פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת...ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תלוי .....יכול להיות שהחנות לא נותנת אחריות אלא רק מפיצה את המוצר ואת האחריות אתה מקבל מן היבואן ..... אבל אם היא כן נותנת האחריות אתה לא תוכל לפנות ליבואן .אם אתה שואל אותי העסקה שאתה מדבר עליה כנראה לא כזאת משתלמת אם אתה צריך לשאול את זה :-\
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר העסקה משתלמת מבחינת מחיר...איפה אני יכול לברר אם האחריות היא מהייבואן או מהחנות עצמה?צריך להתקשר לחנות או לייבואן
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים הכי טוב לשאול את החנות כי היבואן לא בהכרח יודע האם החנות מתעסקת ביבוא מקביל.ע"פ חוק יבואן מחוייב לכל מיני תנאים כמו מעבדת שירות בשלוש ערים לפחות וכדומה.בגלל זה קשה לי להאמין שחנות קטנה תייבא לבד.ולכן זה בכל זאת מחשב של היבואן הרשמי והאחריות היא אצלו. החנות מקסימום עושה שירות של שליחת המחשב אליו (וגם את זה 90% מהחנויות מסרבות לעשות).
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים קיצר תתקשר לחנות ותשאל מי נותן את האחריות ובמקביל תוודא שהיבואן אכן עובד עם החנות.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר לפי האתר של היבואן לא מופיע החנות...אני רוצה לקנות מקי אס פי מישהו התנסה איתם ויכול להגיד לי?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים כן חרא של מקום ..... תתקשר אליהם תשאל אותם אם הם נותנים את האחריות אם כן לא מומלץ .....יש לי חבר שעובד שם ואפילו הוא לא מעיז לקנות שם מחשבים !!!
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר התקשרתי אליהם עכשיו ואמרו לי שאני מקבל את האחריות דרך היבואן.. Model DV-6520EA CPU 1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology Memory 1024 MB (2 x 512 MB) HD 120 GB (5400 rpm) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256 MB shared video memory Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Wireless Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or Picture cards Fingerprint reader yes Integrated Camera Yes Remote Control Yes OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.99 kg (6.6 lbs) Battery 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery Warranty 1 year, carry in, parts and labour ב4790 שווה?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר אחי תודה על העזרה חפרתי לך יומיים אבל הכל לטובה...אני קונה אותו היום אחרי שאני יתקין ויפעיל אני יספר איך הוא...
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר אמרת את זה מאוחר מדי כבר קניתי אבל לפי מה שהבנתי האחריות היא מhp ואני גם ככה הולך לחנות אחרת לא מהם ומרחיב את האחריות ל3 שנים אז אני לא יהיה תלוי בהם אז אני מקווה שיהיה בסדר
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר אז ככה אני כותב עכשיו מהנייד החדש שלי עד עכשיו זאת נראית לי עסקה מעולההמחשב עובד מהר המסך גדול ואיכותי יש לו את כל החיבוריםמותקן לי ויסטה על המחשב והוא לא מקרטע בכלל עובד חלק לגמריהמקלדת נוחה רק שתי בעיות אחת שצריך לשדרג את הזכרון בהקדם האפשרי כי הוא מנוצל כל הזמן 70% ומעלהושלמסך אין כפתור נעילה שהמחשב סגור אין כפתור שעוצצר אותו מלהתרומם אבל הוא מספיק חזק לא להתרמום אבל עדין היה עדיף כפתורברגע שיהיו לי סרטים ומשחקים על המחשב אני יעדכן איך רואים ואיך המשחקים עובדים עם ויסטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.