עבור לתוכן

הדרישות של GENERALS -לא מה שכולם חושבים

Featured Replies

פורסם

יש אפשרות משחק 1on1 באינטרנט בלי serial... לגבי התחברות לשרתים, נראה לי שזה לא יהיה אפשרי.

אגב, שמתי לב שהמשחק לא מקרטע אם המחשב שלכם לא מספיק טוב - הוא פשוט עובד לאט יותר. בהתחלה עברתי לשחק ב-800x600 אבל אז החלטתי לחזור ל-1024x768 ופשוט לבטל את האופציות של shadows ב-custom. זה עובד הרבה הרבה יותר טוב והירידה ברמה כמעט לא מורגשת! מומלץ למי שיש כרטיס מסך מסורס.

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתוק, אתה לא מעניין... :bash:

העולם התפתח מאז שהיו משחקי אסטרטגיה שנשארו מאחורי כל הג'אנרים עם ה-2D שלהם...

ל-Generals אחרי הכל יש את הגראפיקה הכי טובה שנראתה אי פעם במשחק אסטרטגיה!!

גם המשחק עצמו די טוב רק לא הבנתי למה ה-Paladin לא יורים מטווח רחוק - זה ארטילריה אחרי הכל...

פורסם

יש אפשרות משחק 1on1 באינטרנט בלי serial... לגבי התחברות לשרתים, נראה לי שזה לא יהיה אפשרי.

אגב, שמתי לב שהמשחק לא מקרטע אם המחשב שלכם לא מספיק טוב - הוא פשוט עובד לאט יותר. בהתחלה עברתי לשחק ב-800x600 אבל אז החלטתי לחזור ל-1024x768 ופשוט לבטל את האופציות של shadows ב-custom. זה עובד הרבה הרבה יותר טוב והירידה ברמה כמעט לא מורגשת! מומלץ למי שיש כרטיס מסך מסורס.

יש!

אבל בלי קשר, לר כל כך קשה למצוא SERIAL באינטרנט!

פורסם

ואיך אתה יודע שאין עוד 20000 אנשים שמשתמשים בסיריאל הזה ? וגם לפעמים מזהים לפי הקראק.

אבל בואו לא נגרור את זה לדיון ג'נרלס הקודם שנסגר

פורסם

יש דרך אבל באמת בו נפסיק עם זה...

בואו נסכם... שוה קנייה או לא?

פורסם

ואיך אתה יודע שאין עוד 20000 אנשים שמשתמשים בסיריאל הזה ? וגם לפעמים מזהים לפי הקראק.

אבל בואו לא נגרור את זה לדיון ג'נרלס הקודם שנסגר

עד כמה שאני יודע זה ממש לא משנה מהסיבה הבאה:

אפשר להשתמש ב-Key Generator אבל רוב הסיכויים הם שכל המספרים שם יתנו לך Invalid CD-Key גם אם אף אחד לא משתמש בו.

כל משחק שהם מוכרים, הם עושים ל-Key שלו Enable בסרבר שלהם ואז הוא הופך ל-Valid. אם הוא בשימוש ע"י מישהו זה כבר סיפור אחר...

ככה זה לפחות עם כל המשחקים של EA ואין סיבה שיהיה כאן Exception.

פורסם

המשחק נחמד... אני לא שיחקתי בשום גירסא קודמת של המשחק אבל בלכ מקרה די נחמד.

פורסם

לדעתי משחק מצויין

הגרפיקה הטובה היחידות כיפיות ובכלל כיף לשחק

פועל לי נהדר על המחשב כשכל ההגדרות מופעלות ורזולוציה של 864*1152

הכי אהבתי את הסרטון פתיחה("מילים כמו....":-)

פורסם

דווקא הסרט פתיחה מאוד עלוב וקצר לפי דעתי.

זה במיוחד בגלל שראיתי אותו כבר בתור Trailer למשחק...

בכל סדרת C&C הסרטים היו ארוכים עם אנשים אמיתיים. זה ממש מעצבן שזה ככה.

פורסם

המשחק עצמו מהנה אבל אני מאמין שמכאן והלאה תיהיה רק ירידה (חבילות ההרחבה והגירסאות העתידיות של C&C, במידה ותשתחררנה).

למי שלא הבין - [*אהמממ] EA GAMES [*אהמממ/].

פורסם

כולכם קניתם את זה בחנות, אה?

גם אני ;) ;D

בכל קמרה, משחק חמוד, סינים איכותיים, אבל איפה הגנרלים העצבניים של אמריקה?! איפה הCOMRADE GENERAL!? רק קומרד?! מה זה? WE ARE COMONIST! ;D

פורסם

לדעתי משחק מצויין

הגרפיקה הטובה היחידות כיפיות ובכלל כיף לשחק

פועל לי נהדר על המחשב כשכל ההגדרות מופעלות ורזולוציה של 864*1152

הכי אהבתי את הסרטון פתיחה("מילים כמו....":-)

גם אני אהבתי. אמנם אין את סרטון הרוסים כובשים את ארה"ב בסגנון רד אלרט אבל התוכן נחמד (בימנו פוטרים משברים בעזרת מילים, מילים כמו הפצצה אווירית).

מה שלא אהבתי שהפכו את המשחק לפשוט וורקראפט עם טנקים. צריך לפנות לכל בניין במיוחד כדי ליצור את היחידות שלו, "מאגר האספקה" שהוא בעצם מכרה הזהב, התפריט למטה, ההגבלה של מס' יחידות שאתה רוצה ליצור בפעם אחת וגם העובדה שצריך את כל הכסף שצריך בשביל ליצר אותן

פורסם

הסרטון פתיחה מאוד מוצלח לטעמי...

הגרפיקה - מי מעז להגיד שהיא גרועה?! בחיים שלי לא ראיתי משחק אסטרטגיה עם גרפיקה כזאתי!

הסינים באמת איכותיים, עכשיו סיימתי בדיוק את המשימה החמישית עם ההרקולס, שד"א עשו אותו מזה יפה..

המשחק פשוט מצויין, ומי מעז להגיד שאחרי 20דקות משעמם ?!? >:(

ולגבי השאלה בעמ' השני, כן, הוא בהחלט שווה 220ש"ח, והייתי מוציא את הסכום על המשחק..

לגבי הסרטונים בתחילת כל משימה וזה, אני לא ממש ראיתי את המשחקים הקודמים ככה שאני לא ממש מבין על מה אתם מדברים לגבי אנשים אמיתיים.....

פורסם

אכן משחק איכותי

שיחקתי אתמול שעתיים רצוף ואז עברתי לאנריל 2 ל4 וחצי שעות :)

פורסם

לפי דעתי משהו נאבד במשחקיות. כנראה EA PACIFIC היו צריכים להתייעץ קצת עם ווסטווד. הצבא ממש טיפש! לפעמים יורים על החיילים שלך והם לא עושים כלום, או עומדים ליד ולא שמים לב שכל הטרורסטים עליהם. כאשר אתה שולח אותם להרוג מישהו והראשונים כבר הרגו אותו אלה שעוד לא הגיעו נשארים במקום ומסתלבטים.

באיזה שלב של המשימות יחיד נכנסים הגנרלים והאפשרות לבחור סגנון השקעה של משחק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים