פורסם 2007 ביוני 1918 שנים הוא מתכנת במשהו זה בטוח. אני לא יודע בדיוק.. ובכל זא, קידום זה קידום. אני יכול לשאול אותו בדיוק מה הוא עשה ועושה בהווה. אבל זה ייקח לו קצת זמן לענות.. נעדכן.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מנהל רשתות בונה את הרשת.המתכנת אולי רק יבנה תוכנה לניהול של הרשת (למרות שאני מאמין שלמנהל הרשת כבר אמור להיות מראש את התוכנות האלו)
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים היום הייתי בצו ראשון, תאמינו לי כל עבודה שתשיגו עד התיכון לא תשתווה כלום לעומת אם תצליחו בצבא בנושאי מחשבים-אלקטרוניקה אח"כ כל החברות המצליחות פונות אליך, לא אתה אליהם. אני רוצה לעבוד ב amdocs ! יוצא לי לראות יותר מדי פעמים את המשרדים שלהם ואת כל המכנויות מאזדה 3 עם הלוגו שלהם שנמצאות באיזור
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים היום הייתי בצו ראשון, תאמינו לי כל עבודה שתשיגו עד התיכון לא תשתווה כלום לעומת אם תצליחו בצבא בנושאי מחשבים-אלקטרוניקה אח"כ כל החברות המצליחות פונות אליך, לא אתה אליהם. אני רוצה לעבוד ב amdocs ! יוצא לי לראות יותר מדי פעמים את המשרדים שלהם ואת כל המכנויות מאזדה 3 עם הלוגו שלהם שנמצאות באיזור עד שתגיע למאזדה 3 - תצתרך לעבור הרבה שם. חבר שלי עובד באמדוקס, משכורת - פו, בחברות אחרות למהנדס תוכנה משלמים הרבה יותר. ורכב - יונדאי גטס.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים בן דוד שלי עובד איזה 2 שנתיים בחברה הייטק, שחכתי תשם..., אבל הוא קיבל כבר אוטו לפני איזה שנה, ועכשיו הוא בשליחות בד' קוריאה.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אמדוקס חרא של חברה לעבוד בה.היחס האנושי בחלק מהמחלקות בנייס על הפנים גם כן.העבודה בגוגל יכולה להיות נחמדה עם גל השטויות שהם נותנים, אבל זאת מלכודת של זהב.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים גוגל עבודה מדהימהאמדוקס משכורת לא משהו ותנאים מינימליםוילדים בני 16 טכנאי מחשבים?וחבר שלי היה טכנאי ב BUG בגיל 16 בזמנו...אפשרי ביותר... אל תוותרו!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים "מלכודת של זהב"? איפה המלכודת בזהב?גוגל זה סוג המקום שכל כך "טוב" לעבוד בו, כך שאתה לא שם לב שאתה עובד 14 שעות ביממה.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים ^^זאת בדיוק הכוונה שלי במלכודת של זהב.אני במתכוון עובד במקום בו אני מרוויח מעט פחות מהחברים שלי, אבל בעוד הם מגיעים הביתה בשעות כמו 9 ו-10, אני לפני 6 כבר בבית.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אחי טוב זה למצוא איזה עוד מישהו ולפתוח משהו נייד ולתת שירות ללקוחות פרטיים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.