עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב ~5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

אני לא מבין כ"כ בניידים,מקווה שאני אתן כל את המידע הדרוש(אם לא תשאלו ואני אענה במהרה).

התקציב הוא 4500-5200.

הדברים שכן נראה לי שצריכים להיות:

זכרון 1024 DDR ורצוי מהיר,הארד דיסק 80 ג'יגה לפחות,מעבד כפול ליבה(לא פוסל את AMD),צורב DVD של חברה אמינה,כרטיס מסך סביר

(אפשר אפילו מובנה שנחשב יחסית למובנים טוב),כניסות ויציאות סטנדרטיות(לא משהו מיוחד) וחשוב כמובן חיבור לרשת אלחוטית.

סוללה ומשקל-לא קריטי.

מה שהכי קריטי שהמסך יהיה 15.4 ואיכותי,שניתן לצפות בו מזויות רחבות באיכות טובה.יש הרבה מסכים של ניידים שהזוית שלהם מוגבלת..

השימוש העיקרי של המחשב-אינטרנט ואופיס.אין צורך במערכת הפעלה,יתכן שתותקן על המחשב ויסטה אז אסור שיהיה חלש.

השימוש המשני והלא קריטי שניתן להתפשר עליו-מולטימדיה ואולי אולי משחקים(המחשב לא בשבילי אלא בשביל חברה שלי,לי יש מכונת משחקים משלי).

תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

מסך 15.4 מסך איכותי לפי הביקורות על הדגם ....כרטיס מסך מובנה אז תצטרך לוותר על המשחקים אחלה יציאות מעבד מאוד חזק !!! T7200

והכל בתקציב שלך רק תשדרג שם את הזיכרון ל 1024 ( אפילו נשאר מקום בתקציב לתיק ;) )

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G.htm

בהצלחה :xyxthumbs:

אהה גם אחריות של DELL לשלוש שנים מלאות :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה..זה באמת נראה טוב..

רק כמה שאלות:

1.היחס גובה רוחב הוא 16:10,זה לא קצת מוזר?מה זה ימתח את התמונה ואת הכל?(כולל שולחן עבודה)

2.מה ההבדל בין ויסטה בייסיק לפרימיום?אולי אני אוסיף 285 ש"ח ואקח לה את הפרימיום ויהיה לי ראש שקט לעדכונים 5 שנים.

3.תראה מה כתבו עליו פה:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Dell+Inspiron+6400

"No non-glossy option for high resolution or expanded viewing angle"

מה זה אומר על המסך?

פורסם

הדסקטופ יראה בן זונה ( מנסיון המסך של המחשב באמת ברמה :xyxthumbs: ) לא מתוח ולא שטויות אל תדאג.

לויסטה PREMIUM יש ממשק שנקרא AERO שנותן לך בעצם ממשק הצגה נוסף של שולחן העבודה בצורה תלת מיימדית ( אני אישית לא ממליץ ביזבוז כסף לדעתי אבל אם זה עושה לך את זה אז לך על זה ) .

בקשר למסך המבריק לפי הלינק שצירפתי לך המסך הוא מסך מט ( כלומר לא מבריק עוד פעם לפי דעתי זה הרבה יותר טוב אבל זה כבר תלוי מה אתה עושה עם המחשב בעיקרון עם אתה רוב היום רואה סרטים ומשחק מישחקים עדיך מסך מבריק אבל אם אתה עובד עם המחשב עדיף מסך מט ).

מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות אל תהסס FIRE AWAY :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שוב תודה..

לגבי המסך,באמת אמרו לי שהוא מט,השאלה לפי מה רואים שזה מסך מט?איך אפשר להיות בטוח ב100%?

השימוש העיקרי של המחשב הוא אינטרנט ואופיס אז באמת נראה לי שעדיף מט.

ומה לגבי זה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4058

זה אותו מחשב רק עם 120 ג'יגה זכרון..יותר משתלם לא?

אני ארד מהויסטה,כי המחשב שלי הוא אמנם טוב אבל יש לי רק 1024 זכרון ראם וזה גבולי לויסטה.

גם שמעתי על המון בעיות תאימות של ויסטה.אני אתן לה להתבשל איזה שנה.

פורסם

תרא לגבי המסך זה פשוט מאוד אם הוא נראה כמו מסך זכוכית ( מראה ) אז זה לא טוב אם הור נראה כמו רשת LCD זה מט :xyxthumbs:

לגבי הויסטה אני לגמרי מסכים לפי דעתי בלינק שצירפתי יש אפשרות לקנות את המחשב עם XP תברר שאתה באמת מקבל XP מקורי ולא איזה משהו פיראטי עם זה חוקי אז לך על XP :xyxthumbs:

לגבי ה 120GB לא יודע לא כזה קריטי תלוי בך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה תמיד ממליץ על NOTEBOOKCLUB אם הם לא יכולים להתחרות עם המחירים של PC CENTER.

אתה לא סוכן שלהם או משהו נכון?

היבואן של שתיהן הוא אותו יבואן-CMS.זה אותו שירות רק מחיר יותר זול ב250 ש"ח..

גם זמן האספקה זהה,התקשרתי ל PC CENTER והם התחייבו שאם אני מזמין היום עד מחר זה אצלי.

פורסם

מצויין אם הם יכולים לספק לך את המחשב למחר עם XP ואותו מפרט בדיוק במחיר זול יותר לך על זה ......אני פשוט לכל ההמלצות שי משתמש באתר NOTEBOOKCLUB כי אני מקיר אותו והוא ב favorits שלי והוא די נוח לשימוש זה הכל .

אני לא ממליץ לקנות דרכו אלא אני ממליץ על הדגם שמופיע בלינק :)

בקיצור תתחדש לא משנה מאיפה אתה קונה

:yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים