עבור לתוכן

די, נמאס לי...

Featured Replies

פורסם

מה הטעם שהחיים גרועים?

למה הביאו אותנו לעולם הזה אם כל מה שיש זה סבל?

החיים אמורים להיות טובים - לא גרועים, אם הם גרועים משהו השתבש איפשהו בדרך וצריך לחשוב מה לעשות הלאה.

Life is what you make it.

• תגובות 42
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיק לקחת את החיים בכל כך רצינות, כמו R0cKF0rD אמר הכל תלוי בגישה אתה עדיין צעיר וכל חייך עומדים לפניך יהיו לך הרבה רגעים כאלה אבל אתה חייב להיתגבר על זה , כולנו רוצים להרגיש שזקוקים לנו שיש לנו משמעות בעולם הזה אבל לפעמים אנחנו מנתחים את זה יותר מדי, אתה עדיין צעיר אל תדאג הזמן שלך יגיע ;).

פורסם

אחי אני מבין בדיוק

אבל בדיוק ללבך...

עצה טובה...

תמיד תחשוב ככה...

אחרי כל דבר רע בא דבר טוב

ואם זה לא עוזר...

אז יאללללה סמים קלים !

;D

פורסם

שום סמים, מוזיקה... :dance:

פורסם

Shit happens but shit always passes.

לך למקום שמרגיע אותך, תחשוב על כל מה שקרה, ואיך אתה יכול לשנות את זה או להתמודד עם זה.

אם אתה רוצה, אתה מוזמן להצטרף אליי מחר לים במקום בית ספר.

פורסם

life's a bitch, and then you die...

Life's a bitch and then you marry one...

פורסם

תשמע בחור אני מבין שזה בגלל הבחורה אבל אמרו לי פעם כשנפרדתי ממישהי והיה לי קשה "בשבועיים הקרובים אתה תרגיש כמו סמרטוט אבל אז אתה תרים את הראש ותראה שיש עוד דגות בים בינתיים כל מה שיש לך לעשות זה לבלות הרבה הרבה הרבה עם חברים כי זה מאוד עוזר ומקל ולהיום או כל עוד אתה מבואס אז לך תוצאי את כל העצבים בפעילות ספורטיבית" זה עובד כמו קסם מילה שלי

פורסם
  • מחבר

אני באמת מקווה שהיא תסלח לי כי היא מאוד חשובה לי.

מסתבר בכלל שלא הבנתי אותה וסתם התעצבנתי והרסתי הכל. God damn it... :bash:

אני ידבר איתה שוב מחר ונראה מה קורה.

הכי באסה זה שכדי לשכוח מזה קצת השתכרתי אתמול בלילה ואחרי חצי שעה של שינה,

התעוררתי עם אחושילינג סחרחורת שלא הצלחתי להפתר ממנה עד שהקאתי 3 פעמים על הריצפה של החדר...

פעם ראשונה שאני מקיא מאלכוהול וזה היה חייב להיות בבית. :P

רואים למה אני מתכוון שהכל נדפק לי??

פורסם

בן כמה אתה שאתה כ"כ מיואש ?

תאמין לי אחי ראיתי מקרים שבאמת אין להם תקווה...

ילדים שחולים במחלות שיודעים שמשם הם רק יורדים למטה עד הסוף המר, שיגיע ב-100 האחוזים וגם נס לא יציל אותם,

גם את הדברים האלו ראיתי, ילדים בני 11 שיודעים שהם הולכים למות מוות איטי וארוך שימשך הרבה שנים. (אני לא נכנס עכשיו לפרטים).

ראיתי אחים של חברים שלי שנהרגו בעת שהגנו על המדינה הזאת שאתה חי בה.

לפי מה שנראה לי אתה סתם מיואש, תמיד תסתכל על חצי הכוס המלאה, מאז שלמדתי לעשות זאת בחצי שנה האחרונה אין לי שום

טרדה על הראש ! רק עכשיו אני מבין כמה אני נהנה מהחיים, שאין לי בית לפרנס או חשבונות לשלם. רק לקום לבי"ס לחזור וזהו !

מידי פעם מבחנים ובגרויות ובזה זה מסתכם.

תמיד תלמד להסתכל על הצד החיובי שבעניין, תמיד תזכור שהכל פתוח בפניך ואת הכל אפשר לשנות, זה לא שנשאר לך עוד שנתיים

לחיות.

קר את הזמן, תחשוב תרגע תהנה מהחיים, אל תבזבז אותם בדכאונות ובדברים שלא שווים את החצי דקה הזאת של העצב.

חיים רק פעם אחת ! זכור את זה תמיד !

פורסם

תמיד אפשר לגדל שינאה ומרירות עד שמארגנים אירגון טרור ומאיימים לשחרר נשק ביולוגי :)

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר לגדל שינאה ומרירות עד שמארגנים אירגון טרור ומאיימים לשחרר נשק ביולוגי :)

יום אחד... ואז יושמדו כל ה"מוגבלים יהודית" שיושבים לארץ הזאת על הצוואר...

עידכון:

הקטע עם ההיא הסתדר אבל היא לא תהיה איתי בולנטייזס (:() דיי כי היא כבר קבעה עם חברות שלה...

פורסם

אם אמרת שהכל הסתדר אז...

אם תיהיה מספיק יצירתי - היא תיהיה איתך ולא עם החברות שלה... תאמין לי.

תן לה הצעה שהיא לא תוכל לסרב לה...

GOOD LUCK

פורסם

לא נורא, תמיד יש את יום שישי.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי ניסיתי, אבל היא בדיוק יצאה מקשר ולא מתאים לה עוד אחד עכשיו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים