עבור לתוכן

שאלה בקשר למקלט Bluetooth ב USB

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא אם אני קניתי מקלדת מלוג'יטק וקיבלתי אותה עם משדר USB של Bluetooth וקניתי אחריה גם עכבר של לוג'יק גם עובד ב Bluetooth האם אני יכול לחבר מקלט אחד והוא יקלוט את שניהם או שלכל אחת צריך מקלט?

פורסם

מקלט אחד.

פורסם
  • מחבר

ועד כמה מכשירים אפשר לחבר על אחד ? או שזה בלתי מוגבל?

פורסם

לא מאמין שמקלט אחד, כי כל מקלט הוא מיועד עבור דרייבר\עכבר מסויים.

תקנו אותי עם אני טועה.

פורסם

אתה טועה,בBT זה שונה.

ועד כמה מכשירים אפשר לחבר על אחד ? או שזה בלתי מוגבל?

אמור להיות כתוב על הקופסא. עכ"פ עד כמה שאני זוכר אצלי היה כתוב עד 8.

פורסם

וואלה לא ידעתי!!

רגע זה לא מוריד מהביצועים שמחברים כמה דברים למקלט אחד?

פורסם

אתה טועה,בBT זה שונה.

אמור להיות כתוב על הקופסא. עכ"פ עד כמה שאני זוכר אצלי היה כתוב עד 8.

טוב, עם אני טועה או לא, מחר מגיע לי ה-mx610 ואני יבדוק אותו בעבודה על מקלט אחד עם העכבר של אחותי גם כן mx610.

פורסם

לא התכונתי להעליב.

לגבי הMX610 הוא לא BT לכן צריך מקלט לכל עכבר בנפרד.

לגבי BT לא צריך שום התאמה בין המקלט למכשיר, זה דבר אוניברסלי וכל מקלט יכול לקלוט כל מכשיר [למרות שיש BT 2.0] .

אני אישית חיברתי 5 מכשירים למקלט לוג'יטק שלי. ולא ראיתי בעיה בתגובה.

פורסם

610 עכבר אלחוטי, יש משהו כזה כמו BT שמקבלים בפלאפון כחול כזה, משדר אלחוטי, שמחובר ב-USB.

פורסם

כן, אבל לא בטכנולוגית BT [בלו תוות'] אלא בRF שזו על גלי הרדיו, BT זה משהו אחר וכשיש מוצר עם BT אז זה מסומן עם B לבנה בתוך עיגול כחול.

פורסם

אז העכבר mx610 לא BT?

למה הוא אלחוטי ויש משדר מחובר בחיבור USB.

פורסם

ישנם מוצרים אלחוטיים שהם עובדים עם מקלט שמחובר בUSB למחשב והמכשיר עצמו שמנותק מהמחשב [זה יכול להיות עכבר, מקלדת אוזניות וכו'].

עכשיו הטכנולוגיה שאיתה מדבר המכשיר עם המקלט יכולה להיות RF [שזה פועל על גלי הרדיו וצריך התאמה ספציפית בין המקלט למכשיר] או BT [פה זה אוניברסלי וכל מקלט BT יכול לקלוט מכשיר BT ללא התאמה מוקדמת], בנוסף לBT יש פס יותר רחב ולכן הוא יכול לקלוט יותר מכשירים.

פורסם

תודה על ההסבר!!

ואיך אני יכול לדעת איזה סוג משדר יש לי?

פורסם

זה אמור להיות כתוב על הקופסא [לפחות במוצרים של לוג'טק]. פעם זה היה גם מפורט באתר שלהם אבל הם שינו את האתר מאוד.

שכחתי להגיד לך שגם BT יכול לקלוט יותר חזק ולמרחק יותר גדול, אבל במקרה של הMX610 לוג'יטק משתמשים בתדר 2.4GHZ שזה ממש קולט מעולה [מנסיון].

פורסם
  • מחבר

כן התדר ממש טוב שטלפונים אלחוטיים משתמשים בו וגם המיקרו גל משתמש באותו תדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים