עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא? המפרט הוזמן (עמוד 2) אפשר עוד לשנות.. (תקציב 8K)

Featured Replies

פורסם

חיים לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת...שברת שיא.

לפותח האשכול...

א. תתחדש

ב. נראה לי שבסקאיי PC יכולת לקחת את אותו מפרט ביותר זול אבל לא בטוח..

תתחדש קנית אחלה מחשב :)

אתה סתם קנאי אחי (:

פורסם

אתה סתם קנאי אחי (:

אתה צריך לחטוף באן מהחיים.

ואני לא מבין איך תוציא מפרט יותר טוב ממנו כשאתה אתה משקיע 2000 ש"ח בספק LIBERTY 1000W וכרטיס ככביכול של "asus" החברה הכי החמודה וטובה בעולם בתוספת של עוד 1000 ש"ח, וזכרונות שהזמנתה מתימן בעוד 2000 ש"ח.

פורסם

אתה צריך לחטוף באן מהחיים.

ואני לא מבין איך תוציא מפרט יותר טוב ממנו כשאתה אתה משקיע 2000 ש"ח בספק LIBERTY 1000W וכרטיס ככביכול של "asus" החברה הכי החמודה וטובה בעולם בתוספת של עוד 1000 ש"ח, וזכרונות שהזמנתה מתימן בעוד 2000 ש"ח.

אתה צריך לחטוף באן אולי על הבילבולי סכל שלך ..

יש לו 2 ליבות .. היה יכול לחכות ל22 ליולי לקבל 4 ליבות !

הכרטיס מסך שלו מהסרטים ..

חוץ מזה לא מבין מה גרוע במחשב רק שהוא יקר יחסית ל 22 יוני ( בערך עוד חודש )

פורסם

אני רק אומר שזה לא שווה ליקנות חלקים יקרים שאתה יודע שיצאו יותר טובים ואחרכך ירדו המחירים כמו המסך .. LCD

תאמין לי עם הייתה מחכה עוד חודש , חודש וחצי יוכלתה להביא מחשב בהרבה יותר טוב מהמיפרט הזה בהרבה פחות כסף...

כמו שאמרתי הכרטיס מסך שלך מטורף ... ו2 ליבות לא ניראה לי יסתפקו אתה תיצטרך 4 ליבות .. :bash:

השקעתה על קופסא מעפנה ( מארז ) שאני אפילו בעצמי לא מבין למה צריך קופסא כל כך יוקרתית

יוכלתה לידפוק איזה 2 מאווריים של 50 שקל וכבר חסכתה 400~350 שקל ..

תאמין לי יש לי פה על השולחן 7500 שקל אני יכול להביא איתם משהו בהרבה יותר טוב בעוד חודש ..

זה לא זמן ליקנות מחשב במחירים כאלה .. כי אתה קניתה כרטיס מסך ממש חזק ו2 ליבות ... זה ניראה לי קצת טיפשי בינקומך הייתי יורד מה-2000 שקל מסך הזה בערך ב 600 שקל ומשקיע על 4 ליבות

אבל בכל מיקרה עשית את הקנייה שלך תהנה מהמחשב החדש שלך תיתחדש :xyxthumbs:

כמה זיבולי שכל!

למה שתי ליבות לא יספיקו? כי אתה אמרת? :kopfpatsch:

מה רע בLEXA? אם ה HUSH היה יוצא כבר היה אפשר להגיד את זה, אבל עד אז :bash:

למה לקנות מחשב חזק (למשחקים) ולקנות מסך מעפנה?! מה ההיגיון?

אתה יחסית חדש (ברוכים הבאים!) ולא הייתי רוצה שיציקו לי כשאני מצטרף לקהילה, אבל צריך ללמוד לרשום דברים על סמך עובדות (=סקירות!).

פורסם

וואלה! אתה צודק! חבל שהוא לא חיכה עוד חודש! חבל גם שהוא לא חיכה עוד חצי שנה! שיבואו מעבדי הפנרין וכול המחירים ירדו ב 50%!!

ואולי גם היה כדאי לו לחכות שנה! שיגיעו כרטיסי מסך חדשים והמחיר של ה GTS יירד גם ב50%!!

הוא יצא מזה דפוק הא? :screwy:

פורסם

כמה זיבולי שכל!

למה שתי ליבות לא יספיקו? כי אתה אמרת? :kopfpatsch:

מה רע בLEXA? אם ה HUSH היה יוצא כבר היה אפשר להגיד את זה, אבל עד אז :bash:

למה לקנות מחשב חזק (למשחקים) ולקנות מסך מעפנה?! מה ההיגיון?

אתה יחסית חדש (ברוכים הבאים!) ולא הייתי רוצה שיציקו לי כשאני מצטרף לקהילה, אבל צריך ללמוד לרשום דברים על סמך עובדות (=סקירות!).

אני רק אומר ש4 ליבות עדיף על הכרטיס המסך הזה .. :xyxthumbs:

מה זה מסך מעפן בישבילך ? אתה רוצה טלוייזיה ? .. View Sonic19 2ms עולה היום 1440 שקל ... הוא קנה מסך 20 אינץ ב 2000 שקל .. ניראה לי מיותר ..

