עבור לתוכן

מחפש מדפסת משולבת עם פקס, סורק ומכונת צילום

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום.

מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד.

התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן).

אני מצאתי שלושה מכשירים.

1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html

2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-12982480-12982482.html

3 - HP Officejet 5610. מחירה כ-600 ש"ח.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090041-1090153-1090461-1090461-1121849-11536413-15475149.html?jumpid=reg_R1002_ILHE

אודה לכם על המלצה.

תודה.

פורסם

אתה מבין שככל שהמכשיר יותר יקר הוא יותר טוב, אבל לשימושים שציינת הכי זול מספיק.

פורסם

ה 7213 ישנה כבר כנ"ל לגבי ה 5610,

באלף שקל תוכל לקחת את ה 6313 היותר חסכונית, או אם תרצה להתפנק ה 6183.

פורסם
  • מחבר

או קיי. אני רואה שגם אתה ממליץ לי ללכת על ה-HP, ולא על חברה אחרת, נכון?

ועוד שאלה: מה ההבדל בין שתי המדפסות שהצאת (6313 מול 6183)? למה ה-6183 יקרה בחמש מאות ש"ח?

תודה.

פורסם

5 צבעים נפרדים,היא אלחוטית,בעלת מסך LCD צבעוני.

פורסם

היי !

היום (יותר נכון כבר אתמול) רכשתי את הלקסמארק עלתה לי 500 ש"ח.

תשמע לצרכים שלי היא מעולה , אני סטודנט - אני משתמש לשלוח פקסים לצלם ולסרוק באיכות גבוהה (מסתבר שהיא מגיע עד 19200 DPI שזה המון המון , בוא נאמר שבדקתי על 300 DPI והאיכות היתה מעולה).

אני מרוצה מאד מהאיכות הדפסה שלה גם בשחור לבן וגם בצבע .

לבנתיים עושה את העובדה מהשימוש\מבחנים שערכתי לה היום.

אם תרצה לאחר שימוש קצת יותר ארוך אתן חוות דעת מלאה עליה.

את הפקס אומנם עוד לא בחנתי אך מחר אני מתכנן לעשות זאת , יש לי כמה דברים לשלוח ולקבל. אפרט בהמשך לגבי זה .

בכל מקרה מרוצה עד עכשיו ...

אההה אל תקח את 5610 - הבנתי שיש לה ראש דיו קטן שנגמר מהר.. לגבי כל השאר אין לי מושג (המדפסת הקודמת שלי היתה HP והייתי מאד מרוצה ממנה).

ועוד דבר קטן לגבי 5610 -הבנתי גם שיש בעיה עם הזיהוי של הפקס... בכל מקרה אלא היו מספיק שיקולים בשבילי לא לבחור בה.

אם הכסף פחות חשוב לך (לי גם 500 זה קצת יקר) לך על הדגמים החדשים של HP אבל בתכלס למה אתה צריך WIFI במדפסת , זה טוב למשרד בינוני ...

לא רואה שום שימוש לזה אלא אם יש לך רשת בבית עם איזה 4 מחשבים... וגם אז אין ממש צורך כי אתה יכול לשתף את המדפסת ברשת..

בהצלחה בקניה ,

גל

פורסם
  • מחבר

5 צבעים נפרדים,היא אלחוטית,בעלת מסך LCD צבעוני.

אחלה, תודה.

היי !

היום (יותר נכון כבר אתמול) רכשתי את הלקסמארק עלתה לי 500 ש"ח.

תשמע לצרכים שלי היא מעולה , אני סטודנט - אני משתמש לשלוח פקסים לצלם ולסרוק באיכות גבוהה (מסתבר שהיא מגיע עד 19200 DPI שזה המון המון , בוא נאמר שבדקתי על 300 DPI והאיכות היתה מעולה).

אני מרוצה מאד מהאיכות הדפסה שלה גם בשחור לבן וגם בצבע .

לבנתיים עושה את העובדה מהשימוש\מבחנים שערכתי לה היום.

אם תרצה לאחר שימוש קצת יותר ארוך אתן חוות דעת מלאה עליה.

את הפקס אומנם עוד לא בחנתי אך מחר אני מתכנן לעשות זאת , יש לי כמה דברים לשלוח ולקבל. אפרט בהמשך לגבי זה .

בכל מקרה מרוצה עד עכשיו ...

אההה אל תקח את 5610 - הבנתי שיש לה ראש דיו קטן שנגמר מהר.. לגבי כל השאר אין לי מושג (המדפסת הקודמת שלי היתה HP והייתי מאד מרוצה ממנה).

ועוד דבר קטן לגבי 5610 -הבנתי גם שיש בעיה עם הזיהוי של הפקס... בכל מקרה אלא היו מספיק שיקולים בשבילי לא לבחור בה.

אם הכסף פחות חשוב לך (לי גם 500 זה קצת יקר) לך על הדגמים החדשים של HP אבל בתכלס למה אתה צריך WIFI במדפסת , זה טוב למשרד בינוני ...

לא רואה שום שימוש לזה אלא אם יש לך רשת בבית עם איזה 4 מחשבים... וגם אז אין ממש צורך כי אתה יכול לשתף את המדפסת ברשת..

בהצלחה בקניה ,

גל

תודה רבה על התגובה המושקעת. :)

אני אשמח לשמוע בהמשך על עבודת הפקס ואת חוות דעתך לאחר מספר ימים של השימוש במדפסת.

אני האמת קצת מפחד ללכת על חברה אחרת, פרט ל-HP, אבל כנראה שאני טועה. לפני שקניתי את המדפסת שיש לי עכשיו (HP), ביררתי, והוסבר לי שבמכשירים של HP יש הרבה יתרונות, וביניהם, שהדיו פחות מתייבש מאשר המדפסות אחרות, שהשירות טוב יותר ועוד...

שוב תודה לכם. :xyxthumbs:

פורסם

שלום!

לבסוף לא יצא לי לשלוח פקס היום הם סגרו ב13:00 ולא יכלתי לשלוח לפני כן...

רק ביום ראשון נדע איך מוה הוא שווה...

לבנתיים מרגע לרגע אני חושב שהבחירה שלי התבררה ככדאית אני ממש מרוצה ממנה.

לגבי מה שנאמר על HP אני לא יודע עד כמה זה נכון , תבדוק שאין למקום שאתה קונה ממנו אינטרס למכור לך HP (יכול להיות שנתח הרווחים שלהם במקרה זה גדול משאר החברות). כמו כן אני בעלים לשעבר של HP והייתי מרוצה מהמדפסת שלי עד השמיים (אומנם לא משולבת כמו העכשווית אבל סיפקה את הסחורה).

עד סוף שבוע הבא אוכל לתת דיווח כמעט מלא, למעט הדיו כי אני מניח שהוא לא ינוצל עד סוף החודש הבא.

בכל מקרה ביום ראשון או שני אוכל כבר לספר על הפקס... ועל השימוש בו.

אם אתה מכיר אפשרות של שליחה קבלה של פקס (חינמית) לדוא"ל בכדי לבדוק את זה , ואז כבר אוכל לתת תגובה עוד היום.

גל

פורסם

לבחור יש 1500 שקל למה לא להתפנק?

פורסם

כן

אבל למה להוציא 1500 שקל שמדפסת ב 500 תעשה את העבודה בדיוק אותו דבר בצרכים שלו

תאמין לי שכמה שלא יהיה לך כסף אתה עדיין תוכל למצוא משהו יותר טוב לבזבז עליו

פורסם

2 המדפסות לא באותה רמה.

פורסם

בקישור הזה כתבתי חוות דעת - כמו שהבטחתי לך .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268173.10

אהה.. עוד דבר היום בסוף בדקתי את הפקס עם חבר שלי שלחתי לו והוא לי וזה עובד מעולה... תקרא בביקרות (דפדף למטה זאת התגובה האחרונה בעמוד השני- ארוכה יצאה... כך שאתה תזהה בטוח).

פורסם
  • מחבר

בקישור הזה כתבתי חוות דעת - כמו שהבטחתי לך .

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268173.10

אהה.. עוד דבר היום בסוף בדקתי את הפקס עם חבר שלי שלחתי לו והוא לי וזה עובד מעולה... תקרא בביקרות (דפדף למטה זאת התגובה האחרונה בעמוד השני- ארוכה יצאה... כך שאתה תזהה בטוח).

אהבתי! :xyxthumbs:

לבחור יש 1500 שקל למה לא להתפנק?

זה לא שהכסף גדל אצלי על העצים... אני חוזר ואומר על מה שכתבתי בהתחלה - אני צריך מכשיר איכותי.

ברגע שאני מחליט לקנות משהו, אני משתדל לקנות את הכי טוב (או קרוב לזה), כי למרות שהמחיר אולי גבוה יותר, זה חוסך הרבה כאב ראש בעתיד (כשמשהו מתקלקל או לא עובד).

עכשיו, אם יש מכשיר איכותי ומעולה ב-300 ש"ח, אני מוכן לקנות אותו, אבל מכיוון שאין דבר כזה, אני מוכן להוציא יותר כסף. כמה? בשביל זה פניתי אליכם. אתם יותר מומחים ממני בעניין.

אבל למה להוציא 1500 שקל שמדפסת ב 500 תעשה את העבודה בדיוק אותו דבר בצרכים שלו

תאמין לי שכמה שלא יהיה לך כסף אתה עדיין תוכל למצוא משהו יותר טוב לבזבז עליו

תמיד אפשר לבזבז כסף על משהו אחר, אבל כרגע אני צריך מדפסת משולבת.

שוב, תודה רבה לכולכם. :yelclap:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לקחתי את ה-6183 אתמול. אני בינתיים ממש מרוצה מהמכשיר! :xyxthumbs:

אני אעבוד איתו כמה ימים, ואז אוכל לרשום ביתר פירוט.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים