פורסם 2007 ביוני 1918 שנים האם כאשר אני קונה כרטיס PVR למחשב, אני יכול לראות את כלל הערוצים מהממיר הדיגיטאלי של HOT, או רק את אלה שכלולים בחבילות שלי? תודה, וסליחה על הבורות
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אתה תראה במחשב (בעזרת כ. הטלויזיה) בדיוק מה שאתה תראה בטלויזיה, אם יהיה ערוץ שאינו כלול בחבילה שקנית, אתה תראה את ההודעה הזאתי שאומרת שאתה לא יכול לצפות בערוץ ואם אתה רוצה תקנה אותו משהו כזה.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר אהה סבבה... תודה :] (ובעסה)שמעתי משהו שיש ממיר מסויים או דרך שכן אפשר לראות את הערוצים..
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אתה יכול לראות את כל הערוצים עם אתה מחבר לכרטיס TV ממיר. אם לא, אתה יכול לראות רק חלק מהערוצים ואתה לא יכול לראות את לוח השידורים (זה רק ב YES).
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר לוח השידורים לא אכפת. אבל מה הכוונה אם אני מחבר את הממיר לכרטיס טלוויזיה? זה לא מה שעושים בכל מקרה..?[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 22:57:40 אגב, את הדרימבוקס אני מכיר מזה שחרשתי על האינטרנט לפני המונדיאל לחפש פתרונות, אבל אני קצר בכסף (אחרת הייתי מזמין פשוט את הערוצים )עריכה: במקום לערוך את ההודעה הקודמת יצא לי ציטוט... אז סליחה על הדאבל פוסטינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.