חבל ליקנות כרטיס מסך למיפצתי ושיהיה לו מעבד של 2 ליבות שהוא יודע שעוד כמה שבועות יוצא 4 ליבות באותו מחיר כימעט ..!! מה שאומר שהוא לקח 2 ליבות וזרק אותם לפח זבל כאילו הוא לא רואה תליבות האלה ... אבל במישחקים "חדשים" הוא יסים לב שהוא עשה טעות

2 אנשים נגד 4 אנשים :lol:

מי אתה חושב יקח ?!!! :screwy:

[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 23:16:46

וואלה! אתה צודק! חבל שהוא לא חיכה עוד חודש! חבל גם שהוא לא חיכה עוד חצי שנה! שיבואו מעבדי הפנרין וכול המחירים ירדו ב 50%!!

ואולי גם היה כדאי לו לחכות שנה! שיגיעו כרטיסי מסך חדשים והמחיר של ה GTS יירד גם ב50%!!

הוא יצא מזה דפוק הא? :screwy:

אתה ניראה לי ביכלל קנאי רצח שרוצה שלא יעבדו לו מישחקים

פורסם

כמה שטויות אתה מדבר טל......

פורסם

כמה שטויות אתה מדבר טל......

הוצאת לי את המילים מהפה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, את המחשב הזמנתי ואני שלם עם ההחלטה..

אני מחכה למשחק מאז שאמרו שתצא איזה מערכת הפעלה.. ואז לכרטיסים של NVIDIA ולהורדה של אינטל ולכרטיסים של NVIDIA ולכרטיסים של ATI ולבגרויות :lol:

ככה זה בשוק הזה אין מה לעשות, אין סוף ליציאות דברים חדשים מתישהו צריך לחתוך, אני קבעתי שאחרי שתצא ויסטה אני קונה מחשב ועמדתי בהחלטה :lol: :lol:

לגבי המסך המסך הזה יחד עם מסך של סמסונג שעולה בערך אותו דבר הוא המסך המומלץ בפורום לדעתי, הפאנל שלו טוב הוא לא tn, ויש לו עוד הרבה יתרונות (שאותם למדתי מפורום LCD)

בכל מקרה טל תהנה עם המחשב החדש שתקנה ;)

פורסם

טל אתה פולט שטויות בלי הפסקה, ואתה רק מוכיח עד כמה השכל שלך קטן.

לפעמים השתיקה שווה זהב.

פורסם

בכל מקרה טל תהנה עם המחשב החדש שתקנה ;)

:) :)

לי יש את המסך הזה ואני אומר לך זה חוויה להשתמש בו, משחקים\סרטים מה שרק תבחר...אז שתהייה בטוח שהוא שווה את הכסף

תהנה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:) :)

לי יש את המסך הזה ואני אומר לך זה חוויה להשתמש בו, משחקים\סרטים מה שרק תבחר...אז שתהייה בטוח שהוא שווה את הכסף

תהנה. :xyxthumbs:

תודה רבה :)

צריך לעדכן איזה משהו מיוחד שמקבלים את המסך? צבעים/משהו?

פורסם

תודה רבה :)

צריך לעדכן איזה משהו מיוחד שמקבלים את המסך? צבעים/משהו?

לא.

פורסם

בקשר לחריגה. קנה מskypc.co.il וזה יצא יותר זול

פורסם

אני רק אומר ש4 ליבות עדיף על הכרטיס המסך הזה .. :xyxthumbs:

מה זה מסך מעפן בישבילך ? אתה רוצה טלוייזיה ? .. View Sonic19 2ms עולה היום 1440 שקל ... הוא קנה מסך 20 אינץ ב 2000 שקל .. ניראה לי מיותר ..

חבל ליקנות כרטיס מסך למיפצתי ושיהיה לו מעבד של 2 ליבות שהוא יודע שעוד כמה שבועות יוצא 4 ליבות באותו מחיר כימעט ..!! מה שאומר שהוא לקח 2 ליבות וזרק אותם לפח זבל כאילו הוא לא רואה תליבות האלה ... אבל במישחקים "חדשים" הוא יסים לב שהוא עשה טעות

2 אנשים נגד 4 אנשים :lol:

מי אתה חושב יקח ?!!! :screwy:

[br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 23:16:46

אתה ניראה לי ביכלל קנאי רצח שרוצה שלא יעבדו לו מישחקים

אתה מחפש וויכוחים בכוח?

מה זה מסך "גרוע"?! זה מסך עם פאנל TN (בהנחה שיש לו תקציב גדול).

זמן תגובה זה לא נתון קריטי כ"כ, אולם הפאנל של המסך משנה מאוד את איכות התצוגה של התמונה על המסך!

אני מסכים איתך ש-4 ליבות עדיפות על 2 ליבות, אבל לא כל משחק דורש כוח עיבוד של יותר משתי ליבות!

אם קשה לך להבין את זה, תנסה לחשוב על מכונית שנוסעת על הילוך ראשון. במצב כזה זה לא משנה אם יש לך מנוע 6 בוכנות או מנוע 12 בוכנות, זה לא קריטי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים