עבור לתוכן

דייטסו שרייד 93 1.3 - pimp my ride סטייל 8)

Featured Replies

פורסם

אתה יודע מזה לעשות בנייה והסבה של מחשב לקאר פיסי ?..

זה המון עבודה ! :s07:

קודם כל לא ...הכולה 200 שקל ספק ממותג 200W

ודבר שני ...אני ראיתי דברים מדהימים שעושו עם בונדו ...ללקק את האצבעות ..מסך LCD נחמד ..

זה שווה כל שקל ...

פורסם

קודם כל לא ...הכולה 200 שקל ספק ממותג 200W

ודבר שני ...אני ראיתי דברים מדהימים שעושו עם בונדו ...ללקק את האצבעות ..מסך LCD נחמד ..

זה שווה כל שקל ...

אני ראיתי פרוייקט של CAR PC על פיזו 106 ראלי MK 2 "דור שני " הפורייקט פורסם בPSI

המון אבל המון עבודה הרבה דברים הוזמנו מח"ול אבל התוצאה

פשוט לגמור איזה בנייה יצאה לו משהו לפנים ! ;D :o :o :xyxthumbs:

לזה אני קורא עבודה !

דא.ג :

הבחור רשום כאן בזון אני לא רוצה לפרסם אותו גם בגלל שהבובה שלו כבר נמכרה ואני לא לא חושב שבעליה החדשים רוצה זואת !

עם הוא ירצה ויראה תת"רד הוא יגיב כאן :yelclap:

פורסם

אני ראיתי פרוייקט של CAR PC על פיזו 106 ראלי MK 2 "דור שני " הפורייקט פורסם בPSI

המון אבל המון עבודה הרבה דברים הוזמנו מח"ול אבל התוצאה

פשוט לגמור איזה בנייה יצאה לו משהו לפנים ! ;D :o :o :xyxthumbs:

לזה אני קורא עבודה !

דא.ג :

הבחור רשום כאן בזון אני לא רוצה לפרסם אותו גם בגלל שהבובה שלו כבר נמכרה ואני לא לא חושב שבעליה החדשים רוצה זואת !

עם הוא ירצה ויראה תת"רד הוא יגיב כאן :yelclap:

אפשר קישור
פורסם

קיצר ' date=' היום חזרתי הבייתה מעבודה , הסתכלתי על האוטו שלי , הסתכלתי על הג'יפ שעמד לידו , הסתכלתי על לאדה בצבע בורדו שעמדה ליד האוטו בצד השני ...

[/quote']

זה מה שקורה שעובדים בנווה מונוסון, העיר הזאת מלאה במכוניות יפות וקקה של כלבים על המדרכה.

כמו שאמרו פה תשים איזה מכשיר מולטימדיה...

אולי אפילו מחשב נייד ישן/מחודש.

תפרק לו את המסך ותשים איפשהו באוטו ותאריך באיזושהיא דרך את הכבלים ואז את המחשב עצמו תתקע איפשהו במקום נסתר.. או כבר תחשוב על משהו.

אם אתם רוצה הצעות תצלם את האוטו שלך מבפנים.

אוחח חשבתי על משהו.

תעשה את התפוח הגדול של אפל על המכסה מנוע אבל תחתוך באמת ושים את הפלסטיק פנינה הזה, ואולי תשים קטודה או משהו בפנים :P

פורסם

זה בהחלט נראה כמו פרויקט ששווה לשים עליו עין, שיהיה בהצלחה :xyxthumbs: ותן תמונות בסיס של האוטו כמו שהוא נראה עכשיו מכמה כיוונים, שנדע את חומרת הנזק ומה אתה מתכנן לעשות בכדי לכסות עליו :smile1:

פורסם

יופי אתה תעשה את המכונית יאבל ואני יביא לך מתכון מצוין לסלט חצילים ! שתוכל להרשים את כולם !

שהיה בהצלחה ...

:yelclap:

פורסם

אם יש פה בפורום בחור שסביר להניח שיעשה מכונית, זה יאבל :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים