עבור לתוכן

מחשב שהזמנתי אמור להגיע עד ה24 - 10,000 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה ,

לא אמרתי את זה אבל המחשב הוא למישחקים בעיקר , יהיה OC אבל לא ממש עכשיו (תלוי במידת הצורך ) , יהיה SLI עתידי , לפי מה שהבנתי מהפורום אין סיבה לקחת 4GB היום ,כי אם אתה לא שרת אתה לא תשתמש (במידה ובעתיד יהיה צורך , אני יקנה זכרונות אבל עד אז הם יהיו יותר זולים).

עכשיו, הסיבה לE6700 היא שב NEWEGG זה עלה לי 1200 ככה שזה שווה אני חושב .

מNEWEGG קניתי 8800GTX ב2280 שקל

CORSAIR DOMINATOR ב 720 שקל,

ומעבד כמו שאמרתי ב1200 .

הרעיון היה שמישהו מביא לא את זה אז הישתדלתי להביא לו דברים קטנים וקלים, לא יכלתי לקנות את כל המחשב מNEWEGG. :biggringift:

ואם היה לי צורב לקחת מחבר אולי הייתי לוקח , אבל זה גם מאוד זול לגם לא היה לי אפשרות , שמתי שתי צורבים כי זה צורך פרטי שלי , אני צורב ומשכפל יום יום.

המארז- את המארז בחרתי כי לדעתי אין לו תחליף , הכוונה שקודם כל היופי שלו הוא פשוט , אני לא אוהב את כל המארזים ההמוקצנים , שזה פחות או יותר כולם.

בהתחלה רציתי NINE HUNDRED אבל בחרתי בוא בגלל מה ששמעתי מאנשים על האבק בישראל ומחשבים, למארז הזה יש מסננים וכל העסק , הוא גם שקט המחשב שלי הוא בחדר השינה שלי...

LOL ,תודה זה כיף לישמוע מחמאות :beerchug:

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מצב שקנית 8800GTX ב-2,280 ש"ח, יש מצב שזה יד שנייה.

פורסם

פי מישתלם, אבל שמע, מערך SLI לא מישתלם כי הכרטיס הבא של Nvidia כרטיס הדגל שיהיה לה יקרע 8800GTX במערך SLI.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מתי הוא יצא ? וכמה הוא יעלה?

פורסם

לדעתי תיקנה 8800GTX, וזהו תחכה לכרטיס הדגל הבא שלה ותקבל ביצועים פי 2 יותר טובים, ביחס למחיר.

אבל שמע אני אומר את זה כי מערך SLI עם 7950GT לא מביא לביצועים טובים מה-8800GTX, אז כניראה שזה מה שיקרה גם בכרטיס הדגל הבא שלה.

פורסם
  • מחבר

כל 6-8 חודשים יוצאים סידרות חדשות , גם אם אני יקנה את הבא תמיד יהיה עוד הבא אחריו , בכלל ככה זה במחשבים , חלקים בעבדים ערך מהר מאוד ,

לא משנה מתי תקנה יהי הבא בעוד חודש אחד או שלוש :silly:

:-*

פורסם

הצורך בSLI מופיע רק ברזולוציות גבוהות. עם יש לך מסך 2500X1600 RES

אז אתה תצטרך SLI של GTX.

מתחת לזה אין צורך.

פורסם

המארז - אמנם הוא יקר, אבל המארז בהצאם. זה עולם אחר.

בקשר לספק - בכלל לא יקר..

הזכרונות באמת קצת יקרים אבל לא מיותרים בכלל, והלוח - כן, יקר, אבל סה"כ 1000 שקל הוא שווה.

היתי מוציא אותם ביצעוים ב2000 ש"ח פחות, פשוט מיותר!

פורסם
  • מחבר

"מתחת לזה אין צורך."

נכון לעכשיו אבל בעתיד?

DXM

אולי תתן דגמים? :)

פורסם

אם איןך לך מסך 32" אין צורך בSLI/CF, בכל מקרה זה לא עובד טוב, ועדיף לחכות פשוט לכרטיס הבא.

מערך SLI הוא מערך מיותר ויקר (אלא םא כן יש לך כרטיסים, במחיר מציאה), כמו כן אין משחק בעולם ולא יהיה בשנהוחצי הקרובות

משחק שידרוש יותר מהGTX או VULTRA אם סתם בא לך להוצאי כסף...

פורסם
  • מחבר

אני לא קונה עכשיו SLI אלא בעתיד , הכרטיס יהיה זול יותר .

יש טעות את הספק קניתי ב570

והמארז באמת משהו מיוחד , ראיתי אותו בפעולה והוא באתאם לצרכים שלי -

עצלות :silly: - אני לא מתכוון לנקות אותו כל חצי שנה או שנה או בכלל :sleep::smile1:

שקט - אני אוהב את זה כשאני ישן :sleep:

ויופי - אהבתי את הפשטות היפה שלו :-*

פורסם

אם איןך לך מסך 32" אין צורך בSLI/CF, בכל מקרה זה לא עובד טוב, ועדיף לחכות פשוט לכרטיס הבא.

מערך SLI הוא מערך מיותר ויקר (אלא םא כן יש לך כרטיסים, במחיר מציאה), כמו כן אין משחק בעולם ולא יהיה בשנהוחצי הקרובות

משחק שידרוש יותר מהGTX או VULTRA אם סתם בא לך להוצאי כסף...

אתה בטח מתכוון ל 30" ולפעמים צריך גם ב 24

פורסם

ראסמי אתה קונה את המחשב שלך מאתר בחול?

כמה זמן זה לוקח עד שזה מגיע

וזה שהכרטיס מסך עולה בסביבות ה500 דולר

מה עם מכס באלגנים?

פורסם

על חלקי מחשבים אין מכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים