פורסם 2003 בפברואר 722 שנים המחשב :P2 266MHzRiva TNT 16mb192mb sdramהיום החלטתי לנקות את המאוררים שלו מאבק כי הרעש התחיל לעצבן כבר,ואחרי שפירקתי ניקיתי והחזרתי, הוא נדלק אבל לא מגיב!ניסיתי לחזק הכל, להשאיר חשמל רק לכרטיס מסך, מעבד ולוח-אם בלבד,לנתק כרטיסים לא חיוניים. כלום.אנא, אם למישהו יש רעיון למקור הבעיה שיעזור. תודה.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מברשת שיניים LOL, בלי המשחה נכון? סתם סתם בצחוק.תבדוק שאין ברגים מתחת ללוח אם, והוצאת את הכבל כוח שהולך מהספק ללוח?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר חשבתי לבדוק אם יש ברגים, אבל מה הסיכוי,בורג לא היה מגיע לשם משום מקום, עבדתי במקוםחסר-כל.ומה הכוונה אם הוצאתי אותו ?
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים קרה לי כבר, כאשר פירקתי את ההיטסינק ואז כאשר החזרתי קרה לי אותו דבר.תסיר את ההיטסינק שעל המעבד וחבר אותו שוב מחדש, הוא לא יושב טוב.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים המלצה שלי.. אם זה כל-כך חשוב והדברים שנאמרו קודם הם לא התשובה.. (או הבעיה), פשוט תפרק אותו לגורמיםוחבר מחדש.. זה בדר"כ עובד.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר אוקי, פתרתי את הבעיה המעבד לא היה על המילימטר בתוכו, המאורר שלו התנגש במשהו שחור על ה chipset, היה צורך באלימות כלשהי כדי להכניסו עד הסוף.. תודה לכם בכל מקרה אנשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.