פורסם 2007 ביולי 918 שנים לבחור שכתב - בדקת בעצמך שמשחק של EA לא עולה ? כי אם כן - זו החברה היחידה (כי יש לי כמה משחקים אמריקאים , במקרה וPS3 במקרה והם רצים יופי)ליביו
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים או קיי , כי זה מענין , כי גם באינטרנט אין איזכור לזה בשום מקום (ופורום של תפוז לא ממש נקרא איזכור) וגם כל פרסום כלשהו טוען בדיוק ההפך.אז נכון , משחק של EA אין לי כרגע , אבל דמואים אמריקאים שלהם רצים לי בלי בעיה על המכשיר.ליביו
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים מחבר או קיי , כי זה מענין , כי גם באינטרנט אין איזכור לזה בשום מקום (ופורום של תפוז לא ממש נקרא איזכור) וגם כל פרסום כלשהו טוען בדיוק ההפך.אז נכון , משחק של EA אין לי כרגע , אבל דמואים אמריקאים שלהם רצים לי בלי בעיה על המכשיר.ליביואיפה קניתה PS3?
פורסם 2007 ביולי 1018 שנים אולי ההוא מפורום תפוז ניסה לשחק במשחק PS2 בכלל ואז לא פעל לו בגלל או הגנה אזורית לPS2 או בגלל חוסר תאימות למשחק לי לא ידוע על הגנה אזורית בכלל למשחקי PS3 וזה אמור להיות כמו בנידות או במילים אחרות פתוח אזורית
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים ההוא מפורום תפוז הוא אחד האנשים שאני יותר מחזיק מהם בארץ בנוגע לקונסולות והכל זה המנהל של CSO - הוא מתקן ומוכר קונסולות כבר שנים.
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים ו?יש לך לינק להודעה שלו לפחות אומר: ניסיתי משחק של EA USA על PAL לא עבד?למרות שנשמע לי מגוכך אחרת כל האינטרנט היה מלא בזה.ליביו
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים לפי מה שהוא אומר:"אומרים שהדמו של DEFJAM, מוגבל איזורית ורץ על קונסולות יפניות ואמרקאיות בלבד"
פורסם 2007 ביולי 1118 שנים DEF JAM? הרצתי אותו.הדמו האמריקאי אכן לא כולל מצב PAL - 576i , אבל על LCD הוא עבד.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.