עבור לתוכן

בעיה בהגדרת רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

אז ככה בבית הרשת עובדת עם מודם כבלים ראוטר של 3com 3crwer100-75 והכל עובד מצויין כולל יחידות שעובדות בבית ב WIFI

לקחתי את הראוטר לעבודה בעסק כדי לספק שרותי אינטרנט אלחוטי ללקוחות .

בעסק של ADSL עם מודם של Rotal RTA 320 אם אני לא טועה . . אל תתיחסו למודל .

בקיצור עשיתי למודם reset default הגדרתי את החיבור שהוא PPPoE הגדרתי גישה לאנטרנט אלחוטי . וכל התחיל לעבוד . .

המחשב שלי קיבל IP פנימי נכנסתי למודם המודם קיבל IP חיצוני GATEWAY חיצוני ו שרתי DNS.

הגלישה עצמה הייתה בעייתית מכוון שחלק מהאתרים עבדו וחלק לא . וגם אלה שלא עבדו הייתי יכול לעשות להם פינגים.

לדוגמה google.com עבד

gmail.com עבד .

msn.com לא עבד בכלל

mekusharim.co.il עבד אבל רק העמוד הראשי.

איסי קיו עבד

מסנג'ר לא עבד .

אז ככה הקונפיגורציה של הרשת שלי הייתה ככה .

ה IP

הפנימיים הם 10.0.0.1-10.0.0.255

subnet mask 255.255.255.0

וגם ניסיתי קונפיגורציה של

192.168.1.1-192.168.1.255

עדיין קיבלתי את אותם תוצאות .

שכן ברגע שמחברים את המודם ישירות למחשב ומתחברים עם חייגן כל האתרים כן עולים .

אז זה בטוח בעיה בראוטר איפהשהוא

הגרסת חומרה של הראוטר היא 1.2.0

תודה מראש על העזרה

פורסם

אוווווווווווווווקי אז ככה, 2 דברים שמנסיון יוכלו לפתור לך את הבעיה:

1. אם עדיין לא עשית את זה, תנסה להגדיר DNS ידני בראוטר שלך - שאל את ספק האינטרנט שלך מה הם שרתי הDNS שלהם.

2. לבזק יש שרת חדש שאמור להכיל את לקוחות ה ADSL 2 עכשיו מה שקורה עם השרת הזה הוא שיש הרבה מאוד לקוחות שהועברו אליו ומאז יש להם בעיות גלישה, למרות כשאתה אתה עם המודם ישירות הכל תקין - על כל מקרה שווה לנסות את זה גם... תתקשר לתמיכה של בזק 1800340340 ותשאל אותם לפי הקו טלפון שלך, על איזה שרת אתה נמצא ? (GBE או ATM?) אם אתה על הGBE תבקש שיחזירו אותך לשרת הישן ATM, אפילו תדרוש את זה ותגיד להם שיש לך בעיות גלישה.

אם אתה כבר על השרת ATM אז הבעיה היא אחרת ואז נחשוב כבר מה לעשות.... אבל תנסה קודם כל את 2 הדברים האלו כדי שתדע שהבסיס שלך תקין.

תעדכן אותנו ובהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים