עבור לתוכן

win xp ?!

Featured Replies

פורסם

התקנתי XP PRO ועכשיו כשאני מנסה להתקין כל מיני דברים כמו דריברים של נבידיה הוא אומר שהקובץ לא טוב(לא זוכר מה הוא בדיוק אמר אבל ניסיתי להתקין אותו ישר אחרי שהורדתי אותו ) וזה לא הקובץ היחדיד שהוא אומר לי את אותו הדבר...

וגם לפעמים פשוט מתחשק לו לעשות לי בוט מבלי שום סיבה ???

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

בקשר לבוט ללא סיבה, כמה זיכרון יש לך? ואם לא בעיית זיכרון, אז אולי המעבד שלך מתחמם יותר מידי, תבדוק את איוורורו.

ובקשר לדרייברים תבדוק אם הם מותאמים ל XP.

פורסם
  • מחבר

sdr 256

הדריברים של נבידיה הם של הXP

ובאמת יש לי בעיה עם המאוורר אבל אני עכשיו קונה חדש.... אבל זה לא זה כי אני עובד גם עם 98SE והוא לא עושה לי בוט

רק מעצבן עם הודעות שגיאה שנתקעות ככה סתם...

פורסם

לאור נסיוני ונסיונם של אחרים, נראה לי שהXP יותר רגיש לכל מיני טעויות או בעיות חומרה.

בקשר להודעה של דרייברים לא טוב יכול להיות כמה דברים:

א. דרייברים יותר ישן מאשר יש בתוך ה-XP.

ב. דרייבר שמיקרוסופט לא אישרה, אז מקבלים אזהרה, וזהו.

ג. לפעמים (ואני חוזרת לפעמים), כאשר הדרייבר נמצא בספרייה פנימית מדי, ולא בשורש או בספרייה אחת אחרי, הוינדוז לא מוצא אותו.

כיוון שלא פירטת מה נוסח ההודעה, העלתי כמה אפשרויות, כמובן שנוכל לעזור יותר שתפרט בדיוק מה היה כתוב שם (שאתה רואה את ההודעה, תפתח NOTEPAD ותקליד מה כתוב בהודעה, ואז תחזור לפה ותשים את המילים בהודעה שנוכל לדעת בדיוק מה קורה שם).

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה שאני אכנס לXP אני ארשום את ההודעה...

ואמרתי כבר זה דריברים של הכרטיס מסך (ג'י פורס) ישר אחרי הורדה על הדסקטופ

הם של נבידיה ואני בספק אם מיקרוסופט לא אישרה אותם או שהם יותר ישנים ממה שיש בתוך הXP

וד'א זה לא עותק חוקי מה שיש לי....

פורסם

יש ב-XP אופציה שאומרת לעשות BOOT במקום לזרוק מסך כחול. חפש קצת ותמצא אותה, אני ממש לא זוכר איפה.

פורסם
  • מחבר

יותר יעזור מיקום ....

וזה סתם קורה לפעמים באמצע משחק או סתם באמצע האינטרנט...

פורסם

צודקת VERED. ה-XP כמו אחיו הזקן יותר-2000, רגישים מאד לבעיות חומרה. לפעמים זה מתבטא בבעיות תוך כדי ההתקנה (הכל קורס ולא ניתן להמשיך להתקין) ולעיתים זה אחרי שהכל כבר מותקן ורוצים להשתמש במחשב.

תוכנות שלא תואמות ל-XP, דרייברים לא טובים, זיכרון בעייתי או זוג זיכרונות שכל אחד מיצרן אחר ובעל נתונים אחרים, מעבד שמתחמם מדי , דיסק קשיח בעייתי, ג'ימפור לא נכון של התקני ה-IDE ועוד, ועוד, יכולים לגרום לקריסה פתאומית ולא מוסברת של המחשב.

כדי לפתור לך את הבעיה הזאת אתה חייב לפרט הרבה יותר על החומרה שלך (הכל כולל כרטיסי הרחבה, מי מהם היה צריך דרייבר מבחוץ ומי מותקן לבד בהתקנה של XP, איזה תוכנות התקנת שאולי לא תואמות ל-XP ועוד).

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא הזיכרונות וזה לא המעבד...

שני הזיכרונת של PCPARTNER (וגם הלוח)

המעבד הוא P3 733 למאוורר יש קצת קירטועים אבל הוא עובד בסדר בנתיים (בקרוב אני מחליף)

אולי זה דיסק קשיח ?

wd 20g 7200

די חדש לפני חודש חודשיים

פורסם

שלושה חודשים זה דיסק קשיח חדש (אלא אם זה שפן מעבדות והתעללת בו למוות). וזה שהוא WD עדיין לא אומר שההתקנות לא יעבדו כמו שצריך.

על זיכרונות ולוח של חברה כמו PCPARTNER לא הייתי ממהר לומר "זה לא זה" כי זה כן עלול להיות זה

הדרך היחידה היא לבדוק על לוח האם זיכרונות אחרים ואת הזיכרונות שיש לך לבדוק על מחשב אחר

הבעיה שלא לכל אחד יש גישה לעוד ציוד ואז אין דרך לבדוק את זה לבד אלא רק במעבדה.

פורסם
  • מחבר

אני בקרוב קונה הרדיסק חדש (מקסטור 40 7200)

גם בגלל שאני חושב שזה ההרדיסק וגם בגלל שיהיה לי משהו נורמלי.....

ואם הבעיות ימשיכו אז די בטוח הזיכרון ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים