פורסם 2007 ביוני 2118 שנים צולם בצפת בליל הסדר חבל שלא הייתה לי חצובה, יפה שם בעיר העתיקה full size: http://img463.imageshack.us/img463/93/dscf0024vb2.jpg
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים הרעיון יפה מאוד אבל הביצוע הטכני בעייתי.התמונה פשוט חשופה יותר מידי ולכן איזורים שלמים פשוט שרופים.גם העיבוד לצבע המסויים הזה לא ממש מוסיף.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר הרעיון יפה מאוד אבל הביצוע הטכני בעייתי.התמונה פשוט חשופה יותר מידי ולכן איזורים שלמים פשוט שרופים.גם העיבוד לצבע המסויים הזה לא ממש מוסיף.זו הייתה חשיפה מושלמת לפי המידידה של המצלמהאת סוף השביל אני שרפתי בכוונה, המנורות היו יוצאות שרופות גם במצלמה מקצועיתלא היה לי דף לבן איתי, עשיתי צילום אחד בWB אוטומאטי ואחד באור חם, שניהם יצאו צהובים - הורדתי חצי מהרוויה של הצבע הצהוב...אם אהבת את הרעיון זה יותר חשוב לדעתי מהקטע הטכניאם אתה רוצה אני יכול להעלות את התמונה המקורית ותעשה איתה מה שעולה לך לראש...
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תמונה יפה, חשפיה גבוהה מדי לדעתי..יש פה אלמנט מאוד יפה שקיבלה הריצפה, שאם תלך ברחובות חשוכים שמוארים בפנסים כאלה, תראה שיצא בדיוק אותו הצבע...אהבתיAviko
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.