עבור לתוכן

מניעת צוואר הבקבוק

Featured Replies

פורסם

בימים הקרובים אני הולך לקנות X1950 XT 512MB והבנתי מנושאים קודמים שהמעבד שיש לי עכשיו יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ו-OC הוא לא אופציה כיוון שהלוח אם שלי לא תומך OC... (אם יש איו דרך לעקוף את זה דרך תוכנה או משהו בבקשה לציין את זה פה) כך שאם אצטרך לקנות מעבד חדש איזה מעבד בערך יספיק לי במינימום מחיר כדי למנוע את צוואר הבקבוק?

תודה לעוזרים!

פורסם

אם הלוח שלך תומך בC2D, אז E6420 יתאים מצוין.

פורסם
  • מחבר

ה-E6420 עולה 1000+ שקל אני מדבר על מעבד מינימלי... משהו מסדרת ה-D יתאים?

פורסם

PD955 אני מאמין שיהיה בסדר, אהמ E4300 או E4400 יהוו צוואר בקבוק קטן מאוד, אבל לא משהו שתבחין בו.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי...

פורסם

Pentium D זה מעבד Pentium 4 שלמעשה הדביקו לו 2 ליבות.

לפי דעתי קח E6300, יהיה הכי מתאים.

במילא המחיר יירד כבר, עוד ירידות גדולות כנראה כבר לא נראה בקרוב.

פורסם

על איזה צוואר בקבוק אתה מדבר ? ב- 80FPS+ ?

תאמין לי שלא כדאי לך להחליף גם מעבד !

ההבדלים יהיו רק בFPS גבוה יחסית, וזה לא יהיה מורגש למרות שיהיו הבדלים דיי גדולים ב FPS אבל בכל זאת, לא מוגשים.

פורסם

המעבד שלו שווה לתחת, למען היציבות ולמען המשחקים שיתמכו בכפולי ליבה כמו CRYSIS הE6300 יכול לעזור לו איפה שהP4 3.0HT לא יכול, אז עדיף לו כבר לקחת תמעבד ולהימנע מכל מיני צווארי בקבוק.

פורסם

על איזה צוואר בקבוק אתה מדבר ? ב- 80FPS+ ?

תאמין לי שלא כדאי לך להחליף גם מעבד !

ההבדלים יהיו רק בFPS גבוה יחסית, וזה לא יהיה מורגש למרות שיהיו הבדלים דיי גדולים ב FPS אבל בכל זאת, לא מוגשים.

פותח התראד צודק ב-100%,

הדרישה למעבדים חזקים היא בלתי נסבלת, כי המשחקים של היום והעתיד בשביל כמה בוטים/מס' שחקנים רב+ הרבה אפקטים וכו'.... דורשים מעבד כפול ליבה במעלה... בשביל לקבל FPS נורמלי, COH אצלי שיש מלא שחקנים ה-FPS יורד מיותר מ-20FPS!!!

פורסם

בשביל 10% מהמשחקים לשלם עוד 1000 שקל ? :s07:

אני מתערב איתך שברוב המשחקים אתה לא תרגיש בהבדל בין המעבד שלו ל E6320 ! (אלא כמובן אם תמדוד FPS)

מה גם שרוב הסיכויים שהוא גם צריך להחליף לוח אז בכלל...

פורסם

כל ההצעות ל - C2D מיותרות, הלוח שלו לא תומך.

אופציה אחרת היא E2160 + GB 965P S3 ב - 1050 ש"ח בערך, יאפשר OC מצוין.

פורסם
  • מחבר

דניס מה אתה מבלבל בשכל? הלוח אם שלי תומך אפילו ב-Conroe X6800 אז די....

הוכחה:

http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodcpusupport&prod_no=1185&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=#menu

עם כל הכבוד תבדקו לפני שאתם מבלבלים לי בשכל אני כבר מתחיל לחשוב להתייעץ אתכם פחות (עם חלקכם רובכם אחלה! :xyxthumbs:)

פורסם

טוב סליחה, אני לא מתמצא בלוחות של MSI מי יודע מה (כי אין כאלה כמעט בארץ).

אז תקנה E4300 ותסגור עניין.

פורסם

אבל לא יהיה כמעט הבדל בביצועים ! לפחות לא במשחקים...

ואם אתה רוצה אני אביא הוכחות חותכות !

פורסם

זה משנה ועוד איך, אומנם לא ברוב המשחקים אבל קח לדוגמא את SUPREME COMMANDER ששם המעבד משפיע ומשפיע בגדול, ברוב משחקי האסטרטרגיה המעבד קובע גם כן, וחוץ מזה הפנטיום 4 שלו זה מעבד חלש וישן מאוד, המשחקים הבאים ידרשו כוח עיבוד יותר מכפול, ככה שהE4400\E4300 יועיל לו מאוד למשחקים שיבואו. וחוץ מזה זה יתן BOOST רציני מאוד בכל סוגי ההמרות למיניהם, פחות צריכת חשמל הפסק גבוה יותר והכי חשוב מעבד מהיר ולא מתחמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים