עבור לתוכן

הדרישות של GENERALS -לא מה שכולם חושבים

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה מה שאתה עושה עם ה MINES\ARTILLERY וכו'... בתפריט של הכוכבים.

יאללה, אני משימה שישית של הסינים( FOR THE REPUBLIC ;D). מה שכן, זה כבר מתחיל לשעמם... אני מגן על הבסיס רבע שעה עד שיש לי כסף, בונה כמה מיגים להפ33ות מזדמנות, ומתי שבא לי מוציא שני טנקי אש עם כמה באטללמאסטרס וחיילים ופשוט גומר את כל הGLA. וגם אם לא, תוך שניות אני מייצר לי כמות דומה של יחידות...

אני אסיים את זה ואח"כ את WARCRAFT3, נראה מה ההבדלים.

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אממ.. הצילו :x

אני במשימה החמישית עם האמריקאים, ואחרי שהם מפוצצים את הסכר הם פשוט מכסחים אותי!

אפילו שהעברתי את כל הכוחות שלי לצד השני לפני שכיסחתי את הבסיס הקטן שלהם, הם פשוט באים בגלים שלא נפסקים ועוד ה Scum Storm שלהם הורס לי את הבסיס כל הזמן =[

פורסם

גם אני שם

כל משחק C&C חייבים להתחיל עם האמריקאים.

בנסיון הבא שלי אני מתכנן להיות זהיר בתחום הכספי בהתחלת המשחק, אחר כך להקים בסיס מהיר בצד השני של הנהר וליצור הרבה חיילים, כי הטנקים די חלשים נגד כמויות החיילים שלהם.

ושוב. הצבא אדיוט !!!!! כל צבא הטרוריסטים עובר לידו והם הם עומדים להם בכיף ובסבבה, גם כשיורים עליהם

פורסם

הסרטון פתיחה מאוד מוצלח לטעמי...

הגרפיקה - מי מעז להגיד שהיא גרועה?! בחיים שלי לא ראיתי משחק אסטרטגיה עם גרפיקה כזאתי!

הסינים באמת איכותיים, עכשיו סיימתי בדיוק את המשימה החמישית עם ההרקולס, שד"א עשו אותו מזה יפה..

המשחק פשוט מצויין, ומי מעז להגיד שאחרי 20דקות משעמם ?!? >:(

ולגבי השאלה בעמ' השני, כן, הוא בהחלט שווה 220ש"ח, והייתי מוציא את הסכום על המשחק..

לגבי הסרטונים בתחילת כל משימה וזה, אני לא ממש ראיתי את המשחקים הקודמים ככה שאני לא ממש מבין על מה אתם מדברים לגבי אנשים אמיתיים.....

המשחק כבר הגיע לארץ???

באיזה חנויות אפשר לרכוש אותו?

פורסם

המשחק עדיין לא היגיע לארץ אבל אני חושב שאתה יכול להזמין אותו מחו"ל.... מאמזון אולי.

פורסם

אממ.. הצילו :x

אני במשימה החמישית עם האמריקאים, ואחרי שהם מפוצצים את הסכר הם פשוט מכסחים אותי!

אפילו שהעברתי את כל הכוחות שלי לצד השני לפני שכיסחתי את הבסיס הקטן שלהם, הם פשוט באים בגלים שלא נפסקים ועוד ה Scum Storm שלהם הורס לי את הבסיס כל הזמן =[

גם אני תקוע שם , הכל בגלל ה Scud Storm הזה שדופק לי את הבסיס ...

יש למישהו טיפ איך אפשר לעבור את זה ?

