פורסם 2007 ביוני 1818 שנים שלום לכולם,ראשית אציין את סוג ומהירות החיבור שלי:בזק + 012 קווי זהב1.5Mb/150Kbרשת אלחוטית באמצעות נתב מסוג +B-FOCuS 352חשוב לי לציין כי הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לרשת, גם זה המחובר באמצעות כרטיס רשת וגם זה המחובר בצורה אלחוטית.הבעיה מתרחשת כאשר אני מחכה לטעינת דף באתר כלשהו.טעינת הדף מתארכת באופן בלתי נסבל הרבה מעבר לזמן טעינה רגיל.התופעה מתרחשת במגוון רחב של אתרים ולא ניתן לשייך את הבעיה לאתר ספציפי.דוגמאות לאתרים בהם מתרחשת הבעיה: כל משפחת אתרי גוגל, HWzone וכו'.ברוב המקרים, כאשר אני מבצע טעינה נוספת מחדש (ע"י Refresh או לחיצה נוספת על לינק רצוי) הדף כן מחליט לעלות.הדבר הפך למטרד מכיוון שבמקום שהדף הרצוי יטען ויעלה בפעם הראשונה בה ביקשתי, אני צריך "להילחם" עם כל דף כזה על מנת שיעלה בסופו של דבר.כמו כן, יש אתרים שהגלישה בהם חלקה ולא כרוכה בבעיות אך לא ניתן לגלוש במשך מספר דקות מבלי להתקל בתופעה המרגיזה הזו.אשמח לשמוע את דעתכם בנושאכל עצה תתקבל בברכהתודה רבה!
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים תנסה לעשות מחיקת קבצים זמניים וקוקיזtools---internet optionsעם לא תנסה לאפס הגדרות דפדפןtools---internet options--advanced-- restore to defaultתבדוק עם הבעיה גם עם דפדפן אחר לדוגמה כמו פיירפוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.