פורסם 2007 ביוני 2118 שנים טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקיתזה נכון?ואם כן איך אני עושה את זה
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים huh?אתה הולך לחנות שממנה קנית את הוינדוס ואומר שאתה רוצה ויסטה...(למרות שאנשים כאן בפורום ימליצו לך להישאר עם XP)
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אני חושב שאם קנית בתקופה האחרונה XP HOME אתה צריך לקבל vista home basic בגירסת שידרוג. לפחות זה מה שהיה רשום באתר של MS.
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר קניתי את זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=56_196&products_id=945ואם אני ילך אליהם וירצה לשדרג לויסטה הם פשוט יתקינו לי את הויסטה עם הסיריאל של הXP?
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אני חושב שהיום לא כדאי לקנות xp.אם יש לך מראש בבית,ייתכן שעדיף להישאר.אבל אם אתה כבר מוציא כסף,אולי כדאי להוציא על ויסטה....בגירסת oem פרמיום עולה כ500-600 ש"ח עד כמה שידוע לי
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר אני חושב שהיום לא כדאי לקנות xp.אם יש לך מראש בבית,ייתכן שעדיף להישאר.אבל אם אתה כבר מוציא כסף,אולי כדאי להוציא על ויסטה....בגירסת oem פרמיום עולה כ500-600 ש"ח עד כמה שידוע ליאם כל הבאגים שיש בה היום? לא תודהאני מעדיף לקנות XP ועוד שנה ככה אני מאמין שהכל יעבוד כמו שצריך אני ישדרג לויסטה אם אני ירצה
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים רק תברר מה הזמנת גירסת הווינדוס באנגלית או עברית, הכוונה למשק.לא שמתי לב ללינק, הוויסטה לא בשלה, ביצועים נחותים\דרישות גבוהות\אי תאימות דרייברים ועוד..צריך לחכות עד שיוציאו לה SP-1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.