פורסם 2007 ביוני 2018 שנים יש לי מארז ג'נרי שיש עליו מאוורר שלא מחובר מלוח אם אלא מהספק. האם אפשר להגביר את מהירותו? ועוד משהו, בגלל שאין לי בעיה שהמחשב ירעיש, איך אני מעלה את מהירות המאוורר סטוק שלי למקס'? תודה לעוזרים.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אם הוא מחובר רגיל ( ל 12 וולט -חוטים שחור וצהוב) אז הוא כבר מסתובב במהירות מקסימלית. אם השאלה השניה מתיחסת למאוורר של המעבד, אז תבטל בביוס אפשרות של שליטה אוטומטית במהירות על ידי הלוח.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בד"כ קוראים לאופציה הזאת quiet fan (מאוורר שקט בתרגום לעברית) אתה יכול לשלוט על מהירות המאוורר של המעבד באמצעות התוכנה speed fan
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים לפי speedfan הוא על 100%. הגויני?1. תבדוק עם תוכנה יותר נורמלית..2. על כמה RPM המאוורר של המעבד ?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תנסה להוריד את מהירות המאוורר ולשמוע אם יש שינוי במהירות, אם לא אז האפשרות של המאוורר שקט מופעלת והיא מונעת ממך לשנות את מהירות המאוורר
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אבל אמרת שהוא מחובר לספק כוח ולא ללוח אם. אם הוא מחובר לספק כוח אין דרך לשלוט על המהירות של המאוורר (חוץ מבקרי שליטה למיניהם).
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אבל אמרת שהוא מחובר לספק כוח ולא ללוח אם. אם הוא מחובר לספק כוח אין דרך לשלוט על המהירות של המאוורר (חוץ מבקרי שליטה למיניהם).הוא שאל איך משנים את מהירות המאוורר של המעבד (השאלה השניה שלו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.