עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא? המפרט הוזמן (עמוד 2) אפשר עוד לשנות.. (תקציב 8K)

Featured Replies

פורסם

אהלן, תקציב למחשב הוא כעיקרון 8K למחשב מסך מקלדת ורמקולים אבל יש אפשרות לחריגה קלה..

המחשב הוא מחשב למשחקים, יש סיכוי שעוד כמה שנים אעשה OC, כעיקרון המשחק הכבד היחיד שאני משחק הוא FSX, אבל בשבילו אני צריך מחשב חזק, מה גם שאני לא אחליף מחשב בכמה שנים הקרובות..

חשבתי על המפרט הבא:

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1265

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤636

מסך:

DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2044

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz DUAL CHANNEL KIT ¤456

מארז:

NZXT LEXA w/o PSU ¤638

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤407

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤8164

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

יש חריגה קלה, וזה עוד ללא מקלדת ועכבר.. אבל כנראה שאקנה סט מקלדת ועכבר זולים \: (אין לי צורך במשהו יקר כי אני לא משחק במשחקים שצריך בשבילם G5)

מה דעתכם?

פורסם

אני חושב שזה יותר מידי יקר ..! קח תיראה תמחשב שאני קונה עם 3 גיגה זיכרון

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הי,

לא הבנתי מה התכוונת להגיד בזה שהוא יקר מדי?

קודם כל המסכים שלכם לא באותה ליגה ולפיכך ההבדל במחיר בינהם גדול.

המארז שלו טוב יותר

??

The Z-Guy

פורסם

המחשב יקר מידי יחסית למסך הזה אני לא חושב שמסכים כאלה צריכים היום ... והכרטיס מסך שלו גם ממש מטורף , אני יגיד לך תאמת מול המעבד שלו לכרטיס מסך אני אומר שהכרטיס מסך בהרבה יותר חזק מימה שניראה לו ובישביל להפעיל מישחקים בגרפיקה כזאת אני חושב שצריך יותר ממעבד של 1200 שקל .. הוא הישקיע יותר מידי על הכרטיס מסך בכל מיקרה שיתחדש :xyxthumbs:

פורסם

המחשב יקר מידי יחסית למסך הזה אני לא חושב שמסכים כאלה צריכים היום ... והכרטיס מסך שלו גם ממש מטורף , אני יגיד לך תאמת מול המעבד שלו לכרטיס מסך אני אומר שהכרטיס מסך בהרבה יותר חזק מימה שניראה לו ובישביל להפעיל מישחקים בגרפיקה כזאת אני חושב שצריך יותר ממעבד של 1200 שקל .. הוא הישקיע יותר מידי על הכרטיס מסך בכל מיקרה שיתחדש :xyxthumbs:

תפסיק להטעות אנשים!!!!!!!!!!!!

המסך שבחרת הוא מסך TN גרוע,

אתה צמוד לאסוס משום מה, שבכלל כבר עדיף הP35!,

נותן מארזים מעפנים דייייייייייייייייייייייייי :s07::bash:

פורסם

אם אין לך ידע בנושא בקשה על תטעה סתם אנשים..

ה Eyalha המפרט שלך מעולה! קח אותו בלב שקט :xyxthumbs:

למרות שכדאי לקחת זכרונות בתדר של 800MHZ מכוון שעם תרצה לעשות OC למעבד, בגלל הבאס הגבוה שלו הזכרונות יגבילו אותך.

פורסם

תסביר לי מה גרוע במסך שאני הולך ליקנות ?

פורסם

תסביר לי מה גרוע במסך שאני הולך ליקנות ?

תשאל בפורם מסכי LCD או שתיקרא קצת את ה FAQS על פאנל TN

פורסם
  • מחבר

אם אין לך ידע בנושא בקשה על תטעה סתם אנשים..

ה Eyalha המפרט שלך מעולה! קח אותו בלב שקט :xyxthumbs:

למרות שכדאי לקחת זכרונות בתדר של 800MHZ מכוון שעם תרצה לעשות OC למעבד, בגלל הבאס הגבוה שלו הזכרונות יגבילו אותך.

זה מה שהזמנתי.. :-) ;) ;)

פורסם

EYLAH הידעת שיש ירידת מחירים ב22 ליולי ?

המעבד שלך של ה1200 שקל

יוכלתה להביא פי 4 יותר טוב ב1500 שקל>> ‏Core 2 Quad Q6600

אני הרגע ידעתי לגבי זה

אז תגיד לי עכשיו איזה מחשב יותר טוב > שלי או שלך < ?!

תוסיף את המעבד הסוס עם ה4 ליבות אני רק צריך להוסיף עוד 200 שקל ... ויש לי מעבד פי 4 יותר חזק משלך ..!!

שזה עולה 1500 שקל אחי המעבד הפי 4 יותר טוב משלך אז תיסתכל בתמונה ותיראה כמה זה יוצא בול 7300 ש"ח

וניראה לי שיהיו עוד הורדת מחירים לגבי חלקים אחרים .. באיזה 800 -500 שקל ככה שזה יצא לי בערך בסביבות של ה6500 ש"ח ביוני המחשב הזה ..

תחשוב ליפני שיוצאים חלקים חדשים .. :jump:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

EYLAH הידעת שיש ירידת מחירים ב22 ליולי ?

המעבד שלך של ה1200 שקל

יוכלתה להביא פי 4 יותר טוב ב1500 שקל>> ‏Core 2 Quad Q6600

אני הרגע ידעתי לגבי זה

אז תגיד לי עכשיו איזה מחשב יותר טוב > שלי או שלך < ?!

תוסיף את המעבד הסוס עם ה4 ליבות אני רק צריך להוסיף עוד 200 שקל ... ויש לי מעבד פי 4 יותר חזק משלך ..!!

שזה עולה 1500 שקל אחי המעבד הפי 4 יותר טוב משלך אז תיסתכל בתמונה ותיראה כמה זה יוצא בול 7300 ש"ח

וניראה לי שיהיו עוד הורדת מחירים לגבי חלקים אחרים .. באיזה 800 -500 שקל ככה שזה יצא לי בערך בסביבות של ה6500 ש"ח ביוני המחשב הזה ..

תחשוב ליפני שיוצאים חלקים חדשים .. :jump:

ידעתי על ההורדה הצפויה, וחיכיתי מספיק, אני לא אחכה גם בשבילה..

אני לא אמרתי לך שהמחשב שלי יותר טוב משלך או להפך, מישהו אחר אמר, אבל בכל מקרה זה לא השוואה של מי המחשב יותר טוב אלא איזה מחשב הכי טוב ניתן לבנות במחיר הנתון. שנית כל אל תשווה מחשב של היום למחשב של עוד חודש+ , כמו שלא תשווה את המחשב שלך למחשב של ספטמבר כי זה לא ריאלי מחירים משתנים ככה השוק עובד..

בכל מקרה, זה המחשב שאני הזמנתי היום :smile1: עם חריגה גדולה אבל לא נורא ;)

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1265

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤636

מסך:

DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2278

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2044

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381

צורב DVD:

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL ¤228

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤616

מארז:

NZXT LEXA w/o PSU ¤638

סט מקלדת ועכבר:

MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤177

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤407

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤8618

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

EYALHA

תתחדש.

כנראה שאני קונה אחד דומה בקרוב, רק שאני לא לחוץ בזמן אז אני אחכה לראות מה עם ירידת המחירים.

אה כן ובלי המארז כי כבר יש לי AURORA 570

פורסם

אני רק אומר שזה לא שווה ליקנות חלקים יקרים שאתה יודע שיצאו יותר טובים ואחרכך ירדו המחירים כמו המסך .. LCD

תאמין לי עם הייתה מחכה עוד חודש , חודש וחצי יוכלתה להביא מחשב בהרבה יותר טוב מהמיפרט הזה בהרבה פחות כסף...

כמו שאמרתי הכרטיס מסך שלך מטורף ... ו2 ליבות לא ניראה לי יסתפקו אתה תיצטרך 4 ליבות .. :bash:

השקעתה על קופסא מעפנה ( מארז ) שאני אפילו בעצמי לא מבין למה צריך קופסא כל כך יוקרתית

יוכלתה לידפוק איזה 2 מאווריים של 50 שקל וכבר חסכתה 400~350 שקל ..

תאמין לי יש לי פה על השולחן 7500 שקל אני יכול להביא איתם משהו בהרבה יותר טוב בעוד חודש ..

זה לא זמן ליקנות מחשב במחירים כאלה .. כי אתה קניתה כרטיס מסך ממש חזק ו2 ליבות ... זה ניראה לי קצת טיפשי בינקומך הייתי יורד מה-2000 שקל מסך הזה בערך ב 600 שקל ומשקיע על 4 ליבות

אבל בכל מיקרה עשית את הקנייה שלך תהנה מהמחשב החדש שלך תיתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אני רק אומר שזה לא שווה ליקנות חלקים יקרים שאתה יודע שיצאו יותר טובים ואחרכך ירדו המחירים כמו המסך .. LCD

תאמין לי עם הייתה מחכה עוד חודש , חודש וחצי יוכלתה להביא מחשב בהרבה יותר טוב מהמיפרט הזה בהרבה פחות כסף...

כמו שאמרתי הכרטיס מסך שלך מטורף ... ו2 ליבות לא ניראה לי יסתפקו אתה תיצטרך 4 ליבות .. :bash:

השקעתה על קופסא מעפנה ( מארז ) שאני אפילו בעצמי לא מבין למה צריך קופסא כל כך יוקרתית

יוכלתה לידפוק איזה 2 מאווריים של 50 שקל וכבר חסכתה 400~350 שקל ..

תאמין לי יש לי פה על השולחן 7500 שקל אני יכול להביא איתם משהו בהרבה יותר טוב בעוד חודש ..

זה לא זמן ליקנות מחשב במחירים כאלה .. כי אתה קניתה כרטיס מסך ממש חזק ו2 ליבות ... זה ניראה לי קצת טיפשי בינקומך הייתי יורד מה-2000 שקל מסך הזה בערך ב 600 שקל ומשקיע על 4 ליבות

אבל בכל מיקרה עשית את הקנייה שלך תהנה מהמחשב החדש שלך תיתחדש :xyxthumbs:

חיים לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת...שברת שיא.

לפותח האשכול...

א. תתחדש

ב. נראה לי שבסקאיי PC יכולת לקחת את אותו מפרט ביותר זול אבל לא בטוח..

תתחדש קנית אחלה מחשב :)

פורסם
  • מחבר

חיים לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת...שברת שיא.

לפותח האשכול...

א. תתחדש

ב. נראה לי שבסקאיי PC יכולת לקחת את אותו מפרט ביותר זול אבל לא בטוח..

תתחדש קנית אחלה מחשב :)

תודה רבה..

באמת נראה לי שבסקאיי PC היה יוצא קצת יותר זול, פשוט אני אשדודי וIQPC באשדוד והיא גם חנות מומלצת יחסית אז העדפתי לקנות שם.. (ד"א היא אחרי היציאה באשדוד אז יש איזה 20+ דקות נסיעה :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים