עבור לתוכן

הדרישות של GENERALS -לא מה שכולם חושבים

Featured Replies

פורסם

אז ככה היום בסביבות הצהריים קיבלתי את המשחק לידי קראתי את ה- README ומייד התעכזתי כשראיתי את דרישותיו אך נישארתי עם תקווה וקיוויתי לנס שיגרום למשחק לעבוד... ותנחשו מה התרחש נס הוא עובד ולא רק שהוא עובד הוא גם עובד דיי טוב קצת בקטעים אבל אפשר להיסתדר (כמובן אני מדבר על הגראפיקה הכי הכי נמוכה)

דרישות מינימום:

OS: Windows XP/ME/2000/98 (Windows 95/NT not supported)

CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor

RAM: 128 MB

CD/DVD-Rom Speed: 8x

Hard Drive Space: 1.8 GB free hard disk space plus space for saved games, Windows swap-file, and DirectX 8.1

Video: 32 MB AGP video card using the Nvidia GeForce 2, ATI Radeon 7500, or more recent chipset with DirectX 8.1 compatible driver

Sound: DirectX 8.1 compatible PCI 16-bit sound card

Input: Keyboard, Mouse

ואם תסתכלו במפרט המחשב שלי תראו שאני רחוק מאוד מאוד מדרישות המינימום אבל עדיין הוא עובד ;D ;D ;D

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אמרת את הדבר הכי חשוב

איך המשחק עצמו?

פורסם
  • מחבר

משחק דיי יפה והוא בעצם כמו כל C&C אחר רק עם גרפיקה הרבה יותר טובה והרבה יותר צבאות :D

פורסם

המשחק עלוב

אין סרטים

מאד מאכזב גרפית

ממשק מאד לא נוח לדעתי

העדפתי את זה שיש בצד שמאל באנר כזה ששם בונים חיילים ובניינים ולא את הסיגנון של warcraft שכל בניין בונה יחידה ויש לך יחידה שבונה מבנים

לדעתי אכזבה

פורסם
  • מחבר

מאד מאכזב גרפית

ברור... הוא עובד עם ה- RIVA TNT2 הדפוק שלי ;D

פורסם

מאכזב ??? אני דווקא מאוד נהנה ממנו ... גרפיקה מאוד יפה ...

אני משחק על 1280x970 Max Details , ועובד חלק ...

הנה Screen Shot שלקחתי : Here

פורסם

משחק ענק !!!

דרך אגב מבחינת דרישות המעבד יש לי את

המינימום וזה סתם חרטה!!!

אני רואה פרפקט !!

פורסם

יש לי פחות מימינימום P3 700 וזה עובד חלק!

פורסם

בקיצר אתה חייב 256 מגה כדי שמשחק ירוץ לך כמו שצריך והמעבד מעל לפנטיום 2 600 לא מעניין אותו

פורסם

אז ככה היום בסביבות הצהריים קיבלתי את המשחק לידי קראתי את ה- README ומייד התעכזתי כשראיתי את דרישותיו אך נישארתי עם תקווה וקיוויתי לנס שיגרום למשחק לעבוד... ותנחשו מה התרחש נס הוא עובד ולא רק שהוא עובד הוא גם עובד דיי טוב קצת בקטעים אבל אפשר להיסתדר (כמובן אני מדבר על הגראפיקה הכי הכי נמוכה)

דרישות מינימום:

OS: Windows XP/ME/2000/98 (Windows 95/NT not supported)

CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor

RAM: 128 MB

CD/DVD-Rom Speed: 8x

Hard Drive Space: 1.8 GB free hard disk space plus space for saved games, Windows swap-file, and DirectX 8.1

Video: 32 MB AGP video card using the Nvidia GeForce 2, ATI Radeon 7500, or more recent chipset with DirectX 8.1 compatible driver

Sound: DirectX 8.1 compatible PCI 16-bit sound card

Input: Keyboard, Mouse

ואם תסתכלו במפרט המחשב שלי תראו שאני רחוק מאוד מאוד מדרישות המינימום אבל עדיין הוא עובד ;D ;D ;D

אתה ממש לא רחוק מהמינימום

יש לך פי 2 מהמינימום של הזכרון, המעבד שלך חלש רק ב100MH וגם הכרטיס לא עד כדי כך נוראי יחסית לGF 2 MX

פורסם

משחק דיי יפה והוא בעצם כמו כל C&C אחר רק עם גרפיקה הרבה יותר טובה והרבה יותר צבאות :D

לפי דעתי המבנים יצאו טוב מבחינה גרפית וכול השאר אהבתי את הים במיוחד אבל דווקא החיילים ניראים חרא שזה מעצבן הם בכלל לא ניראים כמו בני אדם יותר כמו רובוטים והנשקים שלהם זה ניראה בכלל כמו מוט עבה ולא אם-16 אהבתי כבר מבחינה גרפית יותר את החיילים ב RA2

מה אתם חושבים ?

פורסם

כן, גם אני חשבתי ככה על החיילים שראיתי את הבטא... הם נראים יותר כמו Army Men או משהו כזה! מה זה הצבעים האלו בכלל??? למה לא נותנים להם מדים של הצבא האמריקאי (בצבעי מדבר הכי יפה) או משהו? מה זה הבובות האלו??

גם המטוסים נראים לא משהו.

הם השקיעו יותר בפיצוצים, ב-Terrain ובבניינים אבל הרבה פחות במודלים...

פורסם

יהיה לי את זה בקרוב מאוד ;D

איך המשחק רשת של זה?

זה יופיע בGAMESPY?

פורסם

למי בדיוק איכפת אם זה יופיע בגיימספיי??? :bash: התוכנה הכי עלובה בעולם! :nono:

בכל מקרה לא תוכל לשחק בו ברשת בלי לקנות אותו כנראה...

פורסם

משחק עלוב!

לא שווה שקל!

מה זו הגרפיקה המגעילה הזו! משחק איטי משעמם שמנאס לי אחרי 20 דקות של משחק

היה הכי טוב גרפיקה ב 2D כמו בWARCRAFT ואז אולי הייתי נהנה.

בשורה תחתונה-משחק גרוע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים