עבור לתוכן

התלבטות לוח ל OC עד 660 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

הייתי הולך על DS3 או אפילו על ה S3.. עולים 630 ו 560 ש"ח בהתאמה - ב KSP..

מה גם שיש לך זכרונות 667 אז אל תצפה לשבור כאן שיאים גם ככה..

פורסם

יש לי 965G DS3 הצלחתי להגיע ל 60 אחוז OC

על 4300

2.88Ghz במקום 1.8

והביצועים מאוד טובים

פורסם

הייתי הולך על DS3 או אפילו על ה S3.. עולים 630 ו 560 ש"ח בהתאמה - ב KSP..

מה גם שיש לך זכרונות 667 אז אל תצפה לשבור כאן שיאים גם ככה..

לא לקנות את הDS3 מK.S.P כי מה שאתה מקבל שם זה לא REV3.3 אלא REV1 וזה ממש לא כדאי...יש מספיק חנויות רבות וטובות שמוכרות אותו במחיר דומה/זהה אבל את הגירסא החדשה והטובה REV3.3

פורסם

אבל ההבדל בין ה REVים הוא תמיכה ב 1333MHZ ובמילא אין לו מעבד כזה.

ואני ממליץ לך לקרוא ביקורות על החנות לפני שאתה קונה בה (רמז!).

פורסם

רמז בשבילי?! קניתי בה ותאמין לי שאני מיצטער על הרגע...קניתי זיכרונות למחשב של אחי והזיכרונות היתגלו כמשומשים ועם כמות שגיאות שקיבלנו איתם פשוט לא היה אפשר לעבוד עם המחשב...ולקח ימים לשכנע אותם להחליף אותם וקנינו קינגסטון מהם ולפי מה K.S.P אומרים הם מביאים אחריות לכול החיים אבל הם ניסו להיתחמק במיליון תירוצים....

שני רמזים בשבילך:

1) אם אתה קונה לוח כדאי שתקבל את הגירסא הטובה למה שתשלם אותו מחיר כמו כולם ותקבל פחות טוב?! :bash::s07::screwy:

2) אני עם ניסיון נירחב בתחום המחשבים במיוחד חומרה ואני עובד בזה וK.S.P והמילה "שירות" והמילה "אחריות" לא הולכים ביחד...

פורסם
  • מחבר

הבנתי שמעבר להיותו של ה DS3 משובח יש לדאוג לקירור הציפסט שלו באופן מיוחד.

מה דעתכם על ה ABIT שהצעתי הציפסט של ה IP חדש יותר מה DS3 וגם מה AB9.

פורסם

רמז בשבילי?! קניתי בה ותאמין לי שאני מיצטער על הרגע...קניתי זיכרונות למחשב של אחי והזיכרונות היתגלו כמשומשים ועם כמות שגיאות שקיבלנו איתם פשוט לא היה אפשר לעבוד עם המחשב...ולקח ימים לשכנע אותם להחליף אותם וקנינו קינגסטון מהם ולפי מה K.S.P אומרים הם מביאים אחריות לכול החיים אבל הם ניסו להיתחמק במיליון תירוצים....

שני רמזים בשבילך:

1) אם אתה קונה לוח כדאי שתקבל את הגירסא הטובה למה שתשלם אותו מחיר כמו כולם ותקבל פחות טוב?! :bash::s07::screwy:

2) אני עם ניסיון נירחב בתחום המחשבים במיוחד חומרה ואני עובד בזה וK.S.P והמילה "שירות" והמילה "אחריות" לא הולכים ביחד...

רמז בשביל מי שקונה.

אני לא הולך להסביר למה אני לא מעדיף אותם כי שמעתי שהם תבעו פה בפורום מישהו תביעה על סך 60Kש"ח.

ובאמת מומלץ לקנות את הכי טוב.

פורסם

לא לקנות את הDS3 מK.S.P כי מה שאתה מקבל שם זה לא REV3.3 אלא REV1 וזה ממש לא כדאי...יש מספיק חנויות רבות וטובות שמוכרות אותו במחיר דומה/זהה אבל את הגירסא החדשה והטובה REV3.3

מזא רשום על קופסא של הלוח אם שזה 3.3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים