עבור לתוכן

AMD SEMPRON 3000 BOX

Featured Replies

פורסם

קניתי סמפרון תמיד שאני טיפה מאמץ אותו מפעיל כמה תוכנות אימיול אינטרנט וכו' ברוב המקרים יש לו נטיה של "חנק"

או שהדפדפן קורס זה גם קורה בגלל חוסר במשאבים

המחשב נתקע במאמץ או שיש ציפצוף מהלוח אם ואחרי דקה זה מסתדר וחוזר לעבוד כמו שצריך

במצב של גלישה סבירה המחשב עובד סבבה .

יכול להיות שהסמפרון חלש כל כך ?

פעם ראשונה שאני עובד עם סמפרון עם האתלונים זה לא קרה לי הייתה לפעמים איטיות טבעית אבל לא ככה

בגלל זה קניתי את המעבד AMD4000 אבל בגלל המגה קש אני מתלבט אם להחזיר אותו היום לחנות

קיבלתי 512*2 במקום 1MB*2

נ.ב.

היה לי פעם סלרון 2400 בתושבת 478 הסמפרון הרבה יותר חזק ממנו זה בוודאות אבל עדיין במאמץ הוא שכונה .

פורסם

סמפרון זה אתלון XP בתושבת חדשה.כמות הזיכרון שלו נמוכה יחסית 256 K לא יותר.

אתלון XP היה מקביל לפנטיום 4 הראשונים והסלרון היה הדגם המוחלש שלו.אז מן הסתם הסמפרון יהיה יותר חזק מהסלרון.

כדי לסדר לך את הכל אני אכתוב את זה יותר ברור.

אתלון XP מול פנטיום 4 478 = ערך לארכיטקטורה של הסמפרון

דורון היה המעבד המוחלש של האתלון XP מול הסלרון של אינטל.

המחליף של הדורון הוא הסמפרון שיש לך היום כל ההבדל זה הזיכרון מטמון המקוצץ.256 במקום 512 L1 .

האתלון 4000 שקנית הוא חזק הרבה יותר כי זה 2 דורות קדימה מהסמפרון וזיכרון מטמון גדול יותר.

אם אתה רוצה לדעת יותר כנס לקישור הבא.

http://www.techpowerup.com/cpudb

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם יש לי בעיה בלוח האם בחיישנים או שהטמפרטורה לא תקינה

עם הסמפרון המחשב יראה לי טמפרטורה שבין 50 ל 60 מעלות

וגם ככה עם האתלון החדש התחיל ב 40 הגיע ל 59 וירד ל 58-57 ..

המאוורר מראה שהוא מקרר 3068 סיבובים .

עם הסמפרון המאוורר היה על 3200 עם אותו קירור BOX של AMD .

באברסט רשום CORE 1 - 21

CORE 2 - 16

AUX - 50

BOARD - 46

פורסם

עזוב את כל תוכנות הבקרה

כמה מראה הביוס??

אם הוא מראה 40 מעלות זה בסדר גמור.התוכנות האלה מוסיפות בממוצע 10 מעלות מעל למה שזה באמת.בדוק בביוס של הלוח אם כמה המעבד מתחמם.ושוב אם זה מעבד חדש 939 או AM2 אתה לא צריך לדאוג יותר מדי.ותתחדש.

פורסם

מה שאתה אומר נשמע לא הגיוני בעליל, הסמפרונים הם מעבדים מאוד מהירים לכל הזלזלנים שם, הייתע עם SEMPRON 2800 עד מרץ 2007, ממרץ 2006 בסה"כ שנה ותמיד הפעלתי 2000 אלף דברים והוא עבר בלי שום לאגים תקיעות, הייתי עם מיול, אינטרנט, סרט, משחק, מוזיקה וממש לא היה חנק.

אגב כמה זיכרון בכללי יש לך?

פורסם

משהו לא הגיוני אצלך בעליל, בדקת SPYWARE וירוסים וחרא כזה? יש לך SP2? וד"א כמה זיכרון פנוי נשאר לך לאחר הפעלת הדפדפן המוזיקה והסרטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים