עבור לתוכן

צריך המלצה של אוזניות בתקציב של 1K

Featured Replies

פורסם

אחרי שניסתי את ה-h5 וכול מיני אוזניות, כולם נימעסו עליי, לא שומעים טוב ואני לא מהנה מהם.

אני צריך אוזניות טובות בעיקר למטאל\רוק, בעיקר אני מחפש באס חזק.

אני פתוח להצעות.

תודה!!

פורסם
  • מחבר

יש לך ניסיון איתם?

שמעת איתם?

מבחינת הפירוט של הצלילים הנמוכים והגבוהים טובים?

עם הייתה בעלים של האוזניות האלה, מה החסרונות שלהם והיתרונות?, איזה ציון הייתה נותן להם מ-1 עד 10?

פורסם

שמעתי אותן אבל לזמן קצר ביותר..

מסקנתי היא שהאוזניות האלה מדגישות מאוד את הטרבל, לפעמים צורמות מדי לאוזן.

טובות למטאל, הטרבל הבהיר מדגיש את הדיסטורשנים והריפים של הגיטרה.

הבאס פאנצ'י מספיק.

כדאי שתדע שאם אתה מחפש איזון ונייטרליות אלו ממש לא האוזניות. הן מתאימות לאנשים עם העדפה מסוימת, לכן כדאי שתשמע אותן לפני קניה.

אתה יכול לשמוע אותן בסינמה פרדיסו בנמל ת"א.

לא הייתי רוצה להיות בעלים שלהן זה בטוח.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש אוזניות טובות לבאס וטרבל, אבל לא ליטבוע בזה, אני אוהב את זה כזה מעל הנורמל בקצת.

אז אתה אומר לי ללכת עלייהם?

אני שומע מוזיקה משהו בסיגנון של הטונים של השיר, Linkin Park - Leave Out All The Rest.

פורסם

אני אומר לך ללכת לשמוע לפני קניה, תאמין לי, אתה לא רוצה להשקיע 1000 שקל ולהתאכזב.

למה אתה מתכוון לחבר אותם?

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני אסע שבוע הבא לישמוע אותם ואני ילך על הדגם הספציפי שיהיה לי נעים באוזן.

תודה בכל מיקרה!!

פורסם

:puke:

לדעתי זה אוזניות אסון לכל מוזיקה. בכל מקרה, דברים כמו הסנהייזר 280 אולי יתאימו לך, מעבר לזה כדאי לנסות גם את הטכניקה 900 לדעתי, אבל אותן אפשר להביא חדשות רק מחול. בארץ תמצא רק משומשות (אם בכלל).

Anatoli.

פורסם

סנהייזר זאת חברה איכותית? (אני פשוט לא מתמצא)

פורסם

כן. אני עכשיו הבאתי זוג כזה (280) יש דיון עליו בפורום שתוכל לראות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מחול אני יכל לנסות דרך בן דוד שלי, אבל לא נעים כבר הוא שלח לי את ה-h5.

אנטולי, אז על מה ללכת אני לא בקיע באודיו, בבקשה עזרה, אני לא יודע על מה ללכת.

פורסם

הרבה עניין של טעם כמובן. באס חזק יחסית יש ל-HD280, גם ל-555 שלהם יש כמות נכבדה. כמו כן, ישנן ה-A900 שיש להן באס חזק מאוד. בתור התחלה הן אוזניות מצוינות לדעת רוב האנשים. באס חזק זה לא משהו שיש לגראדו. הוא פאנצ'י, אבל לא חזק.

Anatoli.

פורסם

היית צריך להקשיב לנו בנושא כשפתחת פה ת'ראד בפעם הקודמת... ::)

עשה לעצמך טובה הפעם, תכסה כמה שיותר אפשריות לפני שאתה קונה- לבדוק את הגראדו זה קריטי, לדעתי. לא סתם רבים מהללים אותם לרוק/מטאל, בין שאר.

פורסם

מחול אני יכל לנסות דרך בן דוד שלי, אבל לא נעים כבר הוא שלח לי את ה-h5.

אנטולי, אז על מה ללכת אני לא בקיע באודיו, בבקשה עזרה, אני לא יודע על מה ללכת.

אם אתה לא בקיע אז למה ישר באלף שקל? אני לא בקיע והלכתי על סכום נמוך מאוד, תתחיל מנמוך ותעלה לאט לאט אם זו המטרה..

פורסם
  • מחבר

כי אני קניתי אוזניות אין ספור שום דבר לא מרצה אותי, להגיד את האמת שום דבר בחיים שלי לא מרצה אותי, כולל הכרטיס מסך שלי(המחשב בכללית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים