עבור לתוכן

מניעת צוואר הבקבוק

Featured Replies

פורסם

אני מדבר איתך רק על משחקים...

פרט למשחקי אסטרטגיה\משחקים עם 12+ שחקנים כמעט ואין הבדל בין מעבד למעבד ! בטח לא הבדל של 800 שקל !

פורסם
  • מחבר

בקיצור ב-SUPREME COMMANDER (המשחק שבערך אני הכי משתוקק לשחק בו...) לא יראה ביצועים שממש ראויים לכרטיס, מבאס :-\....

בגלל המעבד יהיה גם בטח בעיה עם הציון ב-3Dmark

פורסם

הציון שלך יהיה נמוך מאנשים אחרים בגלל המעבד, כן וSC לא יעבוד לך ממש טוב זה משחק די בעייתי ודורש יותר מדי ככה שאל תבנה צבא גדול.

פורסם

בשביל 10% מהמשחקים לשלם עוד 1000 שקל ? :s07:

אני מתערב איתך שברוב המשחקים אתה לא תרגיש בהבדל בין המעבד שלו ל E6320 ! (אלא כמובן אם תמדוד FPS)

מה גם שרוב הסיכויים שהוא גם צריך להחליף לוח אז בכלל...

אממ תתפלא ...אתם עושים את זה כמעט כל הזמן ...

פורסם

E2160 = E4400 @ 1.6Ghz, 1mb Cache.

אותה ליבה שם שונה. ALENDAILE...אם כתבתי נכון :cool2:

פורסם
  • מחבר

אני הולך לשם די הרבה כסף ואני אגיד לכם דוגרי בא לי לקבל כל טיפת ביצועים ואחרי קניית הכרטיס ייגמר התקציב ככה שאולי בכל זאת כדאי להתפשר על X1950 PRO ולגמור עניין....? (תכלס נמאס לי אין לי עוד כסף למעבד חדש ו-librety 400W) ואת השידרוג הבא שאני אעשה זה במחשב חדש מה אתם אומרים על זה ??? אני רוצה כרטיס שלא ייגרם לי ממנו צוואר בקבוק ושיחיזק לי קרייסיס על הגדרות נחמדות (אני מדבר ההגדרות בהתאם לתקציב ואני לא מדבר על 7600GT...)

פורסם

כמה בלבולי מוח..

ה E4300 שלי הריץ את סופרים קומנדר על ההגדרות הכי גבוהות והרזולוציה הכי גבוהה חלק! וזה עוד לפני שעשיתי לו OC.

פורסם
  • מחבר

אלוהים ישמור! עזוב BAM אין לי כוח גבר...

פורסם

כמה בלבולי מוח..

ה E4300 שלי הריץ את סופרים קומנדר על ההגדרות הכי גבוהות והרזולוציה הכי גבוהה חלק! וזה עוד לפני שעשיתי לו OC.

בתנאי ששיחקת 10 יחידות נגד 10 יחידות :), אל תזבל במוח טוב? כשמדובר בקרבות ענקיים SC לא עובד טוב בשום מחשב, שום מעבד לא סוחב אותו לא יודע איפה הפאק אבל בשביל המשחק הזה ממש לא שווה להשקיע בכלום.

לעניין, פותח העניין הP4 3.0GHZ יגביל כל כרטיס מסך מX1950GT והלאה, פחות את הX1950GT אבל עדיין, המעבד חלש ולא ממש יצליח לקחת את CRYSIS(ללא תלות בכרטיס מסך), אני לא הייתי משקיע יותר מדי אם אתה קונה X1950PRO\X1950XT אז תעשה זאת למען השקעה עתידית כלומר, תקנה מעבד ולוח חדש עם הזמן שיתאפשר לך להשיג תכסף ואז תוסיף תכרטיס מסך.

אה, כן ועוד דבר חשוב אין שום אדם שיודע איך CRYSIS יעבוד ועל מה הוא יעבוד טוב או לא(והמעבד שלך יהיה דרישת מינימום של המינימום), אם אתה משדרג לכבוד המשחק הזה תחכה עד שהוא או הדמו יצאו ויבססו בנצ'מקרים עליו, ואז תדע את מקומך ותחליט החלטתך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה זה באמת שאלה חשובה איך הכרטיס X1950 XT יעבוד עם מעבד 2.8DC 2X2 cache ולוח אם Asus P5B?

האם יהיה צוואר בקבוק רציני? (ואלי אפילו אעשה OC)

פורסם

אתה מתכוון לפנטיום D אני מניח, אהמ מכיוון שזה כפול ליבה זה דווקא די טוב ואני מאמין שאם תעשה OC ל3.4GHZ תוכל אפילו להימנע מצוואר בקבוק, בלי OC יהיה לך מאוד מאוד קטן ולא ממש מורגש.

פורסם

לא משתלם לקנות את ה - ASUS P5B היום.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לקנות אותו יש לי אותו על stand by

:yelclap:

וב-P5B ניתן לעשות OC למעבד?

פורסם

כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים