עבור לתוכן

Creative T7900 ו-Gigabyte 965P-DS3 3.3

Featured Replies

פורסם

היי

חיברתי את הרמקולים כמו שצריך ל-SUB לפי הצבעים, אך איני שומע ברמקולים הצידיים.

התקנתי את הדרייברים האחרונים מתוך האתר של Gigabyte.

ניסיתי להחליף בין החיבורים של הרמקולים כדי לראות אם זו בעיה ברמקול אך רמקול צידי מחובר לאחורי עובד.

אלו ההגדרות שלי בלוח בקרה של הדרייבר:

cpgn8.png

תחת ANALOG (ימין למעלה) אני יכול לראות/לשנות את התפקיד של הכניסה/יציאה. אם אני מעביר, נניח את השחור ל-SIDE, שומעים מהצד אך לא שומעים מה-REAR.

באתר של קריאייטיב מתואר שהשחור מיועד ל-REAR וצד ימין ואילו כתום מיועד ל-center/subwoofer וצד שמאל, אך זה לא נשמע כך.

מה עשיתי רע?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

יש לך באתר של היצרנית הסבר..

http://www.creative.com/products/speakers/howto/?c=2&sc=2&ssc=1

ונסה לסמן V על האופציה של הFRONT LEFT AND RIGHT (בצד השמאלי למטה)..

חיברתי לפי ההסבר באתר של קריאייטיב ולפי העמוד הסבר שקיבלתי בחבילה.

ניסיתי לשחק עם ה-checkboxים בכל לוח-הבקרה אך עדיין לא שומעים דרך שניים מהערוצים. כאילו אני יכול לבחור רק 3 מתוך 4 (סנטר+באס / ימין+שמאל / צידיים / אחוריים).

הלוח אמור לתמוך ב-7.1 אך איני מוצא היכן הבעיה...

פורסם

בוא נעשה קצת סדר...כל העניין אמור להיות מחובר ככה..

צהוב/כתום (בלוח) >>סאב וסנטר

שחור >> רמקולים אחורים

ירוק >> רמקולים קידמיים

אפור >> כל השאר

הכל מחובר אצלך ככה ?

דרך אגב תעיין בחוברת של הלוח אמור להיות הסבר גם שם...

פורסם

אוקיי, איך נראה הכבל שלך?

זה כבל עם שלושה חיבורים בצד אחד (ירוק, שחור וכתום) וארבעה בצד האחר (ירוק, שחור, כתום ואפור)?

וכרטיס הקול על הלוח מכיל 4 חיבורים (ירוק, שחור, כתום ואפור)?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, איך נראה הכבל שלך?

זה כבל עם שלושה חיבורים בצד אחד (ירוק, שחור וכתום) וארבעה בצד האחר (ירוק, שחור, כתום ואפור)?

וכרטיס הקול על הלוח מכיל 4 חיבורים (ירוק, שחור, כתום ואפור)?

בדיוק. למחשב מחוברים רק 3 חיבורים ול-sub מחוברים 4. באתר של קריאייטיב (מה ש taotao כתב), הם גם מציגים של-sub מתחבר האפור (הצד עם הארבעה חיבורים).

ושתפקידיהם של הכתום והשחור שמתחברים למחשב מתחלק לשניים:

כתום אחראי על center/sub וצד שמאל

שחור אחראי על rear וצד ימין

פורסם

ברכותיי,

נפלת קורבן לשיטת השיווק הגועלית של CREATIVE. כל כרטיסי הקול שלהם מכילים בכוונה רק 3 יציאות, במקום 4, כמו שיש בכל כרטיס נורמלי ובכל מערכת רמקולים נורמלית. הכבל שיש לך יחבר ייתן 7.1 רק עם כרטיס של CREATIVE ומערכת רמקולים של CREATIVE (כמו ה-T7900 שלך).

אבל יש פתרון פשוט - אתה צריך להשיג כבל אודיו רגיל סטרי או-סטריאו ולחבר את יציאת ה-SIDE של הכרטיס לכניסת ה-SIDE של הרמקולים ישירות. עבור שאר החיבורים אתה יכול להשתמש בכבל של CREATIVE, והחלק הרביעי (האפור) של הכבל לא יהיה בשימוש.

פורסם
  • מחבר

ברכותיי,

נפלת קורבן לשיטת השיווק הגועלית של CREATIVE. כל כרטיסי הקול שלהם מכילים בכוונה רק 3 יציאות, במקום 4, כמו שיש בכל כרטיס נורמלי ובכל מערכת רמקולים נורמלית. הכבל שיש לך יחבר ייתן 7.1 רק עם כרטיס של CREATIVE ומערכת רמקולים של CREATIVE (כמו ה-T7900 שלך).

אבל יש פתרון פשוט - אתה צריך להשיג כבל אודיו רגיל סטרי או-סטריאו ולחבר את יציאת ה-SIDE של הכרטיס לכניסת ה-SIDE של הרמקולים ישירות. עבור שאר החיבורים אתה יכול להשתמש בכבל של CREATIVE, והחלק הרביעי (האפור) של הכבל לא יהיה בשימוש.

הבנתי.. באמת דבילים. ובטח הם מתרצים את זה ב"חיסכון בכבל".

מצאתי כבל כזה בארכיון.. וואלה, עובד.

תודה רבה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים