עבור לתוכן

החליפו לי את ה 7800GTX שהיה לי ב 8800GTS 640MB ב 1000 שקל שווה ?

Featured Replies

פורסם

עבר לא זמן קצר ועד עכשיו ATI לא שיפרה את הדרייברים שלה ל-HD2900XT, דיי מבאס, אבל אין מה להגיד בלי פילטרים ה-HD2900XT משתולל!

איזה זמן, חודש וחצי זה זמן :screwy:

תיראה כמה זמן עבר עד שה 8800GTS עבר את ה 1950XTX

4 חודשים.!! בגלל דריברים ששיפרו אותו ב 30 אחוז!

פורסם

לסיכום: הבעיה הכללית של הכרטיס הזה זה הדרייברים שלו

פורסם

איזה זמן, חודש וחצי זה זמן :screwy:

תיראה כמה זמן עבר עד שה 8800GTS עבר את ה 1950XTX

4 חודשים.!! בגלל דריברים ששיפרו אותו ב 30 אחוז!

ל - 8800GTS לא היו בעיות בסדר גודל של הבעיות של ה - HD2900XT מבחינת ביצועים.

אבל מבחינת ויסטה ודברים נוספים אתה צודק.

פורסם

איפה ה8800GTS לא עבר את ה1950XTX? :o :O קישור זריז יש? (מפחיד אותי המחשבה שזה קרה אפילו בשלבי הפיתוח המוקדמים של הכרטיס!!)

וגם, לפחות כשגרסת "ההמונים" 8800GTS 320MB יצאה, לא היו כל כך הרבה בעיות אז אפשר להגיד שזה הכרטיס עם ההשקה המוצלחת ביותר, לא?

פורסם

איפה ה8800GTS לא עבר את ה1950XTX? :o :O קישור זריז יש? (מפחיד אותי המחשבה שזה קרה אפילו בשלבי הפיתוח המוקדמים של הכרטיס!!)

וגם, לפחות כשגרסת "ההמונים" 8800GTS 320MB יצאה, לא היו כל כך הרבה בעיות אז אפשר להגיד שזה הכרטיס עם ההשקה המוצלחת ביותר, לא?

ההשקה הייתה מהירה ביותר... ואנוידייה שכחה פה לתקן לא קצת דברים עם ההשקה, במיוחד אצל ויסטה.

פורסם

תישאל את מנהל פרום ספקים ומארזים, הוא יראה לך!!!

פורסם

זה לא "שווה", זה רגיל...

תמיד היה אפשר ללכת כמו JACKO לנועה עם נגמ"ש ומקל"ר עד שהם מחזירים תכסך על הכרטיס 8) ואז היה לך 1000 ש"ח של הכרטיס + 1000 ש"ח שלך והיית מקבל HD2900XT ונהנה ממנו בהחלט (לא שמה-8800GTS 640MB לא תהנה).

:lol: נחמד שאתה עדיין זוכר את זה..

האמת שזה זה סתם היה דיבור של עצבים בעותה עת.. דווקא הייתי מאד נחמד ודברתי יפה..

(אולי בגלל זה בעצם נתקעתי עם ה 8600GTS המסכן הזה שנתנו לי.. :-\)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים