עבור לתוכן

Corda Aria - התחדשתי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הרבה השתנה מהפוסט הראשון.

עוד לא היה לי מספיק זמן להקשיב לו.

בסה"כ זה מגדיל טיפה את הבמה, אבל לא בצורה אחידה ומעלה אותה למעלה יותר, בגובה העיניים.

וקצת מעדן\מחליק\מעלים את הבאס.

אולי זה הופך את ההאזנה לפחות מעייפת, אבל גם ככה אני לא נוטה להתעייף מהאזנה באוזניות.

כאמור, עוד לא היה לי מספיק זמן להתרשם.

בהתחשב בזה שלאוזניות שלי(K701) יש במה מצויינת, והן לא סובלות מעודף באס(בלשון המעטה) אני כרגע לא משתמש בו.

פורסם

איזה מקור יש לך?

אולי במקום לחשוב על להחליף את ה Aria ביום מן הימים, מקור טוב יתן לך קפיצה גבוהה יותר בסאונד.

פורסם

מ ד ה י ם !

אין לי מילים, תתחדש!

Aviko

פורסם

ל-580 יש באס נפוח. זה שהבאס של ה-900 הוא גם יחסית מוגזם זה לא פותר את ה-580. באס ברמה נכונה יש באוזניות אחרות כמו לדוגמא ה-340, ה-701 פחות או יותר, גם ה-913 של אלכס מוציאות באס בכמות הנכונה, ובאס שנשמע נכון (לא קשור כרגע לאיכות, רק שיישמע נכון). ה-580/600/650 מגזימות את זה ברמות שלא להאמין. אני שמעתי את ה-580 לא פעם. גם את שלך, גם את הזוג שלשי היה, וגם של חבר אחר שלי, זה נשמע פשוט תלוש מהמציאות. כמו לקחת סאב וופר לא ולשים אותו במערכת סטאליטים, לא יהיה קשר בין הבאס לשאר התדרים.

כמובן, זו רק דעתי, וכל מה שאני אומר הוא על סמך דעתי האישית בלבד. אומנם יש לא מעט שמסכימים איתי, אבל זה לא רלוונטי כרגע.

דור, ה-ICQ שלי בפרטים. אבל נדמה לי שיש לך את הטלפון שלי, לא? אם כן תתקשר, אם לא שלח הודעה פרטית ואני אתן לך את המספר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מקורות:

כמו שאמרתי, ה-Aria משמש כמקור, בעזרת ה-USB DAC הפנימי שלו.

ו Pro-Ject Debut III(הדבר האדום הזה בתמונה השניה :P) דרך Cambridge Audio 540P.

אולי באמת אשקול שידרוג של המקור בעתיד. כרגע אני מואד מרוצה.

והערה אחרונה על ה-Crossfeed, חיברתי קודם את האוזניות, שמתי מוזיקה במחשב, והתבאסתי מהסאונד.

בהתחלה חשבתי שאולי ההתרגשות הראשונית ירדה, אבל אז שמתי לב שה-Crossfeed פועל, כיביתי - ואהה, ההנאה חזרה (:

ואנטולי, אתה צודק. אני אדבר איתך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים