עבור לתוכן

אחריות של מחשב נייד

Featured Replies

פורסם

אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת...

ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?

פורסם

תלוי .....יכול להיות שהחנות לא נותנת אחריות אלא רק מפיצה את המוצר ואת האחריות אתה מקבל מן היבואן ..... אבל אם היא כן נותנת האחריות אתה לא תוכל לפנות ליבואן .

אם אתה שואל אותי העסקה שאתה מדבר עליה כנראה לא כזאת משתלמת אם אתה צריך לשאול את זה :-\

פורסם
  • מחבר

העסקה משתלמת מבחינת מחיר...

איפה אני יכול לברר אם האחריות היא מהייבואן או מהחנות עצמה?

צריך להתקשר לחנות או לייבואן

פורסם

הכי טוב לשאול את החנות כי היבואן לא בהכרח יודע האם החנות מתעסקת ביבוא מקביל.

ע"פ חוק יבואן מחוייב לכל מיני תנאים כמו מעבדת שירות בשלוש ערים לפחות וכדומה.בגלל זה קשה לי להאמין שחנות קטנה תייבא לבד.

ולכן זה בכל זאת מחשב של היבואן הרשמי והאחריות היא אצלו. החנות מקסימום עושה שירות של שליחת המחשב אליו (וגם את זה 90% מהחנויות מסרבות לעשות).

פורסם

קיצר תתקשר לחנות ותשאל מי נותן את האחריות ובמקביל תוודא שהיבואן אכן עובד עם החנות.

פורסם

גם היבואן הוא לא תמיד גוף שכדאי להתעסק איתו.

פורסם
  • מחבר

לפי האתר של היבואן לא מופיע החנות...

אני רוצה לקנות מקי אס פי מישהו התנסה איתם ויכול להגיד לי?

פורסם

כן חרא של מקום ..... תתקשר אליהם תשאל אותם אם הם נותנים את האחריות אם כן לא מומלץ .....יש לי חבר שעובד שם ואפילו הוא לא מעיז לקנות שם מחשבים !!!

פורסם
  • מחבר

התקשרתי אליהם עכשיו ואמרו לי שאני מקבל את האחריות דרך היבואן..

‎Model‎ ‎DV-6520EA‎

‎ CPU‎ ‎1.80 GHz Intel® Core 2 Duo processor T7100 featuring Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎

‎ Memory‎ ‎1024 MB (2 x 512 MB)‎

‎ HD‎ ‎120 GB (5400 rpm)‎

‎ Display‎ ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎

‎ GPU‎ ‎Intel® Graphics Media Accelerator X3100‎

‎ Up to 256 MB shared video memory‎

‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎

‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN‎

‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎

‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or xD Picture cards ‎

‎ Fingerprint reader‎ ‎yes‎

‎ Integrated Camera‎ ‎Yes‎

‎ Remote Control‎ ‎Yes‎

‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎

‎ Weight‎ ‎2.99 kg (6.6 lbs)‎

‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎

‎ Warranty‎ ‎1 year, carry in, parts and labour‎

ב4790 שווה?

פורסם

כן על הכיף כפיק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחי תודה על העזרה חפרתי לך יומיים אבל הכל לטובה...

אני קונה אותו היום אחרי שאני יתקין ויפעיל אני יספר איך הוא...

פורסם
  • מחבר

אמרת את זה מאוחר מדי כבר קניתי אבל לפי מה שהבנתי האחריות היא מhp ואני גם ככה הולך לחנות אחרת לא מהם ומרחיב את האחריות ל3 שנים אז אני לא יהיה תלוי בהם אז אני מקווה שיהיה בסדר

פורסם

תתחדש ואל תשכך באמת לספר איך הוא ....שמחתי לעזור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ככה אני כותב עכשיו מהנייד החדש שלי

עד עכשיו זאת נראית לי עסקה מעולה

המחשב עובד מהר המסך גדול ואיכותי יש לו את כל החיבורים

מותקן לי ויסטה על המחשב והוא לא מקרטע בכלל עובד חלק לגמרי

המקלדת נוחה רק שתי בעיות אחת שצריך לשדרג את הזכרון בהקדם האפשרי כי הוא מנוצל כל הזמן 70% ומעלה

ושלמסך אין כפתור נעילה שהמחשב סגור אין כפתור שעוצצר אותו מלהתרומם אבל הוא מספיק חזק לא להתרמום אבל עדין היה עדיף כפתור

ברגע שיהיו לי סרטים ומשחקים על המחשב אני יעדכן איך רואים ואיך המשחקים עובדים עם ויסטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים