שאפשר להפוך את הMX לQUADRO.סתם נקודה למחשבה.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר הQUADRO מבוסס על הTI לא בטוח שאפשר להפוך את הMX לQUADRO.סתם נקודה למחשבה.שמעתי שזה יתן לי 40 אחוז עלייה בביצועים אבל כנראה לא ראיתי שזה רק ב- TI
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים הבעייה היא שאני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו אבל אני לא מצליחאולי תפרמט ? :-X
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים אני לא חושב שפירמוט יעזור, כי לפי מה שאני יודע, נעשה שינוי בfirmware של הכרטיס.תנסה לעשות flash לfirmware הקודם.
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים תעשה UNINSTELLךתוכנה שהופכת את הכרטיס לקוארדו!זה נימצא בתיקיה הראשית של התוכנה!
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר זה לא שינה כלום על הכרטיס הפיזי עצמו זה שינה משהו בדרייברים, ואין לי מושג מה זה ה-fireijdlakgn הזה
פורסם 2003 בפברואר 922 שנים מחבר יש לי אבל זה לא יעזור כי זה תקוע לי בדרייברים!רגע..אני יודע מה לעשות!יש תוכנה בגורו, קוראים לה DETONATOR CLEANER או משהו כזה אני יוריד אותה ;D<עריכת המודר: תרגיע את הסימני קריאה>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.