פורסם

אני עברתי את זה

הכל עשיתי עם ההליקופטרים! קחו איזה קבוצה של לפחות 3 ושימו אותם לתקוף את כל הטנקים והחיילים שבאים עוד מרחוק. אחרי שיהיה להם את כל הכוכבים הם יוציאו טילים במהירות ואז לכו אל האויב וחסלו קודם את יורי הטילים ואחר כך את הסקאדים. משם אפשר לעשות מה שרוצים. אבל בגלל שאני לקחתי יוזמה אחרי 4 התקפות טילים ובלי צבא בכלל גמרתי את כל הבסיס רק עם הקומנצ'י

פורסם

אתם נותנים אחלה דוגמא לציערים. :hat:

בכל מקרה המשחק דומה לra2?

פורסם

רררררררר, איזה משחק מעצבן!

ברגע שיש הרבה פעילות במשחק הוא זז לאט (Low Details), תנסו להורות לכמה טנקי אש של הסינים לעמוד במקום ולרסס באש ותראו איזה איטי המשחק נהיה >:(

בניגוד לזה Unreal 2 טס אצלי על High Details הכל!

פורסם

אתם נותנים אחלה דוגמא לציערים. :hat:

בכל מקרה המשחק דומה לra2?

דומה, אותו דבר עם תלת מימד, שידרוגים, העלאה בדרגות.

אבל משהו באינטיליגנציה של היחידות נדפק, וזה ממש מעצבן

פורסם

אמת, האינטיליגנציה של היחידות (גם של האויב וגם של השחקן) שואפת ל 0 :/

פורסם

רררררררר, איזה משחק מעצבן!

ברגע שיש הרבה פעילות במשחק הוא זז לאט (Low Details), תנסו להורות לכמה טנקי אש של הסינים לעמוד במקום ולרסס באש ותראו איזה איטי המשחק נהיה >:(

בניגוד לזה Unreal 2 טס אצלי על High Details הכל!

זה ממש לא הגיוני שעם מחשב כמו שלך Unreal 2 פועל לך חלק עם הכל על High!

אצלי באנריל בהכל על High ב- 1024x768 בקרבות רציניים זה ירד איזה פעמיים עד ל-9fps!!!

יש לי מחשב עם מעבד AXP 1600, כרטיס מסך כמו שלך (רק של סומה) ו-256 מ"ב יותר זיכרון ואתה אומר ש-Unreal פועל לך חלק???

אולי אין תקיעות אבל אין מצב שה-FPS שלך נשאר תמיד טוב...

לעומת זאת עם Generals אין לי שום בעיה על High Details גם בדוגמה שנתת.

אולי ה-fps קצת נמוך לפעמים אבל אי אפשר להרגיש...

אמת, האינטיליגנציה של היחידות (גם של האויב וגם של השחקן) שואפת ל 0 :/

את האמת שהם די בסדר. אפילו כששמתי להם מוקשים הם בנו מפנה מוקשים והתחילו לפנות אותם ;D

יש איזה בעיה שאם יורים על היחידות שלך והם מחוץ לטווח הם לא יחזירו אש אבל בשביל זה אפשר לעשות את ה-Guard שזה ממש יעיל...

פורסם

כמובן שיש תקיעות בקרבות רציניים, אתה צריך מחשב ממש חזק בכדי שבקרבות רציניים לא יהיו תקיעות... ::)

פורסם

לפי דעתי משהו נאבד במשחקיות. כנראה EA PACIFIC היו צריכים להתייעץ קצת עם ווסטווד. הצבא ממש טיפש! לפעמים יורים על החיילים שלך והם לא עושים כלום, או עומדים ליד ולא שמים לב שכל הטרורסטים עליהם. כאשר אתה שולח אותם להרוג מישהו והראשונים כבר הרגו אותו אלה שעוד לא הגיעו נשארים במקום ומסתלבטים.

אני מאמין שפאץ' עתידי יסדר את זה... רק צריך קצת "לדווח" להם.

פורסם

משחק ענק! ;D ;D ;D

מי שחושב שלא...לדעתי אין לו טעם במשחקים!

אני הורדתי אותו מפאב...(שרת ftp)

אם תרצה אני יביא לך אותו....תיצור איתי קשר באיי סי קיו

335451656

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים