עבור לתוכן

עצה לגבי שדרוג כרטיס הקול שברשותי

Featured Replies

פורסם

היי

כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו.

ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה.

אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי!

לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים.

היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית.

תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי.

90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.. אבל הרוב זה למוזיקה.

מה אתם אומרים? ב200 ש"ח אוכל למצוא כרטיס שיתן לי שיפור מהכרטיס המובנה של הABIT שלי?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני מניח שקריאייטיב אודיג'י SE או ואליו יהיו הבחירה הכי מתאימה לך בתקציב הזה...

אגב, אם יש לך את הסאונד סטורם אני לא חושב שכדאי לך להשקיע 200 ש"ח בכרטיס חדש... הסאונד סורם נחשב לכרטיס מצויין (יחסית למובנה ולכרטיסים אחרים בטווח של 200~300 ש"ח...)

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון, הכרטיס שקיים על הלוח שלי הוא אינו סאונד סטורם.

אני חושב שאלך על audigy 2 value יד שניה ונגמור את הסיפור.

ההבל באמת יהיה ניתן לשמיעה בין 2 הכרטיסים נכון?

פורסם

אם המערכת סבירה אז כן. (עם מערכת של 200 ש"ח, לדוגמא, כמעט ולא תשמע הבדל גם עם כרטיס של 1000 ש"ח...)

פורסם

סליחה שאני קופץ

פשוט יש לי אותה שאלה.

יש ברשותי לוח אם ASUS P5LD2SE ו את ה ATP3 יעזור לי לשדרג לכרטיס קול נפרד גם בסביבות ה 200 שח אם אפשרוט לחריגה

פורסם

לא מכיר את הכרטיס OB שיש על הלוח הזה, אבל אם זה אחד מהרילטייקים או אחד הכרטיסים של אינטל (ויש סיכוי מאוד טוב שזה אחד מהם...), אז יהייה הבדל- לא יודע אם אתה תשמע אותו או שהוא יהייה משתלם בשבילך, אבל אם יש 200 ש"ח פנויים, אין לך הרבה מה להפסיד...

פורסם

אני דווקא בדעה ההפוכה - אם אין בעיות עם האודיו על הלוח ואתה מרוצה, אין מה לקנות כרטיס קול חיצוני. ואם כן, אז משהו טוב בסדר גודל (AUDIGY2 ZS, למשל).

ד"א, מה שיש על הלוח AI7 זה REALTEK ALC650.

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על מאיה 5.1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים