עבור לתוכן

האם הNZXT HUSH שווה את ההפרש 80 ש"ח מהAPOLLO ולמה? , תודה רבה :)

Featured Replies

פורסם

המערכת שאני עומד לקנות בירידת המחירים תכלול GTX, E4300 , GIGABYTE DS3 965P , ANTEC NEO 500W + קירור לא סטוק למעבד לOC לעלות אותו ל3GHZ+ ... אני רוצה להמערכת תיהיה שקטה מקוררת היטב.

חשבתי בהתחלה ללכת על הAPOLLO ואז ראיתי שהHUSH יצא בIQPC...

מה דעתכם שווה את ההפרש?

תודה רבה :xyxthumbs:

רז

• תגובות 30
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההפרש שווה את זה.

HUSH יותר שקט, לפי דעתי גם יותר יפה, מאוד מאוורר ובקיצור מומלץ. חפש עליו בגוגל ובפורום.

פורסם

אם אתה מחפש שקט אז ההפרש שווה.

אם אתה סה"כ מחפש מארז פשוט,איכותי ומאורר כראוי אני לא מוצא סיבה להוסיף את הכסף אלא אם כן אתה לא אוהב את האפולו מבחינת המראה החיצוני שלו.

בכל מקרה היתי ממליץ לך גם לקנות ספק אחר ולאו דווקא את הספק המדובר.

נ.ב.

אם לא עשית טעות בכתיבה ואתה אכן מתכנן להכניס GTX אז רוב הסיכויים שהוא לא נכנס ב-Hush וכנראה שהוא נכנס בלחץ באפולו אבל בכל מקרה היתי משקיע קצת יותר במארז אם אתה הוך להקשיע 3K בכ.מסך

פורסם

OT:המערכת שאתה מתכנן לא משתלמת כל כך גם היום, אז כדאי לך לתכנן אותה מחדש בעוד חודש.

פורסם

אני ממליץ לך לבקש מפרט בפורום מפרטים. ולמה NEO 500W? אפילו ליברטי 400W יחזיק את המערכת.

פורסם

נ.ב.

אם לא עשית טעות בכתיבה ואתה אכן מתכנן להכניס GTX אז רוב הסיכויים שהוא לא נכנס ב-Hush וכנראה שהוא נכנס בלחץ באפולו אבל בכל מקרה היתי משקיע קצת יותר במארז אם אתה הוך להקשיע 3K בכ.מסך

איזה שטויות. בHUSH נכנסים אפילו שני 8800GTX בSLI :

http://www.nzxt.com/products/hush

פורסם

שטויות או לא..ככה חשבתי.

אני שמח שטעיתי וש-GTX יכנס בו בקלות

פורסם

אז פעם הבאה תבדוק לפני שאתה מגיב ע"פ מחשבות כאלה ואחרות.

פורסם

אני בד"כ לא עושה את זה אבל עכשיו הייתי חייב...

DownLoad_Master אני לא יודע מי אתה או כמה אתה עוזר פה, אבל מה זה התגובה האידיוטית הזאת?!

Xtract עוזר פה בהמון נושאים להמון אנשים עם תגובות ענייניות (בניגוד לתגובה שלך) ואני חושב שהוא עושה את זה בכייף, אז תגובות כמו אלא ממש לא עוזרות...

ולא אני לא עוד איזה טמבל שאין לו מה לעשות בזמן הפנוי שלו פשוט הציקה לי התגובה הלא מועילה הזאת והייתי חייב לומר משהו.

פורסם

OT:המערכת שאתה מתכנן לא משתלמת כל כך גם היום, אז כדאי לך לתכנן אותה מחדש בעוד חודש.

למה אתה מתכוון? חשבתי שיש ירידה במחיר רק של מעבדים?

פורסם

BAM65

בתחום המחשבים יש הרבה תחלופות מוצרים אז תמיד יש מוצרים חדשים ויש ירידות מחירים גם.

גם שחברה מתחרה מציעה מוצר במחיר זול יותר HD2900XT למשל.. אז הGTX יהיה חייב לרדת במחיר כנראה.

פורסם

ה 2900XT לא נועד להתחרות ב 8800GTX, לכן הוא לא מה שיגרום להורדת המחירים של הGTX.

פורסם

למה אתה מתכוון? חשבתי שיש ירידה במחיר רק של מעבדים?

הייתי לוקח לוח אחר, מבוסס P35 וספק אחר.

פורסם

דניס מה זה P35?

יש לך לוח לדוגמא להראות לי?

פורסם

תרשום P35 בזאפ ותראה מה אתה מקבל.

זו ערכת השבבים החדשה של אינטל שמחליפה את ה - 965P.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים