עבור לתוכן

שאלה לגבי היציאות של הכרטיס מסך הנ"ל : GIGABYTE GV-NX 7600GS 256MB-HI

Featured Replies

פורסם

שלום .

תמונה :203207_gigabyte%207600%20gs%20geforce.jpg

רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ?

- שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ?

תודה לכם . :yelclap:

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם

שלום .

רציתי לשאול , הכרטיס הזה מיוחד יש לו כניסה/יציאה של hdmi , עכשיו אני רוצה לדעת למה זה בשביל חיבור המסך מחשב מdvi לתוך הכרטיס כ hdmi וזה איכותי מאוד או יש טלוויזיות שיש להם יציאת dvi שמחברים את זה מהטלוויזית lcd לתוך כרטיס מסך של המחשב ורואים... (קצת קשה לי להאמין בגלל שלטלוייזיות יש רק יציאת hdmi וגם vga אז זה רק מdvi של הכרטיס מסך לטלוויזיה ולא הפוך ) ?

- שאלה שניה : שרושמים במפרט על טלוויזיות שיש להם חיבור למחשב אז הכוונה חיבור VGA ?

תודה לכם . :yelclap:

אני מציע שקודם כל תלמד להתנסח....

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה אומר את זה , קל להבין , מה היציאה hdmi בכרטיס מסך עצמו הרי אמור לצאת dvi ולהתחבר ל טלוויזיה כ hdmi , אז למה עשו את זה ?

פורסם

כבל DVI-HDMI

זה לא אותו דבר כמו כבל HDMI-HDMI

פורסם
  • מחבר

אני לא ידעתי שקיים כבל HDMI-HDMI חשבתי הכבל היום זה dvi-hdmi .

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

לכל נושא שתיכנס אתה תגיד את זה...?

----------------------------------------------------

בכל מקרה אם שאלת מה זה HDMI זה יכולת שנותנת לך אפשרות להעביר בכבל אחד מהכרטיס מסך ישירות אל הטלויזיה שלך את כל המידע ה-video וה-audio או כל אחד בנפרד אל מסך הטלויזיה בדרך כלל משתמשים בזה שמשתמשים בתכני HDCP

לשאלה השניה שלך: כן

פורסם

RVIKING המכובד, אנא אל תגיד לי מה לעשות בתור המודר של הפורום הזה.

הכותרת לא היתה אינפורמטיבית ולכן ביקשתי ממנו לשנות, הוא עשה את זה ועכשיו אין לי שום תלונות אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים