עבור לתוכן

הצעת חוק: קנס לקטינים אשר נתפסים שותים אלכוהול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת על סמך מה אני צריכה להאמין לך, אבל גם לא ממש אכפת לי. אני לא אמא שלך, לאמא שלך צרייך להיות אכפת, לא לי.

אז יופי, יש ילדים שירימו בירה או שתיים וגמרנו, אבל רוב הילדים לא ככה ואנחנו לא יכולים להתחיל להבדיל בין הילדים הללו ולחלק "רשיונות לשתות שתיה חריפה". החוק שווה בפני כולם. זה לא כמו לנהוג באוטו, אתה יודע.

• תגובות 89
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור ילד, אני לא מבין בתכלס מה ההתלהבות בוודקה.

תקראו לי דפוק, אבל אני לא מוצא משהו מיוחד במשקה ששורף לך את הגרון ואחרי כמה שוטים אתה נהיה מסטול והולך לך כל הערב, אני מעדיף בירה...

ואני רק רוצה להוסיף, שבנות משתכרות הרבה יותר מבנים, ואני לא יודע למה.

בטיול של כיתה ח' החזירו אותנו מהצפון באמצע הלילה כי כמה בנות קיבלו הרעלת אלכוהול, הייתה עלינו גם כתבה בעיתון שער של ידיעות בסופ"ש, וחוקקו בגלל זה חוק שמותר לבדוק בתיקים של ילדים

פורסם

אני לא יודעת על סמך מה אני צריכה להאמין לך, אבל גם לא ממש אכפת לי. אני לא אמא שלך, לאמא שלך צרייך להיות אכפת, לא לי.

אז יופי, יש ילדים שירימו בירה או שתיים וגמרנו, אבל רוב הילדים לא ככה ואנחנו לא יכולים להתחיל להבדיל בין הילדים הללו ולחלק "רשיונות לשתות שתיה חריפה". החוק שווה בפני כולם. זה לא כמו לנהוג באוטו, אתה יודע.

כמו שכבר אמרתי, החוק שם, אבל אף אחד לא שם עליו, והאמת? "רשיונות שתיה" חתומים על ידי הורי הילד יכולים להיות רעיון לא כל כך גרוע :smile1:

תקראו לי דפוק, אבל אני לא מוצא משהו מיוחד במשקה ששורף לך את הגרון ואחרי כמה שוטים אתה נהיה מסטול והולך לך כל הערב, אני מעדיף בירה...

בטיול של כיתה ח' החזירו אותנו מהצפון באמצע הלילה כי כמה בנות קיבלו הרעלת אלכוהול, הייתה עלינו גם כתבה בעיתון שער של ידיעות בסופ"ש, וחוקקו בגלל זה חוק שמותר לבדוק בתיקים של ילדים

זה טעים כשמערבבים את זה עם עוד דברים ;), וכנראה שהבנות רצו להרשים בנים, ולהוכיח שהן יכולות לשתות :smile1:

פורסם

הכי טעים זה וודקה נסטי אפרסק, אבל עדיין זה סתם הורג תערב... לא עדיף בירה? פחות הורס את הכבד ויותר טעים

פורסם

מסת הגוף של נשים בד"כ קטנה משל גברים.

פורסם

כל אחד שותה מתישהו..

ואני לא חושב שקנס של 1000 שקל

ירתיע את המכורים לדבר באמת

פורסם
  • מחבר

^^^טוב מאד. צרייך הרי איזה פראייר שימלא את קופת המדינה.

מסת הגוף של נשים בד"כ קטנה משל גברים.

גם חילוף החומרים שונה ותפוצת השומן בגוף. זה גם משפיע.

כמו שכבר אמרתי, החוק שם, אבל אף אחד לא שם עליו, והאמת? "רשיונות שתיה" חתומים על ידי הורי הילד יכולים להיות רעיון לא כל כך גרוע

וואי, אתה נשמע כאילו החוק הקיים ממש מקפח אותך ואתה ממש מרגיש מסכן בלי האלכוהול. רגע? האם אתה כבר אלכוהוליסט? מה? אתה לא יכול לבלות ולהינות בלי אלכוהול?? :o

מה רשיונות שתיה עם אישור מותנה מן ההורים? השתגעת? עכשיו הורים גם יחלקו אישורים שהילדים שלהם יעשנו חשיש ויעבדו בתעשיית המין? מה? זה רק סטריפטיז קטן, למה לעשות עניין?

פורסם

:lol:

חברים שלי יורדים עלי שאני לא שותה כמו פרה כמוהם, ואני אלכוהוליסט :smile1:?

פורסם

איזה צפוי, דיון על אלכוהול, קטינים, ונשים, אז ברור שדריה פה... :P

מזל שאני כבר לא קטין.. =) חחחחחחח.... אני מתאר את עצמי בגיל 11 מובל ע"י שוטרים הביתה שיכור וההורים מקבלים קנס... חחחחחח....

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

וואי, אתה נשמע כאילו החוק הקיים ממש מקפח אותך ואתה ממש מרגיש מסכן בלי האלכוהול. רגע? האם אתה כבר אלכוהוליסט? מה? אתה לא יכול לבלות ולהינות בלי אלכוהול?? :o

מה רשיונות שתיה עם אישור מותנה מן ההורים? השתגעת? עכשיו הורים גם יחלקו אישורים שהילדים שלהם יעשנו חשיש ויעבדו בתעשיית המין? מה? זה רק סטריפטיז קטן, למה לעשות עניין?

טוב חלאס כמה אפשר?! מה עשית מאלכוהול, כל מי ששותה נהפך לאלכוהוליסט?! רוב הזמן אני באמת מסכים איתך אבל פה עלית כבר על עץ יותר מדי גבוהה.

אישית התחלתי לשתות בגיל מוקדם מאוד (12) וודקה וזה היה בפיכוח של הורים שוודקה זה לא משהו חדש בשבילם. והיום, 10+ שנה לאחר מכן אני לא אלכוהוליסט, לא מרגיש שום צורך עז לשתות, לא איבדתי את הרכב, אני לומד, וואלה אפילו עבודה יש לי, מי היה מאמין?! האמת וודקה גם לא ממש מושכת אותי, מעדיף יותר בירה איכותית וויסקי טוב.

הכל תלוי בחינוך נכון. כל ילד אם יש לו הזדמנות יעשה שטות כזו או אחרת אם הוא לא יודע איך להתמודד אם המצב. ברגע שמלמדים אותו מה זה אלכוהול ומבטלים את אפקט ה WOW - פוזה - הוא כבר לא מרגיש צורך להראות כמה הוא גבר מול חברים שלו ולהוריד בקבוקי וודקה בפארק ולחכות לאמבולנס בזמן שהוא מתבוסס בקיא של עצמו ואולי אפילו של עוד כמה אנשים.

פורסם

אין מה לעשות, אני מודה.

אם פעם היציאות החברתיות היו סביב סרט/פיצה/בנות.

עכשיו זה סביב נרגילה ווודקה

פורסם

אישית התחלתי לשתות בגיל מוקדם מאוד (12) וודקה וזה היה בפיכוח של הורים שוודקה זה לא משהו חדש בשבילם. והיום, 10+ שנה לאחר מכן אני לא אלכוהוליסט, לא מרגיש שום צורך עז לשתות, לא איבדתי את הרכב, אני לומד, וואלה אפילו עבודה יש לי, מי היה מאמין?! האמת וודקה גם לא ממש מושכת אותי, מעדיף יותר בירה איכותית וויסקי טוב.

lol

האירוניה.

אגב, כמה שתית? והאם עשית US לכבד לאחרונה?

פורסם
  • מחבר

טוב חלאס כמה אפשר?! מה עשית מאלכוהול, כל מי ששותה נהפך לאלכוהוליסט?!

אתה לא יודע מה זה ציניות?

זאת ההתעקשות הזאת של ילדים שהם חייבים לשתות אלכוהול ועושים מזה סיפור יותר ממני שגורמת לי לחשוב שאולי אחרי הכל ישנה בעיה של אלכוהוליזם בקרב בני נוער. פאק, חכו עד כמה שנים, תהיו בני 18 ותדפקו את הראש בפאב עם אנשים/בחורות, ולא עם עוד ילדים בפארק בשלולית הקיא של עצמכם.

פורסם

lol

האירוניה.

אגב, כמה שתית? והאם עשית US לכבד לאחרונה?

פיקוח ::)

כמה? 200-250 בערך. כמות מכובדת לכל הדעות בגיל 12.... תאמין לי הבוקר לא היה נעים.

US לכבד לא, עשו לי CT אחרי תאונה - אמרו שהכל בסדר... מוזר.

אני לא מרגיש צורך לפרט פה יותר מדי על הרגלי השתייה שלי, אבל הדרך מהם לאלכוהוליזם וכבד הרוס ארוכה.

אתה לא יודע מה זה ציניות?

זאת ההתעקשות הזאת של ילדים שהם חייבים לשתות אלכוהול ועושים מזה סיפור יותר ממני שגורמת לי לחשוב שאולי אחרי הכל ישנה בעיה של אלכוהוליזם בקרב בני נוער. פאק, חכו עד כמה שנים, תהיו בני 18 ותדפקו את הראש בפאב עם אנשים/בחורות, ולא עם עוד ילדים בפארק בשלולית הקיא של עצמכם.

גם לציניות יש גבול, דק ככל שיהיה אבל עדיין קיים. חוץ מזה מסכים אם כל מילה.

פורסם
  • מחבר

אהם... ציניות היא ציניות (ראה הגדרה במילון), בגלל זה אין לה גבול אלא כאשר זה גולש לחוסר טעם, ואין לך מה לטעון שעשיתי זאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים