עבור לתוכן

Corda Aria - התחדשתי

Featured Replies

פורסם

באיחור אופנתי הגיע אלי ה-Meier Audio Corda Aria.

(אחרי סיוט במכס)

הוא דוחף את ה-K701 שלי נהדר.

סופסוף יש באס כמו שצריך והכול הרבה יותר מדויק ויושב כמו שצריך.

אני כנראה בן אדם של סיליקון(no pawn intended),

כי הוא מתחבר לי הרבה יותר טוב מכול המגברי מנורות במפגש.

ה-Crossfeed עובד נחמד, קצת פחות ממש שצפיתי. הבמה עוברת קצת יותר "קדימה" אבל משהו בצליל קצת מוזר, עוד לא החלטתי אם אני אוהב אותו.

וגם בתור מקור הוא לא רע בכלל(הוא מחובר אצלי ב-USB למחשב).

וזהו בנתיים, התרשמויות נוספות יבואו בהמשך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש, נראה טוב :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

נראה מדהים, גם אני מעדיף טרנזיסטורים אחרי המפגש..

בכלל כל המגברים של יאן מאייר מדהימים ביופיים.. מעניין איך הצליל של האריה.

פורסם

תדחדש באמת נראה יפה, עם מה השתמשת עד עכשיו?

מה זה Crossfeed ?

פורסם
  • מחבר

נראה מדהים, גם אני מעדיף טרנזיסטורים אחרי המפגש..

כנראה שאתה מעדיף לשמוע את המוזיקה כמו שהיא ולא את העוותים (:

תדחדש באמת נראה יפה, עם מה השתמשת עד עכשיו?

לא משהו ששווה התיחסות.

מה זה Crossfeed ?

Crossfeed, או בקיצור:

מנגנון שאמור לדמות האזנה לרמקולים ע"י הוספה של חלק מהצלילים מערוץ אחד לשני.

(עם השהייה הנמכה וכו')

פורסם

אתה יכול להרחיב עוד על הCrossfeed, איך אתה מתרשם ממנו?.. איך זה נשמע ? עד כמה השיפור?

ובכלל אשמח אם תרחיב קצת ף כי אין לי כוח לקרוא את החומר באנגלית

פורסם

אין מה להרחיב, זה אמור לשלב דברים בין הערוצים כדי שתקבל סאונד יותר דומה לרמקולים ולהפחית כאבי ראש שנגרמים הרבה פעמים.

בנוגע לעניין של טרנזיזטור מול מנורות, זה סיפור לא קטן. אנשים מתווכחים על זה עשרות שנים. זה עניין של טעם. עם זאת, אני מציע לכם לא לשפוט מהר כל כך. לכולכם יש ניסיון אפסי עם מגברי מנורות (ולא, לשמוע 2 מגברים במשך שעה-שעתיים לא נחשב ניסיון). אחרי שתחיו עם מגברים טרנזיזטוריים שאהבתם ליד מגברי מנורות שאהבתם במשך כמה חודשים תוכלו לדבר. לי הייתה תקופה שבה היו לי 2 מגברים לרמקולים, אחד טרנזיזטורי מאוד מאוד איכותי, ואחד מנורות מצוין. בתאכלס, המנורות היה פי 10 יותר טוב :) אבל שוב, עניין של טעם. סך הכל אל תגידו לא לפני שבאמת תדעו מזה צליל של מנורות. מעבר לזה שמגברים מסוימים (בתור דוגמא ה-DV שהיה במפגש - מתאימים לאוזניות מסוימות טוב יותר מלאחרות, במקרה שלנו, ל-K340 ולאוזניות אחרות עם עכבה גבוהה).

וכמובן, תתחדש. אחרי איחור של שבוע למפגש, אתה עכשיו פחות או יותר חייב להביא את זה לביקור ;)

Anatoli.

פורסם

תתחדש, הסט-אפ שלך נראה מאוד מרשים, אודיופילי לעילא. :)

טוענים שמגברי מנורות משתלבים יותר טוב עם פטיפון מאשר הטרנזיסטוריים כי לשניהם יש צליל חם...?

פורסם

מי אמר שלטרנזיסטורים אין צליל "חם"?

כל טרנזיסטור או מנורה מפיקים צליל שונה, זה תלוי גם בDAC של המגבר ויש גם טרנזיסטורים בלי DAC שמפיקים צליל "חם" .

ראה ערך HD600+Aqua Head של אסף.

פורסם

מי אמר שלטרנזיסטורים אין צליל "חם"?

כל טרנזיסטור או מנורה מפיקים צליל שונה, זה תלוי גם בDAC של המגבר ויש גם טרנזיסטורים בלי DAC שמפיקים צליל "חם" .

ראה ערך HD600+Aqua Head של אסף.

לא נראה לי שההגדרה כהי טובה היא צליל חם, הייתי קורא לזה באס מרוח ושמן בלי פרופורציות כמו כל ה-580/600/650. כן, ה-Aqua הוא לא הגורם הבעייתי אלא האוזניות, אבל אין מה לעשות :)

צליל "חם" זה משהו שעובד על מיד-באס, זה לא קשור בהכרח למנורות. עם זאת, למגבר מנורות יש צליל אופייני (ברוב הגדול של המקרים) שאין לשום מגבר טרנזיזטורי. העיוותים בהרמוניות הזוגיות (כמדומני, אם כי יכול להיות שברח לי כרגע וזה האי-זוגיות) גבוהים משמעותית וזה מה שנעים לנו באוזן.

Anatoli.

פורסם

580 ו600 עם באס מנופח?! :o

כנראה שלי אז חיקוי, כי יש להם באס עדין ודי רגוע, במיוחד יחסית לa900 ואוזניות סגורות רבות אחרות.

פורסם

אני שמעתי את ה600 ואני חושב שיש להם בס מנופח.. לא נוראי לדעתי כמו שאנטולי אומר אבל בהחלט באס מנופח

פורסם

לא יודע אם הבאס מנופח,אבל יש בו משהו יחודי ללא ספק ,אחרי שמתרגלים יש בו משהו מהנה,יש אוזניות שלוקח זמן להעריך -שמיעה של כמה דקות לא משקפת נכון.

עוד דבר, יש נטיה לומר שסדרת 580\\650\600 מאוד תלויה במקור והגברה-אני מאמין שזה נכון .

פורסם
  • מחבר

הממ, לא התכוונתי להשמע נחרץ כולכך.

אמנם לא חייתי עם מגבר מנורות, כבר שמעתי מגברי מנורות מעולים,

וגם במפגש שמעתי כמה קומבינציות שאהבתי.

אבל --

בתקציב הזה, עוד לא שמעתי(לא ששמעתי הרבה) מגבר מנורות שנותן את הדיוק ואיזון שאני אוהב.

יכול להיות שזה יותר "נעים באוזן", אבל אני מחפש נאמנות למקור,

(ולא, דיסקים לא בהכרח מספקים את זה יותר מתקליטים)

ואת זה כנראה רק מגברי מנורות יקרים יותר יכולים לספק.

(וגם אז במגבלות מסויימות)

אני מנסה לא לחשוב עכשיו על שידרוג(אררג),

אבל אני מניח שמתישהו בעתיד יהיה פה ת'רד התחדשתי עם מנורות (:

אגב #1, אתה אומר שה-DV מתאים לאוזניות עם התנגדות גבוהה, אני דווקא מאוד אהבתי אותו עם ה-A900.

(וגם עם ה-K340, למרות שהיה שם משהו "מרוחק", הרגשתי שזה סט שצריך התיחסות יותר רצינית ממה שהתאפשר)

אגב #2, אני אשתף פעולה עם הניסיון לחטוף את הת'רד,

לא רואה סיבה לנסות להתרגל ל-HD580/HD600/HD650, מהתרשמותי, מדובר בסדרה שהיא לגמרי overrated.

אגב #3, אנטולי, שלח מסר עם המספר icq שלך ונתאם משהו, אני אשמח לסיבוב רציני יותר עם ה-K1000 :)

פורסם

SoapSeller

אתה יכול להגיד מה ההתרשמות שלך עד כה מהCrossfeed , שווה את ההשקעה?, איך הרגשה?.. תן פרטים זה מסקרן אותי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים