פורסם 2007 ביוני 1918 שנים יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך??אשמח למדריך. תודה לעוזרים.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך??אשמח למדריך. תודה לעוזרים.לא הבנתי אם אתה רוצה לפרמט הכל או רק' מחיצה אחת.בכל מקרה יש פול מדריכים באינטרנט על פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס.הנה אחד מהםhttp://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3239209,00.htmlבכל מקרה אני מבין שזו הפעם הראשונה שלך.קרא טוב טוב מה שכתוב,מומלץ בחום להדפיס שיהיה לך מול העיניים הדרכה בתהליך.אם אתה בכל זאת חושש,בקש ממישהו שיודע שיראה לך.בפעם הראשונה שאני ניסיתי לעשות פירמוט/התקנה מחדש.עשיתי בלאגן שלם במחשב והיינו צריכים להביא אותו לטכנאי....זה היה לפני 10 שנים בערך,עוד בימי הווינדוס 95/בכל מקרה אחרי שתדע איך בדיוק.תוכל לעשות זאת בעייניים עצומות
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים לפני שאתה מפרמט:א. גיבוי של החומר החשוב לךב. גיבוי של החומר החשוב לךג. גיבוי של החומר החשוב לך
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים לפני שאתה מפרמט:א. גיבוי של החומר החשוב לךב. גיבוי של החומר החשוב לךג. גיבוי של החומר החשוב לךברור.צרוב על dvd את כל החומר החשוב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.