פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים משחק ענק! ;D ;D ;D מי שחושב שלא...לדעתי אין לו טעם במשחקים! אני הורדתי אותו מפאב...(שרת ftp) אם תרצה אני יביא לך אותו....תיצור איתי קשר באיי סי קיו 335451656 STFU N00B!!! במשחק הרבה דברים התפספסו, פשוט *הרבה*. סרטוני המעבר זה דבר בלתי נפרד ממשחקי ה-C&C, חבל מאוד שהורידו אותם... המשחק הכי טוב בסדרת C&C, לדעתי, הוא רד אלרט 1, משחק פשוט שולט!
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים את Tiberiun Sun יותר אהבתי בRed Alert 1 יש מקומות שאתה נתקע ולא יודע מה לעשות.
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים משחק ענק! ;D ;D ;D מי שחושב שלא...לדעתי אין לו טעם במשחקים! אני הורדתי אותו מפאב...(שרת ftp) אם תרצה אני יביא לך אותו....תיצור איתי קשר באיי סי קיו 335451656 STFU N00B!!! במשחק הרבה דברים התפספסו, פשוט *הרבה*. סרטוני המעבר זה דבר בלתי נפרד ממשחקי ה-C&C, חבל מאוד שהורידו אותם... המשחק הכי טוב בסדרת C&C, לדעתי, הוא רד אלרט 1, משחק פשוט שולט! גם לפי דעתי. חסר במשחק גיוון וציבעוניות. תסתכל על הצבעים של וורקראפט לעומת אותו חום של כל הצבאות בג'נרלס וגם האדמה באותו צבע. בקשר לתחכום שלהם זה סיפור ארוך מדי ....... הרעיון המקורי עם בחירת טקטיקה אחת אשר תוסיף לך יחידות ותוזיל את סוג הבנייה הזה היתה יותר מעניינת מאשר נקודות הבונוס. ובכללי חוץ מצבא הטרוריסטים הכל נשאר ישן
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים עוד דבר חסר, שקיים במשחקי אסטרטגיה אחרים, הוא סידור החיילים ב Formation. זה נורא מעצבן שכל עשרות הטנקים שלך עומדים כולם בטור ורק הראשון יורה
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים עוד דבר חסר, שקיים במשחקי אסטרטגיה אחרים, הוא סידור החיילים ב Formation. זה נורא מעצבן שכל עשרות הטנקים שלך עומדים כולם בטור ורק הראשון יורה נכון, אבל יש למשחק הזה כל כך הרבה חסרונות שזה איכשהו נשכח...
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים כמו למשל שאין ספינות או סירות או אופנועי ים מתפוצצים אין שום משחטת או איזה סטיל מסקןטוב לפחות הגרפיקה טובהאבל יש איזה קטע של סרט שרואים משחטת שמפוצצת איזשהו בנין וכמה תנקים של gli
פורסם 2003 בפברואר 1222 שנים בקיצור, עכשיו ששיחקתי בו עוד קצת, אני בוודאות יכול להגיד: חרא של משחק!חוץ מגראפיקה אין בו כלום...!
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים לא להגזים. עדיין יש בזה משהו מהכייפיות של הC&C הקודמים, אבל הרבה נפל והרבה לא חודש
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים לא להגזים. עדיין יש בזה משהו מהכייפיות של הC&C הקודמים, אבל הרבה נפל והרבה לא חודשמה הקשר של זה ל-C&C הקודמים?אין פה אפילו דבר אחד שקרוב להיות זהההגרפקיה שונתההשיטה בה בונים יחידות ומבנים השתנהכבר אין סרטים שהיו ברמה מצויינת בפרקים הקודמיםמבחינתי זה סתם עוד משחק אסטרטגיה כושל
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים יש דברים מאפיינים, כמו עקרון החיילים החלשים והטנקים החזקים, העובדה שיש יחידות רגילות ויחידות הפצצה, אין RANGE, בניין ראשי, בניין טנקים ובניין טכנולוגיה, סופר יחידה אחת. זה בסופו של דבר כן אותו דבר רק עם שינויים קטנים בממשק ואינטילגנצית צבא על הפנים.
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים גם הכוחות שונו! ברד אלרט 1 אין סיכוי שהיית יכול לנצח רק עם יחידות של טנקים כי הם לא היו פוגעים בחיילים ברגע שהחיילים היו משתטחים על האדמה. בחדש ניתן להרוג הכל עם הכל שום סטרטגיה שום כלום, סתם rush לא מעניין!
פורסם 2003 בפברואר 1322 שנים האמת שגם פה אתה לא יכול להרוג חיילים בקלות עם טנק, מה שכן אתה יכול לעשות זה כמו ב C&C הקודמים: לדרוס אותם - works like a charm.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.